Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
bebe s-a lamurit ca nu mai e rost de destepare odata cu gainile si m-a lasat sa dorm pana aproape de ora 8. Trai neneaca!

puah, cat te uraaasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Sa va uitati pe Kanal D ca e o emisiune interesanta cu alimentatia pentru copii

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

La multi ani tuturor prichindeilor!

Iar am avut o perioada tare ocupata si nu am mai scris de ceva timp.

Astazi Ioana mea a aparut la TV! A fost cu gradinita pentru ziua copilului, au cantat un cantecel. Am fost asa de mandra sa o vad!

Sunt cam stresata cu Nadia care face mai mereu o stare febrila (ca febra nu o pot numi). Adica are, mai ales seara, in jur de 37,2 - 37,5. A mai avut asa perioade. Ce o mai fi si asta?

Va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa mandrelor mele.

ledi drum bun si tinem pumnii sa fie totul bine!

cami si eu as vrea tare mult sa ne cunoastem
Dar catre Nessebar mergem prin Giurgiu, e mai scurt asa. Cu prima ocazie cand trecem prin Constanta oprim cu siguanta la voi!
Dar tu cand vii la Bucuresti? Poate ne vedem aici.

micola da, dam noi mai putin! Ce zici de 8,300 kg la 1 an si 4 luni? Inaainte de boala in care probabil a slabit.

anna l-am vazut e Vladutul dulce. Ce bine se intelge cu pasarile! Si vad ca si lui ii plac cainii.

patricia ma bucur ca bebe e OK. Am avut si eu asa ceva la Nadia. S-a dovedit ca era un mic hematom care s-a resorbit apoi. Am luat no-spa si utrogestan.

L-am vazut si pe Vladut, e un smecher si jumatate!

miere sa va fie de bine tunsul!
O tund si eu pe mandra cand plecam la mare.

andra cum e fara job?
Finanicial plannig e un subiect foarte important.
Eu le-am facut fetelor conturi pe numele lor si depun de cate ori pot. In plus, le-am facut asigurari pentru studii, care au si o componenta "de protectie". Adica daca patim ceva, le dau o suma de bani si apoi preia societatea de asigurari plata primelor pana fac ele 18 ani.
Avem si asigurari de viata. Cate doua de fiecare (una e cesionata bancii care a finantat cumpararea apartamentului).
Eu nu mananc cipuerci decat de la cutie
De ce te-ai gandit la testament? La voi cum e legea? Cine mosteneste?

aresa foarte tare Croco cu tocuri! Ce carliontat e, mor dupa parul lui!

anuc singura la munte cu amandoi? Esti mare!
Imi pare rau ca a facut Ioana varicela. Sper sa fie o forma usoara.

carmen ce sperietura trebuie sa fi tras! Brrr ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Naty, sanatate multa la fete! Felicitari Ioanei, sper ca ati inregistrat emisiunea, nu?

In ceea ce priveste mostenirile, aici e mai complicat. In caz ca exista testament, in principiu se respecta acesta. Deci daca cineva vrea sa-si lase avutia (chit ca ea consta dintr-un teveu si o garderoba de rochii vechi sau dimpotriva, valoreaza 10 melioane de pounzi) la azilul de pisici, asa se va intampla. Ca pot fratii, cumnatii nepotii si alte rubedenii sa conteste dupa aceea... e problema lor si pot avea sau nu castig de cauza (spre bucuria avocatilor care se aleg cu majoritatea banilor). Oricum, daca eu fac testament ca mostenitorii catrafuselor personale sunt barbatul si copilul (copiii) in proportie de cat vor muschii mei... asa ramane. Si totul e inheritance tax free pana la valoarea de 250000 de lire (parca), dupa care ce e in plus se taxeaza cu 40% . Banuti pe care mostenitorii trebuie sa-i scoata din buzunar rapid si nu in rate

Asta in caz de "British domiciled". Faza e ca eu avand statut de "Romanian domiciled" ... intru sub incidenta altor prevederi care nu mi-s inca clare (ca doar sambata am aflat vestea "buna" cu domitiliile astea). In caz ca am averi "overseas" adica nu in UK... alea sunt taxate altfel, pragul de inheritance tax free e altul... fel de fel de chitibusenii pe care numai un avocat le poate dumiri si poate sfatui cum sa fie mai bine.

