Prietene la bine si la greu - 19
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
padi spune:
La multi ani dragi fulgusori!!! Sa aveti o zi minunata si sa primiti multe cadouri!!!. Imi cer scuze ca am disparut "ca si magarul in ceata". Nu am reusit sa recuperez nimic. Sper ca toata lumea este bine. Eu trebuie sa-mi termin lucrarea de disertatie, asa ca trag tare. Lucrez noaptea, sau peste zi cand doarme Laura. Abia astept sa termin, pentru ca simt ca rapesc din timpul pe care ar trebui sa-l petrec cu Laura.
In alta ordine de idei, am inceput si eu diversificarea. Adica am inceput cu cereale (care sunt cahhhh), mar/para (care la fel sunt cahhh). No bun: si acum ce sa fac? Cand ma vede cu lingurita, efectiv strange gurita. In schimb, daca ii pun o bucata de mar in chestia asta:http://www.bebestore.ro/saculet-pentru-hranire-bebelusi-primii-pasi.html , il mozoleste bine. Deci, trag eu concluzia ca nu gustul este de vina ci lingurita. Si acum habar nu am ce sa fac?
Adriana de
Laura (08.12.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
LA MULTI ANI, FULGUSORILOR!!!!
Eu am intrat nerecuperata la citit, doar sa ma laud
ca de 1 Iunie lui Timi i-a aparut primul dintisor (dreapta jos).
Daca ar fi asa de usor si cu urmatorii, as fi in al noualea cer.
A fost el in cateva zile mai marait, dar nu stiam sigur daca e de la dinti sau de la vaccinul facut joi. Asa ca nu i-am cumparat nimic din obisnuitele geluri calmante.
Aseara am vazut ca avea gingia umflata, iar azi-dimineata...
aparuse zimtisorul.
Eu am avut enoorm de mult de lucru zilele astea, casa e vraiste, abia reusesc sa ma ocup de copchil. Sper sa am cat de curand timp de citit din urma.
![](images/user_woman.png)
cristinica09 spune:
Ziua buna! tuturor fulgusorilor,sa fie sanatosi si papaciosi!
Si eu sunt in butoi de mai multe zile...parca nu ma mai bucura nimic...iar cand e vreme urata,cad in depresie.M-am pricopsit si cu o cistita,m-am simtit si foarte rau...migrene,stari de voma...nu stiu ce naiba am...tr sa merg la analize.V-am mai citit dar din cauza starilor nu am mai postat nimic.Am sperat ca ajung si eu la protest dar tati a ajuns prea tarziu sa ne ia de acasa si am renuntat ca se termina pana ajungeam noi din drumul taberei iar cu mijloacele de transport nu m-am incumetat ca saream din unu'-n altu'si cu carutul ar fi fost prea greu.
ANDRE astept si eu vesti ca m-am tot gandit la voi si la febra aia mare...sper sa treaca repede.
MONIS vazut IULI scump si tati foarte talentat...frumoasa voce
LAURA hai sus capul ca ai o rechinasa frumusica foc si nu e slabuta...o luna asa una asa...recupereaza ea.
Nici noi nu mai papam asa bine...adica fructe 40-50 ml si legume 20-30 ml iar la capitolul combinatii nu prea mai am idei...va mai urmaresc pe voi si asa ma mai inspir.Ieri am combinat la pranz cartof dulce cu sfecla.
ALEXA felicitari pentru samburica roz
Intrebare: Cu ce incepem prima data,carnita sau branzica?
Si alta nedumerire...banditelul meu daca acum mananca putin din fructe si legume, imediat papa lapte(cam la 5-10 min)oare in burtica nu se amestca?Si am inteles ca nu e bine sa se combine fructe cu altceva iar de amanat nu merge ca se-nfurie si plange daca mai incerc sa mai aman putin
In rest puiul meu e bine.Rade la toata lumea,se rostogoleste toata ziulica,isi ridica mereu caputul ca si cum ar vrea sa stea in fundulet...cred ca l-am pupat de miliarde de ori pana acum...chiar imi fac procese de constiinta ca pe un obrajor are mai multe vase de sange sparte si ma gandesc ca de la atatea pupaturi...
Va pe toate si fug sa fac ceva de mancare.