m-am intors

m-am intors | Autor: letitia78

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,m-am intors de la spitalul Ped. Cluj,unde am stat 2 saptamani.Nu suntem nici acum bine,Tudor mai face febra,nu mare dar face si nu in fiecare zi.Miercuri a implinit 1 an si a fost o zi terorizanta pt. noi,a facut febra, crize.Mi-am fost facut geanta,convinsa ca iar voi ajunge la spital.Inca nu este bine,nu stiu care este problema,parca nu mai reuseste sa-si revina.Dr.neurolog ne-a marit doza de Topamax si atat.Nu stiu,parca am impresia ca stam pe loc,vb.lui Babette timpul trece si noi nu-l mai putem da inapoi si pierdem ,,timp,,pretios pt. cresterea si dezvoltarea lui Tudor.Parca sunt legata la maini si nu pot face nimic pentru copilul meu.Ma simt tare neputincioasa.
Ma bucur pentru mamicile care ne aduc numai vesti bune despre puiutii lor,poate voi ajunge si eu sa va aduc vesti din acest fel.
Multa sanatate ingerasilor si multa putere mamicilor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Anca,bine ati venit acasa,sper ca Tudor sa-si revina ,sa nu mai faca febra si sa nu mai ajungeti la spital!

Noi te-am asteptat la subiectul Epilepsie, deschis tot de tine,acolo asteapta fetele vesti despre voi.
si va doresc sanatate multa,multa!

Mergi la inceput