**Buburuze de 2009 in actiune (23)**
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_82/cris_82.jpg)
cris_82 spune:
adina pai cred si eu ca e mai bun ala ca de cum am scapat de fi-mea siam plantat-o in patut,m-am dus glont la catzarola si am bagat direct de acolo in mineca deh,nu mai are cum sa-mi ploua la nunta ca m-am maritat deja..poate la nunta fetii sa se lase cu ploi daca mai mananca din cratita
..am facut panhasius dupa o reteta vazuta la tv
(da,da..stiu ca m-am tacanit de am ajuns sa ma bucatarest de ce vad la tv
)
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nicuratze spune:
Buna seara,
La multi ani cu intarziere pentru DENIS si REBEKA!
LAVINIA,arata super barbatelul mic,parca s-a mai inaltat!
DANA,multa sanatate Biancai,sa treca repede timpul in casa
ADINA si CARINA,imi pare rau de noptile pierdute,si eu am avut cu Andra pana acum o saptamana o perioada la fel de naspa...sper sa treaca si la voi
Am facut si noi turta,au fost toate bune...asa ca am avut voie sa ne tundem,da va arat poze maine,ca azi nu am facut decat 2.
Va pup,noapte buna!
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alic/alic.jpg)
alic spune:
buna fetelor!
eu is cam intoarsa, am scapat-o pe Naty din carut ...n-am alte cuvinte decta ca suntem 2 adulti prosti si iresponsabili
, de am putu s-o lasam sa se ridice in picioare fara centuri; noi ne facem bau prin fereastra de la carut si-uite asa s-a dus Naty pe spate...noroc ca s-a dus mai intai pe supotul pt picioare, altfel impactul era rau de tot
..acu face nani, e bine, a fost vesela, sper sa fie ok!
Cris, cand ai timp, pune si reteta!
Lavi, am vazut un baietel tare tare mumusel
va pup pe toate
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cris_82 spune:
neata mamici cu piti terorici
haideti la o , avem si perfuzonessuri pentru doritoare
,trabuce
si vougue
[h1][red] LA MULTI ANISORI !!!!!!!!!!!!
Bianca Maria
si..
Andra Ioana
sa cresteti mari si frumoase printesele noastreiar viata sa va aduca numai impliniri,bucurii si iubire
mamicile cu fetite majore va rugam sa intrati sa dati de beute si niste tort ca mor de pofta
nicuratze eu deja am vazut ca ai tuns-o pe andra..e super comica si dulcicadar oricum iti dau bataita ca stii ce mult imi plac mie copii cu plete
asteptam si restul de pozici cu micuta tunsulici
alic offfffff mititica bine ca nu a fost mai rau,iar voi erati in apropiere..din pacate de pe acuma incep cazaturile si juliturile si sa stii ca vor fi sub ochii tai si nu o sa poti reactiona la timp
(si eu sunt patita)nu te mai mustra atata,voi sunteti niste parinti iubitori si daca ai fi stiut ce se poate imtampla sigur ai fi evitat momentul ala
sa ne spui cum e azi naty
pentru reteta..pangasius,cate un ardei din fiecare culoare:rosu,verde,galben(dar nu e musai)taiat fasii,6 ciuperci mai marisoaretaiate in bucati mai mari,2 rosii bine coapte decojite si taiate cubulete,2 cepe medii sai o legatura de ceapa verde taiata marunt,2 fire de usturoi tocat mic,o mana de marar si un bol cu mazare care o sa o fierbi din timp.Intr-o tava mai inaltuta pui pestele si il marinezi cam 2 ore cu un praf de sare, oleaca de piper si zeama de la o lamaie,apoi il tai fasii si in prajesti in ulei normal numai un pic pana-si schimba culoarea.toate legumele alea insirate mai sus le calesti in un pic de ulei de masline si la sfarsit adaugi apa si pangasiusul si acoperi cu un capac si lasi sa fiarba cam 20 min.Si gata papica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DanaMi/DanaMi.jpg)
DanaMi spune:
neata fetelor
Cris, sar'na de cafeluta
Adina, multumim pt aprecieri
stiti vorba aia: cate bube rele tote-n c....ul babei mele? asta e fata mea, e plina saraca de bube
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
AM IMPLINIT 1 ANISOR
reby-iry spune:
neata mamici!cris un mare ca vad ca mereu esti la datorie si iau o cafea de la tine ca ma trezit maimuta la ora 5 si ceva am pacalit-o sa mai doarma umpik si apoi la 6 a fost trezirea definitiva
;
Cris,hai sa nu te mai tin pe jar,va spun macar ce a luat de pe tava;a luat asa:prima data o papiota,cheile de la masina lui tacso si pixul care a ramas cu el in mana
Hai ca ma bag la recuperat,ca am prins si eu macar la ora asta un loc liber la computer si ma lasa umpik tero
Ah!am uitat sa va va spun ca lui reby i-au mai iesit inca 2 dintisori,avem in total 6,noi care eram stirbei pana mai de curandGata cu vb ca nu mai apuc sa recuperez ca am comandat si o masina de spalat si un frigider si treb sa ne vina azi.
reby,printesa lui mami
cris_82 spune:
iry daca-ti spun ca terorista de fi-ta o sa fie un designer de renume ma crezi???o sa curga banii ca apa la robinet
felicitari pentru cei 2 noi dintisori
danuta capul sus..ce ti-am spus eu tie???mai incolo o sa aiba o sanatate de fier si uite asa scapa de bolile astea ale copilariei de pe acumanoi va trimitem un pupic pentru fiecare bubita sa treaca mai repede
Simina1980 spune:
La Multi ani Bianca Maria!
La Multi Ani Andra Ioana!
Sa aveti noroc in viata,sa fiti sanatoase si frumoase!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
nicuratze spune:
Buna dimineata,
Multumim de urari,facem cinste,am vrut sa pun o poza cu un tort,dar nu am stiut..o pun asa:
http://family.webshots.com/photo/2208954710104632977WameEb
(azi o sa avem zi misto,piscina si gratar facut de altii)
La multi ani pentru BIANCA!!!
(RAMONA,ne e dor de voi)
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)