1 iunie 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

I-am dus la o petrecere organizata pentru ei de clubul la care au participat la niste ateliere de creatie. Trebuia sa fie petrecere pt ei si la mine la job, dar din cauza grevei s-a amanat. Norocul lor, ca participa astfel la 2 petreceri.
Pe de alta parte cel mare a avut de invatat o poezie greoaie pt ca azi i-a amenintat cu autodictare (e clasa 1 si nu stie inca ce aia) iar la cel mic la gradi s-a declansat epidemia de varicela. Chiar si el, desi e vaccinat are cateva bubite (atipice, fara lichid, mancarimi...nu se stie daca sunt de varicela pt ca nu a avut nici febra)- asa ca stam cu emotii o fi sau nu?

Anya

OT
Anya si al meu vaccinat a facut anul trecut varicela in forma fff usoara - fara febra si max 4-5 bubite. Tot a stat in carantina 2 sapt dar ... a fost un fel de vacanta pt ca dupa 2 zile s-au uscat bubitele si a fost scos afara si distrat super!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

scuze ca sunt off-topic, dar le rog pe Anya si Theo sa-mi spuna ce vacccin se face impotriva varicelei si cat costa, ca nu e in schema obligatorie. as vrea sa-l facem vara asta, ca din toamna incepe gradi de stat.
Va multumesc...

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Varilix - e vaccinul.

Cat despre varicela...nu stiu daca are sau nu. Febra-nu, bubite...a avut vre-o 3 chestiute dar fara lichid si acum mai are 2 cojite mici. Pot fi foarte bine si piscaturi de tantar. Azi il duc la medic si vedem ce zice.
Cand a facut varicela celalalt copil al meu, vaccinat fiind, a facut febra vre-o doua zile si 5 bube din care 2 in par - asta e semn clar de varicela-, dar la asta micu...nu stiu ce sa zic.

Acum ca am raspus off topic, ai pregatim petrecerea de la servici. Cu Sportacus si Stefania care le vor da mere, cu printesa si pirat care se vor juca cu ei si ii vor picta, cu baloane si desene pe asfalt, cu prajituri si suc, muzicasi dans...sper sa se distreze (toti copiii, ca pe al meu cel mic nu stiu daca il aduc - sa vad ce zice medicul).

Mergi la inceput