A, da... aici cel mai nasol lucru e sa mori si sa nu ai testament. Ma rog, tot ce ai merge la "next of kin" (in primul rand sotul si/sau copilul, daca acestia nu exista parintii) dar statul in cazul asta ia o "felie" mai mare, sunt fel de fel de complicatii ...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis
bebe s-a lamurit ca nu mai e rost de destepare odata cu gainile si m-a lasat sa dorm pana aproape de ora 8. Trai neneaca!

puah, cat te uraaasc!

Roxana ai mei se scoala la 5 juma'sase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alinuk tare, tare dulci toti picii! Noroc cu tine ca ni le mai arati pe Ana si Sabina, ca daca stam dupa alina ...

Am uitat sa va zic - Nadi si-a sos somnul de dimineata, acum doarme noaptea de la 8,30 pana pe la 8 dimineata si la pranz de la 2 la 4.

cristi eu nu cred in febra de la dinti.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

naty clar nu e de la dinti, ca nici nu mananca, are si muci si si tuseste

asta e din parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina
Roxana ai mei se scoala la 5 juma'sase

asa, asa, stiam eu ca ma intelege si pe mine cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani toturor copilasilor, mici si mari, zile cu soare va doresc!

Imi pare bine ca a ajuns Ledi cu bine! Asteptam vesti bune!

Roxana si A. se trezeste la 5.30-6 cel tarziu. Are programul asta de mai bine de jumatate de an. In cursul saptamanii nu ma deranjeaza pt ca oricum asta e ora de trezire pt servici, daycare, dar in weekend...imi vine sa ma arunc pe fereastra

M-am distrat weekendul asta...Aidan nu a vrut haine pe el, nici macar diaperul, a umblat gol pusca doua zile prin casa, doar cu zazalutzele aka sandalutele si palaria in cap. Aaa..si cu palmele isi acopera pieptul, haha, nu stiu de ce.www.flickr.com/photos/14984866@N07/4653089193/" target="_blank">Cam asa:) www.flickr.com/photos/14984866@N07/4653089213/in/photostream/" target="_blank">sau asa:)
Sunt pozele la semnatura. Nu va mai spun ca a facut pipi peste tot in sufragerie, miroase numai a pipi mocheta, tb sa inchiriem un aspirator cu apa sa spalam ca e jale. Se aseza pe olita dupa ce termina de facut pipi si stie ca acolo tb sa faca...se aseaza si face shshshsh, dar deocamdata nu vrea sa faca.
In rest...vorbeste toata ziua:)) vai si cate griji mi-am facut eu ca am copilul mut, nu ii mai tace gura, nu intelegem nimic, dar ne distreaza intonatia.
Ieri am fost la o ferma si cand a vazut Aidan vaca, a inceput sa alerge spre ea si sa strige Mama, mama

Aaaa...si il distreaza la culme sa mearga cu spatele (ca Michael Jackson asa) si sa mearga cu fata dar cu mainile la ochi, a mai dat doua capete in perete cu ocazia asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mai fetelor cum adica se trezeste la 5.30-6.00?????si dupa aceea nu mai doarme?????Ca si vlad se mai trezeste asa pentru lapte dar adoarme la loc pana la 9

Dimineata s-a trezit la 7 urland, si a plans o ora intreaga, nu i-a trebuit nimic, nici suzeta, nici lapte, nici joaca NIMIC. Nu stiu ce o fi patit

Eu ii fac budinca de gris lui Vlad sa vad daca ii place

Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput