Aspirante optimiste > 20 ani (511)
Raspunsuri - Pagina 17
bibitica20 spune:
dragele mele, nu mai am rabdare sa citesc tot ce ati scris azi inainte sa vin cu o prima veste buna! primul examen amers bine, inainte sa-l dau ma gandeam la voi, toate mi-ati urat succes si va multumesc din suflet...ca va ganditi la mine si imi doriti binele!
andreea, iti multumesc si tie si iti doresc distractie placuta, te astept cu 2 liniute acasa si te pup mult

bebelu stiu ca nu ai timp sa vorbesti cu noi azi, asta am apucat sa vad, dar te pup fara sa stii ![]()

pt toate celelalte fete, la fel de multi pupici, sa fiti fericite si sanatoase si sa aveti spor la liniute! ![]()
maine m-as duce pe la Biserica si apoi sa-mi innoiesc colectia de reviste cu bebe, ca tot e 1 iunie. daca atat pot deocamdata...

camcris spune:
bibitica20
ma bucur ca a fost bine la examen, cand il ai pe urmatorul? eu maine merg la profa cu lucrarea de dizertatie sper sa fie bine
roxy_s spune:
hello gagici
ce faceti?

am mai intrat si eu putin asa sa vad ce faceti, dar vad ca nu-i mare inghesuiala pe aci.
mara
FELICITARI pt bebe, sigur este bebe la 10,21.
lorena mai esi pe aici? zi-mi cu lichidul ala in douglas , ce ti-a zis? ce este cu el? ca si eu am avut asa, lama de lichid in douglas.
didi ai plecat acasa?
si la noi a inceput o ploaieeeee......
Viitoare mamica 
camcris spune:
cosminutza
ce faci mama ne spionezi?
hai curaj ca nu mancam pe nimeni![]()
iar am ramas singura
iubita.mara spune:
eu sunt cu voi dar tot mai caut pe net lucruri,chestii similare
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
bibitica20 spune:
urmatorul e miercuri, dupa aia vineri, luni etc
sunt multe si dese.
succes cu dizertatia, sigur e bine!
la ce esti? nu mai stiu daca ai spus, poate am uitat eu
mara, felicitari, ma bucur si eu foarte mult pt tine, sper sa fie intr-adevar bebe 

roxy 
si clujul s-a saturat de ploaie ! ieri au fost niste furtuni...
iubita.mara spune:
ma doare foarte tare spatele si putin burtica.am luat no-spa si vad ca nu prea ma lasa
................................................
[imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag]
in asteptare fapturii celei mai dorite
cris85 spune:
Ciao tuturor
Eu nu prea va scriu ptr ca am vazut ca nu-mi raspundeti niciodata 

Noutati: ma dor sani de vreo 10 zile insa ciclul imi vine doar pe 8 iunie, oare e normal sa ma doara sanii asa de devreme?
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)