Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 17
blankar spune:
Mimo melodia :amazing grace iti place?
parca vad Braveheart ul cand aud melodia aia
pusi la voi
Kya spune:
Adica daca mergem la biletele scumpe, stam in primul rand, ne imbracam in rochii de seara, si aparem si noi in filmarile alea de pe youtube?

Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
mimo f frumoasa melodia...imi pare rau ca nu ti-ai implinit visul
..mai , sunt multumita de cum mananca ,are si el zile si zile ,nu mananca tot timpul la fel..are zile cand sare peste sucul de fructe, desert sau gustarea de dupa somn dar peste mesele principale ff rar...numai atunci cand suntem in deplasare...eu am fost tare stresata cand nu manca si am incercat sa-i respect f mult programul,i-am dat sa manance numai eu,eu i-am gatit,eu i-am pus masa,cu mine a mancat tot timpul ..stau si ma gandesc uneori ca am fost un picutz exagerata...asta poate si din cauza faptului ca a fost micutz cand l-am nascut...nu stiu daca mi-a mostenit metabolismul pentru ca el a luat f bine in greutate,s-a dezvoltat f bine...si ta'su era la fel de slab,cand l-am cunoscut eu era ca un manechin
dar era si mofturos la mancare,manca doar lapte si cartofi prajiti..de cand ne-am mutat impreuna a inceput sa ia proportii... Andru mananca aproape orice (mazare,fasole mai putin)...doamne ajuta sa ramana asa si in continuare... acum la sora mea mi-a demonstrat inca o data ce baietel am,a mancat singur si f frumos...a gatit sor'mea ardei umplut si a mancat numai cate 2,si erau destul de babani..sambata a mancat si cu sora mea,deci mi-a demonstrat ca poate sa manance si cu altcineva doar ca aici,acasa nu se implica nimeni..soacra'mi ii e frica ca daca nu mananca cu ea,ta'su pune mana pe" nu,ca el mananca mai bine cu mine" etc
kya ff tare Zana..si Andru la bani zice tot asa...am mai povestit ca atunci cand pleaca Cata la scoala iese dupa el si striga cat il tin plamanii "tati manii" ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mimonix spune:
Blanka
Kya ia s-o vezi p-aia blonda inlacrimata, parc-as fi eu
Pe tine te vezi?
Si mai stiu eu o randunica "lata" langa noi acolo ![]()

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Eu va zic sweet dreams, ma retrag la nani 
Amazing grace vad ca a functionat pe post de cantec de leagan pt mine... Oricum superb!
Mami si
Sanziana
Nicoleta spune:
Kya, sunt niste nuci care se pun intr-un saculet, naturale, care fac spuma. In mod natural. Am vrut si eu sa incerc, na! Si detergentul lichid este probabil extract de nuci, face spuma si ala. Si nu, de pietre de rau nu, inca! ![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Kya spune:
Aaa, pai de ce nu zici asa. Sunt astea: http://www.biowashball.ch/presentationEN.html, nu?
Le stiu, am vrut si eu sa le incerc. Sunt curioasa, sa-mi spui cum au functionat. Conform teoriei, ar trebui sa fie supercalifragilistic.
Edit: stai asa, ca astea nu se pun in saculet. E vorba de altceva, nu?
Mami si
Sanziana
Nicoleta spune:
Nu, astea arata ca nucile din nuc :). Nu am aparatul, e la A. Dar le pozez, sa vi le arat.

ramo_cata spune:
de 1 iunie i-am cumparat hainute atat de strada cat si pentru curte ca nu aveam de nici unele ,plus ca a primit de la sora mea jucarii,de la un unchi de-a lui Cata o masinuta cu telecomanda nu stiu daca o sa-i mai luam ceva..am cam depasit bugetul si mai e mult pana la salariul urmator...
merg si eu la nani..va
si noapte buna..maine sper sa ne scrie si zoze si celelalte radunici deja strigate...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
http://www.gesundheitstrainer.at/shop1neu/index.html Astea-s. Washnusse. Si pe pagina 2 e detergentul.