Prietene la bine si la greu - 19
Raspunsuri - Pagina 15
lylyana.ion spune:
celui mai mic al nostru, Matei e mami Carla
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
ralu_seby spune:
Va pup!
Nu-s in stare sa scriu prea mult, ma simt f rau de aseara, am varsat de vro 3 ori..cu burta-s praf..am si febra..red ca e o enterocolita. Il tot urmarec pe Matei sa vad cum se simte.
LMA sarbatoriti!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Cory_B spune:
Hello feteleAm reusit si eu sa mai intru, am citi rapid si sper ca am retinuta cam ce trebuia Noi ne luptam cu mucisorii inca, e a 6 -a zi, dar mai nou are si o tuse cu expectoratii...offf...vio ce le-ati dat bb-eilor pt tuse de genul asta? eu i-am dat putin Stodal ca e homeopat dar nu vad o schimbare f mare...Ralu- mi-ai botezat piciul, i-ai spus Timi in loc de Andrei. Asteptam un mielut dragut hihi Ai mare grija cu simptomele pe care le ai ac doar in ultima sapt au avut fix aceleasi simptome sora si cumnatul fata lor(nepotica mea) de 4 ani si gemenele nasilor mei de cununie( 1 an jumate) Cica ar fi un virus sezonier viral. Acum poate tu ai mancat ceva care nu ti-a priit. Oricum ai grija de tine si fereste pe cat posibil piciul. Sanatate maxima Lumi - il aduc pe Andrei sa-i arate printesei cum sta tb cu papa Nu te mai stresa, o sa pape ea la un moment dat Monis -delicios micutul Santi Cum inoata el in pat. Se pregateste pt mesul de-a busilea..pare-mi-se Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
Andrecluj spune:
Buna "dimineata" la pranz si de pe meleagurile calde, tot blue blue, colac peste pupaza principessa a facut ieri 39,4, azi noapte 38,5, azi dimineata iar, asa ca toata noaptea am stat s-o usuc de transpiratie, s-o tin in brate, iar dimineata fuguta la medic si inauguram si noi prima tura de antibiotice. Cica e tare rosie in gat, are "rosu in urechi", circula virus cu febra mare, etc. Asa ca n-am chef de altele. Aaaaaaaaa, sa va citez? "Pai normal ca s-a imbolnavit copila daca te-a mancat sa-i faci chef de 6 luni si ai dat drumul la ventilator si a 2-a zi ati bagat-o si cu picioarele in mare". De parca nu mi-ar fi ajuns copila bolnava, gandurile si miile de motive pentru care ma invinovatesc. In fine. Dar n-am putut sa nu arunc o privire la deliciosii Santi, Rechinasa si Sabinuta , iertati-ma ca nu am lasat comentarii, sunt superbi, dar comentez io cand se mai linistesc apele pe la noi. Licuriciule , multumim pentru gand , nu am mai cusut nimic, i-am taiat doar pijamalele ca sa fie mai lejere. Ralu Multa sanatate, sper sa iti revii si Matei sa nu aiba nimic, e absolut ingrozitor cand sufera astia micii, n-am crezut ca e atat de greu. Pupam pe toata lumea fara exceptie Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
monis5 spune:
hmmmmm, m-am asezat sa scriu si eu 2 vorbe si a facut puiul kk, ce a trecut prin pantalonii lui albi si prin pantalonii mei albi (dupa ce ieri a stranutat de 3 ori cu mancarea portocalie in gura si aveam alti pantaloni albi - si eu minte putina rau!) asa ca bag 2 vorbe pe fuga si plec la spalat
Ralu - multa sanatate! sper din toata inima ca orice ai avea sa treaca pe langa Matei
Lylyana - daca ii dai bastonase sa le faci f f bine la aburi si ai sa vezi ca n-o sa se inece . Nu stiu sa-ti spun cum ai putea sa-l faci sa pape legume... poate cu timpul se va obisnui...
Vai Ancutza - ce povestesti tu acolo cu papa pe gratar la 4 luni (cand te gandesti ca si pt adulti gratarul e cumva dubios, ca pot exista in carne chestii care nu se distrug la gratar.... eu in sarcina n-am mancat deloc ca mi-a dat de grija doctorul sa ma feresc de toxo...)
am vazut fete de revista by Ancutza si Licurici
Lumi - multumim de cafeluta. Iulian zice ca www.youtube.com/watch?v=wOr9hf7ZpKU" target="_blank">aici canta el si pentru pisicutza Annabelle care se uita dupa personaje pe pereti
Laurairina - noi tot la 2 mese pe zi suntem. O sa vb cu dr la 7 luni sa vad ce-mi spune de a 3 a masa
Tina - felicitari pentru examene Spor la restante
Ramona - din pacate timpul trece, si asa mici cum sunt azi nu vor mai fi niciodata de acum incolo. trebuie neaparat sa ne bucuram maxim de toata perioada asta
mamicile cu fetite, daca va intereseaza, asta este o mamica ce se ocupa de rochite pentru domnisoare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Cory_B spune:
Pozute noi pe fulgusori Si cateva de la nunta noastra (2008)Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170
laurairina13 spune:
gata legumele si la noi..phiu [ala-de-se-sterge-a-lehamite-pe-frunte]
Lyly, incearca sa ii combini legumitele cu cereale. Eu nu sunt un ex bun de urmat, dar fiimea mananca legumele doar daca i le amestec cu putine cereale cu lp Si cand vad ca incepe sa refuze lingurita ii mai dau cate o gurita de ceiut/supica/apa..si apoi reiau pireutul, si uite tot asa papa undeva la 20-50gr legumite.
Monis, am vizionat filmuletele, se vede ca ii place tare mult in leagan, mai ales in ala unde sta singurel. Dar daca cumperi leaganul de ce il prinzi?sacrifici un toc de la o usa sa i-l prinzi de acolo sau cum?
Cat priveste papatul cu scuipaturi, si haine patate..la noi de 2 ori pe zi cand papa, tre sa isi murdareasca cumva hainutele de pe ea..Trebuie musai sa fie imbracata cu haine de sacrificiu, ca neaparat arunca cumva cu papa pe ea, ori imi da peste lingurita, ori foieste capu si ii curge din gurita, ori baga mainile pana la cot in gura plina cu mancare, si tot asa..Ma uitam in parc ca unele mamici hranesc pruncii afara, pai eu sa ii dau afara, tre sa o imbrac in haine de casa, ca le face praf..Si la cat sunt de scumpe nu imi convine sa arunc cu banii pe fereastra
Vazut si Santi care da din maini si din piciorute ca un duracel, zici ca se pregateste pt olimpiada la inot
Ancutz,asa e ma cu lumile astea destepte de hranesc pruncii cu te miri ce de la 2-3 luni, am o curiozitate, la cate luni l-a diversificat pe bebele ala de acu papa gratar???
Mie toata lumea imi baga pe gat treaba cu mar cu biscuite, si eu neam nu vreau sa ii dau biscuite pana pe la 8 luni. Daca mai intreb alte mamici ce au dat la puii lor, aud mereu de iaurtel de ala de la danone..ca gustarica seara..OFff..e foarte dificil, nu stiu ce si cum o sa incep sa le introduc..
Sa nu mai zic ca soacramea ieri sub ochii mei a diversificat-o pe fiimea in viteza luminii cu gogoasa, si io mama denaturata (dupa parerea lor) am bagat dejtu in gura fetii si am scos ce am mai putut.. Stie ca nu vreau, ca fac urat, dar ea 'ca nu vezi ca ii e pofta , uite cum se uita , uite ca mai are putin si plange''
Cory, nu stiu ce sa iti spun de tuse, noi inca nu ne-am confruntat cu ea..
Andre ,auzi ,sa stii ca io ma rog sa plece buni acasa la ea, pe bune!! auzi tu..sa te supere si sa te acuze de orisice..Ce urmeaza?sa zica ca iti ia fata si ti-o creste ea mai bine, probabil..
off e grele cu mamele/soacrele astea...
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cory_B Pozute noi pe fulgusori Si cateva de la nunta noastra (2008) Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.com/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465799327519571170 |
Cumva in poze apare Mihai Morar sau trebuie sa-mi sterg mai bine ochelarii? Au fost nasii vostrii?
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
Lumi_Richard spune:
Monis,multumesc mult,acum o sa o aduc sa-i arat baiatul care canta frumos. L-am ascultat si pe tati de Iuli,cred ca Annabelle avea inpresia ca Iuli e cantaretul,ca asa se bataia si vorbea cu el!!!
Laurairina,oare ce au fetele noastre? Eu tocmai i-am dat morcov cu branzica si out,si abia a mancat 30 de grame....
La masa de la 5-6 ii dau iaurt,am luat de la Milupa,cred ca e mai bun decat Danonino. Eu as fi vrut sa-i dau iaurturi naturale,dar momentan nu am nici o sansa.
Andre,imi pare asa de rau ca e racita Chiara....si asa rau imi pare de comentariile facute de buni....Eu cred ca vorbeste asa datorita frustrarii....si a neputintei... Sunt sigura ca va iubeste foarte mult si nu se prea gandeste inainte de a vorbi... Mai bine ai incerca sa-i spui cat te ranesc acuzele ei,poate va realiza ca nu e bine.
Eu va imbratisez cu drag si sper sa aud doar vesti bune de la voi!
Ancutzica,foarte dulce Sabinutza!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Ancutz,asa e ma cu lumile astea destepte de hranesc pruncii cu te miri ce de la 2-3 luni, am o curiozitate, la cate luni l-a diversificat pe bebele ala de acu papa gratar??? |
partea cea mai ciudata e ca nu a inceput nici o diversificare nik...a intrebat-o cineva ce fructe ii da si a sarit ca arsa ca nu-i da inca fructe...da' carnea de pe gratar e buna !?
eu nu am comentat nimic...e genul de persoana care oricum face cum stie ea, asa ca nu vreau sa par eu atotstiutoare si sa se uite chioras la mine
pupam rechinasa care a papat legumele
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!