Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59)
Raspunsuri - Pagina 17
MaraAnisia spune:
Vroiam sa va intreb daca mai stie cineva ceva despre Victorita si despre Nicoleta (nike974).
Aingriv si Cleo, ce faceti, mamici dragute? 

Numai bine tuturor!
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
ainigriv spune:
Mara,scumpa,ce telepatie ai tu???Acum intru pentru prima data,dupa nu stiu cate luni,sa va povestesc minuneeee si ce vad...o mare minune la tine!!!Nu pot sa spun decat FELICITARI,MAMICA SCUMPA!!!,sa va traiasca minunatia voastra si sa va bucure in fiecare zi,ca mare milostenie v-ati facut si la vremea potrivita va mai veni un bebe,ai sa vezi!!!
Cat despre noi,am primit mare minuneeee...de fapt nu pentru noi,ca nu suntem vrednici,mai mult pentru Maria cred a mai trimis Dumnezeu un bebe .Nu putem spune decat Slava lui Dumnezeu si Maicutei Sale,tuturor Sfintilor care se roaga pt noi si mai mijlocesc astfel de lucruri,ca pentru fetele care nu ma stiu trebuie sa spun inca o data ca am o singura trompa si ar fi a doua sarcina obtinuta fara medici si fara tratamente,ci doar cu Dumnezeu.
Ne-a cam luat prin surprindere,nici nu speram la asa ceva,insa fix de ziua Mariei,cand ea implinea 2 ani,am aflat mare minune!!!Si ca o necredincioasa,m-am indoit,ca nu cumva sa fie extrauterina iar,am stat cumintica si nu v-am spus,pana nu ne-am vazut la ecograf.Acum ca suntem bine,la locul nostru,nu putem decat sa multumim lui Dumnezeu si sa impartim cu voi toata bucuria,ca cine altcineva intelege mai bine ca voi astfel de minuni???!!!Ma rog intotdeauna "pentru toate fetele doritoare de prunci"sa trimita Dumnezeu minuni si prunci sanatosi si sunt convinsa ca asa va fi,deci nu incetati sa credeti!!!
Pe urma,voi stiti toata povestea,ca am vrut ca numele la prima sarcina sa fie Nectarie/Nectaria si parintele ne-a spus ca fiind fata sa-i punem Maria,ca va veni si Nectarie!!!Acum sa ne ajute Dumnezeu,sa trecem cu bine cele 9 luni,o sa va rugam sa ne treceti din nou pe lista de rugaciune si sper sa intru mai des sa vorbesc cu voi,ca sunteti panasament pentru suflet,fiind toate curate si cu sufletel bun!!!
Dumnezeu sa va aiba in paza si Maicuta Domnului sa mijloceasca pentru voi mari minuni!!!

MaraAnisia spune:
Virginia, 

Doamneeee, ce mare minune ne-ai impartasit! Doamne ajuta sa fie 9 luni de vis, sa te simti bine, bebe sa creasca frumos in burtica si sa nasti prunc sanatos! Ma bucur extraordinar de mult 
. e f frumos.
Chiar telepatie - Dumnezeu mi-a dat gandul bun catretine,draguta. Iti multumesc mult de urari, sigur se vor implini, mai ales ca vin de la o graviduta cu suflet minunat ca al tau! Slava Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru toate cele daruite.
Cami_antonia, uite ca a aparut in sfarsit o graviduta 

Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
caciantoni spune:
Virgia - felicitari!!!!! Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca!...sarcina usoara si nastere la termen.....
Mara - 
vvvvv spune:
MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU, MAICII DOMNULUI, SF NECTARIE SI TUTUROR SFINTILOR PENTRU MINUNEA NOASTRA - COSMIN NECTARIE-
MULTUMIM TUTUROR 

CARE NE-ATI POMENIT IN RUGACIUNE, MULTUMIM PENTRU GANDURILE BUNE SI URARILE DE BINE, BUNUL DUMNEZEU SA AIBA GRIJA SI SA OCROTEASCA FAMILIILE VOASTRE! DOAMNE AJUTA!
am vazut pe ultima pagina doua vesti minunate, felicitari Maraanisia
pentru minunea voastra si felicitari pentru sarcina virginia, sa fii ocrotita si sa duci sarcina la termen!
de asemenea, am primit cateva telefoane la spital, va multumesc tare mult pentru felicitari si pentru incurajari!
despre noi: ce sa va spun , am atatea sa va povestesc, si promit ca am sa intru si am sa va spun tot! In mare, ne acomodam in noua postura de parinti, am fost atat de speriati in primele zile la venirea acasa, fiecare venea si isi dadea cu parerea, fiecare ne dadea sfaturi cum si ce sa facem, pana am zis ca toata lumea si am facut ca noi!
Bebe este sanatos si tare mancacios, am sa postez fotografii cat de curand! ne-am externat cu 2.8 kg, dar am recuperat repede, vineri a zis ca ne aduce cineva un cantar si il cantarim!Din pacate nu am san, deloc, doar doua zile a apucat un pic la spital din piept, apoi a trebuit sa imi recolteze din san lapte ca imi curgea ceva vinetiu-verde, am mai asteptat sa imi vina analiza o zi, ma mulgeam dar mai mult de 10 ml nu venea, bebe tipa de foamne, dadeam supliment, iar apoi nu a mai curs, doar cate o picatura, daca apas pe piept!
Doamne cat am sa va povestesc! Multumim in fiecare clipa Bunului Dumnezeu cum a avut grija de noi, de cate ori ne uitam la bebe de atatea ori multumim, la 4.15 luni dimineata pe 07 -06-2010 mi s-a rupt apa, am sunat imediat doctora, un om deosebit, nu am absolut nimic sa ii reprosez,asa un medic mai rar, era la sinaia, mi-a zis sa stau calma, si sa plecam imediat spre bucuresti, sa ma duc la camera de garda si sa spun ca eram programata pe 18 la cezariana dar s-a rupt apa! la 4.50 am plecat spre bucuresti cu nepoata si sotul ei, noi nu avem masina, dar ei ne-au ajutat in toate demersurile de spital de atatia ani! La ora 5.05 a inceput prima contractie, eram aproape de autostrada, am ajuns la spital la giulesti intr-o ora si 10 minute, doctora a venit la 10 minute dupa noi din sinaia,au inceput pregatirile de cezariana, la 9.45 era nascut Cosmin Nectarie, minunea noastra, fericirea si dragostea noastra!
Toate au fost oranduite, nimic nu este intamplator, ne-a fost aratat ca totul este posibil doar prin rugaciune, sa crezi, sa nu deznadajduiesti!Doamne cat de simplu este, si nu stiam acest lucru pana mai anul trecut, cand o faceam dar foarte formal!Mereu repet acest lucru sa imi fie rusine!
Prin rugaciune si nasterea lui bibi s-a salvat si linistea din casnicia noastra, stiti ce scriam acum un an, nu?De fapt linistea s-a instalat de la aflarea vestii ca sunt insarcinata!Acum tati este in concediu si sta cu noi, are grija de noi si ne ajuta!
Promit ca am sa va povestesc tot, nu doar in mare, dar dupa cum am spus, eu acum imi intru pe fagasul normal!Pana atunci va doresc la fiecare izbanda dupa trebuinta!Doamne ajuta!
] lili_g parca tu esti insarcinata nu? Maicuta sa te ocroteasca! Pogonici tu? te-ai operat?
Incerc sa citesc din spate sa aflu vesti de la fiecare dintre voi!

32+
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!
Lili_g spune:
Victorita ce bine ca ne-ai scris, Imi aduc aminte ce scriai anul trecut si ma bucur din inima pentru voi. Sa dam slava Domnului pentru minunile care le infaptuieste cu noi si sa invatam ca mare e puterea rugaciunii!
Da, am si eu un bebe mic in burtica.
Virginia, felicitari!
Mara simt ca esti asa de linistita si impacata! Slava Domnului!
Va imbratisez pe toate cu drag si dupa post asteptam vesti cu liniute!

vvvvv spune:
OFFFFFFFFFFFF, ASA SUNT DE AIURITA, DAR TARE FERICITA, MEREU UIT SA SCHIMB SEMNATURA!
INCA O DATA VA IMBRATISEZ PE TOATE , VA PUPAM
TOTI TREI, SOTUL MEU MI-A SPUS SA VA TRANSMIT LA TOATE SA AVETI INCREDERE IN BUNUL DUMNEZEU SI SA AVETI PARTE PARTE, FIECARE , DE BUCURIA CARE O TRAIM NOI ALATURI DE BIBI!
DOAMNE AJUTA!
pogonici1977 spune:
vvvvv...ce ma bucur ptr voi...vati vazut visul implnit..sa va ajute bunul Dezu sal vedeti si mare pe bebe NECTARIE
rugamintea mea..nu mai scrie cu majuscule mari..ne dor ochii la citit..sper ca nu te superi cati zic
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
MaraAnisia spune:
Mai ce zi frumoasa am avut eu azi - Va multumesc tuturor celor care ati raspuns apelului meu si cu asa vesti minunate 

Slava Bunului Dumnezeu 
Victorita, mare bucurie mi-ai facut. Sa-ti traiasca bibi, sa fiti sanatosi si fericiti.
in fata familiei tale. Felicitari si taticului pentru rabdare, perseverenta si suport.
Lili
, asa este, ma simt f. linistita si multumita sufleteste. 
Va pup si multumesc ca existati!
Cu Dumnezeu in gand
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Victorita ma bucur ca ne-ai scris. Dumnezeu te-a ajutat si ai avut o nastere usoara si un bebe sanatos.
Acomodare usoara si asteptam sa ne mai scrii cand poti si daca se poate si cateva poze cu bebe Nectarie.
ainigriv sarcina usoara si o nastere la termnen cu un bebe sanatos!
POZE RECENTE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!