Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele sunt si eu aici si ma bucur de vestile asa de bune de aici.

Virginia draga noastra ce bucurie! Sunt fericita pentru tine. Intotdeauna scrii asa frumos si ne incurajezi pe toate. Maicuta Domnului sa va ocrotesca mereu. Te pup cu mult drag.

Anadomnica ma bucur ca te interesezi si de mine. Esti o draguta ca de obicei. Eu am fost ocupata putin am fost si plecata cateva zile dar sper ca de acum voi avea mai mult timp liber. Te pup.

MaraAnisia ce frumos povestesti despre micuta ta. Sincera mea admiratie pentru ce ati facut. Se vede ca si sotul tau este minunat asa ca tine.

Lili draguta sarcina usoara. Ce familie frumoasa ai. Am vazut pozele. Sunteti toti frumosi. Maicuta Domnului sa fie cu voi. Multumim pentru postarile tale. Am reusit sa si citesc. Foarte frumos.

Caciantoni ma bucur ca esti bine. Sfintii care sunt aproape de tine sa te ocrotesca mereu si poate pui un gand bun si pt noi care ne aflam departe de ei.

Victorita ma bucur ca sunteti bine. Va pup.

Pogonici, cami, Ioanact, Anita si tuturor multi pupici.
Sa ne ajute Bunul Dumnezeu.

Daca nu indraznesc prea mult va rog sa va rugati si pt mine. Trebuie sa iau o hotarare si nu prea stiu cum ar fi mai bine. Si pe deasupra mai apar si ispite.
Ma las in voia Domnului dar stiu ca ar trebui mai multa rugaciune.
Va multumesc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu astazi am vrut sa merg la biserica sa dau un pomelnic..dar aseara mia fost cumplit de rau..am fcaut putin a treaba...si mie frica sa ies...si au venit si rusiiii...
si nu ma simt bine deloc..e 2 in 1= durrei si stare naspa..uffff

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1277611200" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

ANITA75, sandaa ne rugam pt voi, sa treceti cu bine peste toate!

canciantoni, livsy, cami_antonia si celellate fete care nu ati m scris..sunteti bine?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput