Barbatii si florile
Raspunsuri - Pagina 5

XIO spune:
Emily, esti sigura ca doar barbatii romani au probema asta? Si ca toti barbatii romani au problema?
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

nikole spune:
Simpatic subiect
Nici al meu nu-i cu florile,ma rog, eu nu ma dau in vant dupa ele, dar recunosc ca mai aveam un pic si plangeam cand l-am nascut pe Kevin...am revenit in camera, era tot familionul prezent, dar ...nici o floare!
Nu mi-a venit sa cred!!!
I-am intrebat chiar...unde mi-s florile?mai zambind, mai in serios...s-au cam colorat toti la fata, asa le trebuie!
Si-a luat insa revansa la nasterea fetei, a intrat in salon cu un buchet imens ca nu-l mai vedeam pe el de grosime aranjamentului floral!
In rest, mai apare cu cate un vin, cu bilete la film(aparea, ca acum nu ne mai permitem, si f rar cu cate o floare asa din senin, cred ca furata-smulsa de pe undeva)...
recunosc ca m-as topi daca-l vad pe fiu-miu cu flori in mana....pentru mama.
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

stefy74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emily_teo Mi se par cam mari preturile. |
Sa stii ca www.emeraldgarden.ro/" target="_blank">Emerald Garden are preturi normale pentru o florarie online. Uite www.floridelux.ro/flori-pentru/femeia-inabordabila/" target="_blank">aici preturi care mie mi se par mari.

coryna30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Simpatic subiect ![]() Nu mi-a venit sa cred!!! I-am intrebat chiar...unde mi-s florile?mai zambind, mai in serios...s-au cam colorat toti la fata, asa le trebuie! Si-a luat insa revansa la nasterea fetei, a intrat in salon cu un buchet imens ca nu-l mai vedeam pe el de grosime aranjamentului floral! ... recunosc ca m-as topi daca-l vad pe fiu-miu cu flori in mana....pentru mama ![]() |
Exact ce spuneam, barbatii sunt precum niste copii in relatiile cu femeile: trebuie educati sa se poarte cu noi. A doua oara ti-a adus flori pentru ca te iubeste si a invatat lectia. Pe baietel invata-l tu sa dea flori femeilor, fiindca noi suntem responsabile de educatia viitorilor barbati, tot asa cum soacrele noastre sunt responsabile pentru felul in care barbatii nostri se poarta cu noi.

ocebine spune:
Eu imi cumpar singura in fiecare simbata flori pe care le consider "pentru casa" plus un buchet mamei mele. Sotul imi cumpara flori cind simte ca am nevoie. Am avut o saptamina absolut ingrozitoare si mi-a sosit cu un buchet imens de crini...miros si acum in bucatarie
Nu rateaza ocazii si cumpara ce-i trece lui prin cap. Are gusturi mai bune ca bine si se pricepe sa aleaga mai bine ca mine. Are si "omul" lui pentru trandafiri care il suna cind primeste trandafirii mei preferati.
A inceput "antrenamentul" si cu baietii de mult. Asa ca si ei stiu ce inseamna sa oferi o floare din inima.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."

Alinutza1979 spune:
al meu cumpara florile care ii plac lui cel mai mult (in general buchete mari) flori banale nu "fitze" :)
problema e ca nu mi le daruieste niciodata!
Ajunge inaintea mea acasa, il vad ca sta cumintel la calculator iar daca ma iau cu treaba si nu observ incepe si "bate apropouri".
Intr-o toamna a cumparat un buchet facut din frunze, crengi si fructe ...nu era pic de floare :) foarte interesant!
hai sa va intreb si eu ceva: al vostru face piatza ca al meu nu cumpara nici macar o paine cica nu stie "de care"

FlyLady74 spune:
La noi e invers
Desi mergem la cumparaturi impreuna, el e saracul cu alesul carnii pentru copii, a painii...