Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59)
Raspunsuri - Pagina 7
mada23 spune:
multe
de la noi
Marucaaaaaaa..ce-mi vad ochii? cat ma bucur, felicitari parinti minunati, faceti cel mai minunat lucru, bravo, bunul Dumnezeu sa va daruiasca dupa sufletele voastre minunate, sa aveti o viata frumosa impreuna si binecuvantata.Ma bucur tare mult
Cami ..la multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca.
Doamne ajuta tuturor
Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">![]()
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
Livsy spune:
Dragi fete,
In primul rand, LA MULTI ANI! Cami! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visul de a fi mamica a doi copilasi sau mai multi! Multa binecuvantare tie si familiei! 

Anadomnica, ma bucur ca ne-ai scris! Ai o fetita minunata si iti seamana mult!!! 

Mara, multumesc, ca intotdeauna esti o draguta! Astept cu infrigurare sa ne mai scrii! 

Va imbratisez pe toate cu drag!!
Cipicah, cred ca te refereai la fetele noi - carora le doresc din inima BUN VENIT! si sa fie binecuvantate cat mai curand cu prunci sanatoasi! Cand ai intrebat de confesiune... Eu sunt ortodoxa... Dar sunt divortata... Nu stiu daca influenteaza cu ceva. Am sa intreb parintele daca pot fi pomenita la toate slujbele... Multumesc pentru ceeace faci pentru noi! Dumnezeu sa va rasplateasca!
Doamne ajuta TUTUROR!
Cu drag,
Ana
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraAnisia Fiindca astazi este o zi speciala pentru copilasi m-am hotarat sa va povestesc ceva frumos. Vreau sa va multumesc din suflet pentru toate rugaciunile voastre si sa va anunt ca minunea s-a intamplat si pentru noi - eu si sotul meu vom fii parintii unei fetite minunate care are 3 ani si jumatate. Suntem foarte bucurosi ca in sfarsit asteptarea noastra a capatat un sens si inca unul foarte frumos. Intr-adevar nimic nu se compara cu zambetul si bucuria din ochii unui copil. Este o experienta minunata, unica, si care de-abia incepe pentru noi. Voi reveni cu alte detalii de indata ce voi putea. Va multumesc tuturor ![]() ![]() Mara Cu Dumnezeu in gand "Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele." Sfantul Dimitrie al Rostovului |
va felicit din inima. sa va ajute Domnul in toate si sa va fie sanatoasa fetita. abia astept si eu toate detaliile. te pup duuuuuuuuuuuuulce tareeeee.........
happymum spune:
va pup si va imbratisez pe toate. sanatate multa.
eu sunt bine, munca, munca si iar munca. am stat eu fara job cativa ani, dar acum recuperez
...
numai bine tuturor.
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Cami_antonia
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot, de
Antonia si toti cei dragi!
( scuze de intarziere)
Asteptam dupa post testul pozitiv.
happymum ma bucur ca ne-ai scris!
Cand ai timp sa ne m scrii, si bineinteles sa vii cu vestea celor II liniute. A cam tb sa vina', ai asteptat destul.
Bineinteles ca tuturor va doresc sa aveti teste pozitive, cu bebei sanatosi la nastere.
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1275796800" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!
Daca vreti sa ascultati www.crestinortodox.ro/predici-audio-mp3/predici-duminicile-peste/predica-duminica-2-dupa-rusalii-chemarea-primilor-apostoli-260.html" target="_blank"> Predica la Duminica a doua dupa Rusalii si anume : Chemarea primilor Apostoli!
POZE RECENTE
ALINA
de
Ioanact spune:
De ieri pana astazi nu ati mai scris nimic..ce se intampla ![]()
Se scrie din ce in ce mai rar..![]()
POZE RECENTE
ALINA
de
Lili_g spune:
Acu' daca-i vremea buna, lumea mai sta pe afara si mai putin pe forum...![]()
![]()
![]()
Iti scriu eu ALina ca sa-ti tin de urat...A mica doarme de pranz iar eu n-am somn...
Sa aveti un inceput de saptamana bun si linistit.

pogonici1977 spune:
buna dimineata si doamen ajuta
de azi intro saptamana sunt deja la spital..
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti