Licurici de ianuarie-februarie 2009 (106)
Raspunsuri - Pagina 13
aresa spune:
...am uitat ceva pentru burticile cu greturi incercati ceai de ghimbir cu lamaie.La noi Croco a fost un samburel cu personalitate puternica asa ca eu pana la 6luni mi-am petrecut mai mult timp "dicutand" cu buda decat cu restul familiei.La un moment dat vecinii mei din Turcia probabil satui de icnetele mele au desemnat o babuta sa-mi aduca ceaiul asta...si chiar a ajutat!!!Va pup
si pentru voi de doua ori "La multi ani"
bpaula spune:
Scurt si la obiect ![]()
A ajuns Ledi cu bine la Timisoara. Acum David papa. Va mai tinem la curent.
Pupici
Anuc spune:
Neata!
Selene, pai doctoreasa ne-a zis ca 2 saptamani sa stm in casa si avem voie sa iesim dupa ce se usuca si cad ultimele bubite. Nu va zic ca ieri am vorbit cu educatoarea care mi-a zis ca deja aveau ieri confirmate inca 4 cazuri...deci pana la serbare vor fi majoritatea bubosi :). E nasol, dar acum imi vine sa rad, mi-a trecut supararea.
Roxana, inca nu au aparut bubite lui Filip...poate peste vreo saptamana?...as vrea sa faca si el mai repede ca sa nu stm juma de vara in casa...
Iar vremea asta numai de 1 iunie nu e...
Ioana mi-a facut febra si frison aseara :(....acum e vesela si ok. Bine ca stiu de la ce e, ca sa nu-mi mai fac griji suplimentare.
Mami de Ioana&Filip
mara95 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui karula Fetelor, am si eu licuriciul meu, dar nu am avut niciodata timp sa intru pe subiect altfel decat sa citesc din cand in cand. Si am citit la un moment dat, la mai multe dintre voi, ca va distrati piticii cu nu stiu ce personaj de desene animate pt. bebei. "Individul" era de ajutor la aerosoli etc. Eu sper sa ma ajute in masina peste o luna, cand plecam in vacanta si avem un drum lung de facut. Deci, cum il cheama??? Parca sa zic ca era un ursulet?! Multumesc! ![]() |
karula, cred ca de asa ceva e vorba:
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
sau
http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
aresa spune:
Mara cum se numesc desenele astea..sau le ai si in alta versiune decat youtube ,ca in Turcia youtube-ul e cenzurat? 

Aalina spune:
Si noi pentru drumuri lungi incercam sa plecam cand e ora de somn ca sa fie liniste. Ce a mai functionat la noi au fost cateva jucarii micute da musai noi pe care sa le oferim agitatorilor, carticele colorate, si tin minte ca la Dori a avut un succes mostru la un drum tabla de aceea micuta pe care se putea scrie si sterge. Trecand peste dezastrul din masina merg biscuitei etc, care sa mai tina guritele ocupate.
Si pauze de dezmortire.
Anuc sanatate multa 
Paula multumim de vesti bune.
Aalina spune:
Pentru Croco ![]()
http://www.metacafe.com/watch/875889/the_gummy_bear_song_full_english_version/
The Gummy Bear Song
mara95 spune:
ursuletul e The Gummy Bear
iar pinguinii Pigloo, iar melodia Papa pinguin
dar fiecare are mai multe melodii, toate dragute
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Carmen_Marieta spune:
Fetele am o intrebare: eu cand voi pleca la mare cu Stef voi avea 11 saptamani de sarcina, nu voi sta la soare toata ziua, voi avea programul ca un copil de 1 an si 5 luni..
. Este vreo contraindicatie ? (sa stau la soare, sa plec la mare?)
Cu Stefan, cand am mers la mare trecusem de primul trimestru.
Dr meu vine pe 27 iunie, o sa incerc sa vb cu el la tel, dar voi sunteti mereu alaturi.
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
aresa spune:
Sar'na !!!
Carmen eu am stat la mare o vara-ntreaga...dar m-am ferit de stat la plaja, si copt burtica si continutul, intre 12-16...in rest plaja dimineata intre 8-10:30 ..si apoi seara inca o runda de la 16-19...si m-am ferit de topaiturile bruste in apa rece(nu sporturi de apa!!..ma gandesc ca nici nu-ti trecea prin cap sa "te dai" cu banana,da` am zis si eu )