**Buburuze de 2009 in actiune (23)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o ,o perfuzonessoaica,trabuce [jamiaca] si vougue

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!fetelor,ca nu am mai dat nici un semn de viata dar e greuuuuuuuuuuuu........
CRIS,sarumana de cafea acum o savurez si intre timp am pus o oala mare de caei la foc pt zuze si pt mineca in ultima vreme am baut cafea multa sa rezist cu treaba si ma luat o durere de cap de ma tine de 3 zile,vine pleaca .....
noi suntem o.k. doar ca mai da un dinteam mai luat o cazatura dar nu rau,asa ca iar nu vrea sa mg sg doar de manuta,asta afara ca in casa........tot strica tot trage,inclusiv galeata de aoa d la bucatarie care era pe jumate si mia varsato pe jos si de eu am covor ca sotu nu vrea gresie ca e prea receasa ca va imaginati ce a fost.....
sta numa pe afara si sa facut o rea frateeeeeeeeeeeeeeese preface ca plange si daca o iau imediat ridica capu si rade.........
am in dotare si 10 pui doar ai nostri de la mama ca de ,nu prea aveam ce face saraca d minesi asta mica mii gatuie zilnik,ca doar cu ea fac tot acuma......
cu sotu a fost o perioada mai rea ca nu prea stiu ce am avut de impartit dar neam tot certat si impacat sia iar si air......dar acum e totul ok
cred ca sunt mult prea obosita si stresata cu mult prea multe probleme:cea mare nu vrea sa manance mai nik,e slaba rau,sforaie noaptea rau si tot mai tuseste de o luna!!!!!!!!!cu tot tratamentul care la facut.....astept sa ia vacanta sa facem niste investigatii mai amanuntite
mama iar e rau,ea a fost operata de 1 an de sia scos un rinichi e diabetica,iat acum are probleme cu colonul si are si constipatie cronica........ma speriat rau sapt asta de am ajuns sai fac clisma ;ideea e ca e mostenire genetica ca si mamaia ,adica mama ei asa era de a ingrijit de ea zeci de ani .....si mii groaza fetelor ca nustiu ce o sa fac,ca nu se pune problema sa nu o ingrijesc dar de pe acum???????am convinso sa ceara pensia,sia facut dosarul acum doamne ajuta!
sapt viitoare sia luat concediu si mergem sa faca colonoscopie,si mii frica si mie ca am auzit ca e tare rau si ea tare greu suporta durere dar si anestezia............
eu?....................sper doar sa fie fetele sanatoase si mama.........sa intre viata pe un fagas normal ca simt ca nu mai rezist
promit cxa mai intru dar e tare greu sa alerg intre fete ,mnama,gradinarit ,casa ...........
pup buburuzele si sa fiti sanatoase!
acum va las ca am musafiri de 4 zile si azi pleaca asa ca ma dus ca ma duc sa mai stau putin cu ei........asa am avut si eu noroc ca mia mai luat fata si am muncit de am mai ajuns la ziu cu casa..........
gata ,va pup

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

neata la 13 si de la noi
uite ca am reusit iar sa nu mai intru,pt ca am avut una bucata fitzoasa la maxim,nu mai vroia sa manance,sa stea in carut,nik,se impune cat e de mica si am lasat-o cateva zile sa planga si a plans fratee de ii tremurau si buzele,imi era o mila de ea,dar nu am avut incotro ca nu te mai intelegea-i cu ea,trebuie sa fiu mai atenta pe viitor cu rasfatatul,ca ei ii fac rau,abia reusesc sa nu o pup ; acum nu mai imi recunosc maimutica cum se comporta
m-am gandit si la meniu,am comandat cate ceva si acum am niste emotii de moor,sper sa iasa ok mikuta petrecere fetele si mai revin eu

reby,printesa lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna searaaaaaaaaa
Pana la urma vremea a fost superbaaaaaaaaa..am venit la 22 acasa,rupti..am stat toata ziua la gratar.....a fost bine,apoi am avut parte de mult..asa de-a tremurat patu` apoi am coborat la un vecin sa mai stam de vorba..pe la 11.15 noaptea si somn si dimineatza iar....ca maine aducem fata si gata pana joia urmatoare.....Eva merge de o manutzaaaaaaaaaaaaaa,de ieri...merge si se duce la usa si se lipeste de ea si vrea doar afara....sa se dea hta la scranciob,sa se dea de-a tumba sa se tavaleasca prin iarba.....de-ale ei...`trancane toata ziua de rupe...si maine trimit si io filmuletzul cu mersul de o manutza....sa ma laud si io oleaca.......mi-am gasit o rochita de bumbac la real,foarte practica si abia astept sa o imbrac...
va pup pe toate...
.Alexa imi pare rau ca nu e totul bine dar ai rabdare ca o sa fie...e greu cu copil si cu treaba....esti de admirat ca te descurci...toate sunteti de admirat ..pe mine ma ajuta mama si soacra eu nu fac nici curat nici mancare...dar voi..copil, casa ,mancare.....tot respectul zau.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna!

Eu intru din ce in ce mai greu,ca asta mic al meu e un vampir de energie,iar seara cand adoarme el,pic si eu lata.
A descoperit el ca poate merge in piciare tinut de maini si pe afara,si fuge dupa toate gainile,ratele si curcile pe care le vede,ma nenoroceste,fac un sport de nu ai vazut.

Nu am citit nimic din urma,dar o voi face in seara asta.

Noapte buna si va pe toate.

Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)

"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna sera fetelor,

Va multumim din suflet pentru aprecierile la adresa micutei mele. SI mie mi se pare o scumpa asa cheliuta dar nah e fata mea, nici nu s-ar putea altfel.

AM avut o noapte si o zi destul de obositoare/ De nopti de fapt , Maria cere de mancare noaptea. Initial nu am stiut ce are si dupa ce nu am putut-o calma o ora sotul s-a gandit sa incercam cu niste lapte si dupa ce a balotat 260 am reusit sa o culcam. Asa ceva nu a mai facut de la 2 luni asa ca nu stiam ce se intampla. Seara la culcare nu papa numai 150 si cum ne-a prescris doctorita Peritol (pentru bubite si pentru pofta de mancare) se pare ca si-a facut efectul. Cel putin sper ca de la asta se trezeste noaptea. Asa ca de azi seara l-am oprit. Sa vedem la noapte ce mi se arata. Oricum mi se parea si tare agitata de la el.

Oricum, asta a fost noaptea, dar ziua de azi nu a vrut sa doarma. La 1 si 15 am adormit-o la 1 si 25 am pus-o in pat la si 35 era treaza apoi m-am mai chinuit aproape o ora sa o adorm la loc sa reusesc sa mananc si eu ceva si abia la 2 jumate am reusit. A mai dormit 10 minute pana am mancat eu supa si iar treaza. Asa ca in cele din urma am impartit pranzul cu ea..

Pupici si noapte buna

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici,

noi suntem puturosi azi si ne-am trezit la 8

asa ca dau ,perfuzabile,trabuce si vougue ceva mai tarzior

LA MULTI ANISORI Radu Deian sa cresti mare si voinic radoze !!!!!!!si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi

alexa un pupic dulce pentru zuzica sa iasa dintisorul problematic ce smecheroasa e si pusa numai pe shotiima pare bine ca nu mai este tensiune intre tine si sotmulta sanatate mamei si tinem pumnii sa-i aprobe dosarul
iry cu siguranta o sa iasa frumos iar pentru rebekuta avem un pupic sa nu mai fie fitzosica
mada mai..dar voi v-ati pus rau pe treaba bag seamaasteptam filmuletul cu eva
adina un pupic pentru vampirel sa nu o mai stoarca pe ammi de energie asa de tare
carina ma bucur ca ati scapat de problema cu bubitelecred ca e doar o perioada asa de papacioasa,si noi am trecut prin asta si uneori manca peste 300 ml la masa de seara

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata gagici
am intrat sa va salut si atat ca nu am chef de nik
ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare si de la noi!
Am o stare f naspa,sunt nervoasa desi nu prea am motiv....nu stiu,sper sa-mi treaca!
Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANISORI Radu Deian sa cresti mare si sanatos!!!!!!!

Emanouele, Simina, iesiti voi repejor din starea asta ca viata e frumoasa, avem copilasai frumosi si sanatosi. Ce ne putem dori mai mult? Va.

Cris, Maria papa mult de la Peritol si mi-a cerut mancare noaptea pentru ca seara de abia mananca 150. Dar aseara nu i-am mai dat medicament si nu a mai cerut papa azi noapte.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput