***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(121)***
Raspunsuri - Pagina 18
madaiulia spune:
Chiquitita, doxinu v-am admirat pozele.
Pentru maine
Maria! Ralucami ce mai faceti? Unde sunteti acum?
Si noi avem mari probleme cu imbracatul. Andrei vrea numai ce-i place lui. Ba chiar a inceput sa faca aprecieri si la adresa tinutelor mele. Asa ma admira din cap pana in picioare cand sunt imbracata in ce-i place lui. Zilele trecute imi spunea :imi plac culorile cu care esti facuta la ochi, dar nu-mi place cum te-ai facut!
Iar mamei i-a spus acum cateva saptamani dupa ce se vopsise: imi place culoarea, dar nu-mi plac carliontii tai!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
La multi ani Maria!
Ioana ce pasionat aveti voi acolo! Fain excavatorul primit! Ce distractie pe baieti la piscina!
Livia e o draguta! E perisor fain are!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
LA MULTI ANI MARIA

LA MULTI ANI PATRICK

Un articol interesant www.cegatesc.eu/?p=2115" target="_blank">aici.
An@ spune:
Mai, mai, ce letargie pe aici...v-a molesit si pe voi caldura ca si pe mine? 
La multi ani!! pt Patrick si Maria.
Nu ma simt in stare de povesti, simt ca mi s-au clocit creierii in cap
. Dar pun si io o intrebare: daca are cineva plita cu inductie electromagnetica, sa-mi zica si mie o parere ... e buna de ceva? consuma mult? ce dezavantaje are? (ca avantaje am tot citit, dar io sunt Toma-necredinciosu').
edit: asa arata http://electrocasnicepremium.blogspot.com/2008/08/plitele-cu-sistem-de-incalzire-prin.html
mami de Ana (22 mai 2007)
Al_Ma spune:
Ioana, la multi ani pentru Stefan! Sa creasca sanatos si norocos! Auzi, dar esti sigura ca are doar 3 ani? In poze pare de 5/6 ani.![]()
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
doxinu spune:
LA MULTI ANI MARIA
LA MULTI ANI PATRICK
SA cresteti mari,sanatosi si sa aveti parte doar de bucurie si implinire in viata
Al MA
,da,chiar sunt.Este luat de aproape,ca imi place sa/i vad fetisoara![]()
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Ioana ce pasionat aveti voi acolo! Fain excavatorul primit! Ce distractie pe baieti la piscina! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Daaaaaaaaaa,chiar pasionat.Nu stiu daca mamicile de baieti stiu cine este acest pomier(prima data l-am vazut la MiniMax),insa noi avem toate DVD-urile si le stim pe derost.Ma incurajez ca este o faza si o sa treca cum au trecut si altele
Era un timp in care spunea ca il cheama Pompierul Sam
.
alynta27 spune:
La multi ani Patrick!
Doxinu bine ca ati ajuns la o intelegere!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Salutare si de la noi! Mea culpa ca am absentat, a fost o perioada aglomerata, am fost la mare, am inscris copila la gradinita, ieri am rupt turta celei mici.
Din suflet ii felicit pe cei care si-au sarbatorit ziua de nastere si le doresc tot ce este mai bun pe lume alaturi de parintii lor. M-am delectat cu pozele voastre, am vazut tot
.
An@, felicitari pentru apartament! Nu stiu detalii dar ma bucur pentru voi.
Cristina, noi am fost la mare cu bebe mic, am plecat cand avea Larisa 12 zile. A fost OK in afara faptului ca m-a supt vreo 2 nopti din ora in ora, a schimbat aerul si avea o foame de lup. Dar i-a mers foarte bine in rest.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
vas spune:
ceau.
Betty, Eliza va merge la tara, la Fundatura, e in drum spre Bistrita, tre sa stii
.
Doxinu, mie sincer mi se pare cea mai grea perioada, uneori simt ca nu fac fata...incerc tot ce-mi sta in putere, mai nou sunt foarte linistita si asta ma ajuta sa-i fac fata.
Va pupicesc, acume vara intram din ce in ce mai rar dar macar profitam, acum avem copii mari si acem ce face alaturi de ei. ![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2