Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Gudinde, nu ziceam sa iti speli rufele in public, ci sa faci un topic destinat problemei tale, de genul: stie careva care sunt obligatiile medicului de familie in cazul in care etc...
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
VALENTINA C spune:
Gudinde, stiu doar ca trebuie sa faca vizite la bolnav, dar nu stiu cate si cum. Pe usa la dr scrie Program de cabinet si program pe teren, care banuiesc ca n-o fi trecut degeaba acolo...
Dr mea a insistat sa vina sa-i vada pe copii dupa ce i-am adus de la maternitate, pt ca era obligatia ei.. Si chiar nu i-am dat nimic... E la 2 blocuri distanta, doar nu si-a rupt picioarele de mers...
Cred ca tine de fiecare medic... Poate gasesti unul potrivit.. Bafta! Si putere multa..
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Noi plecam la tara dupa-amiaza, asa ca nu vom putea ajunge la ferma in weekend, daca va duceti...
Multumesc pt variantele de prezentare a fructelor, o sa le incerc sa vad daca dau roade...
ma duc sa calc si sa fac bagajul..
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
daciana.t spune:
valentina, drum bun
gudinde, schimba medicul cat mai curand, mai ales ca nu stie istoric si alte probleme.
off cat costa ingrijirea la domiciliu... tare nasol!
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
In weekend se anunta iar ploi, asa ca ... va ramane vaca aia nemulsa ![]()
Inca o faza haioasa cu o inghetata. Noi avem niste vecini la blocurile alaturate cu o fetita un pic mai mare ca Sanziana. De multe ori ne mai intalnim in parcare si se joaca cu mai multi copilasi pe acolo. Ei, intr-o seara ajung acasa, si aia mica plangea si se tanguia cat o tineau puterile "vleau sa liiinggg, vleau sa liiingg" Am aflat apoi ca tocmai mancase o inghetata care s-a terminat si mai vroia inca una, de fapt vroia sa mai linga inca una ![]()
Si hai sa va zic care e programul mandrei la mancat, apropos de masa de seara.
- dimineata ora 8 lapte (dupa care isi continua somnul pana pe la 10)
- pe la 10-11 cereale cu lapte sau fulgi de porumb cu iaurt sau banana, mar... fructe
- pe la 13 masa de pranz (ciorba sau felul 2, destul de consistent)
- dupa ce se scoala, pe la 4-5 cere de obicei branza cu rosii, sau paine cu unt... oricum, mai inghite ceva
- pe la 18-19 iesim in parc
- pe la 20-21 ne intoarcem
- laptele de seara si nani pe la 22
Cateodata mai am in masina o banana sau biscuiti, si ii mananca pe drum spre casa, in masina. Deci pot sa zic ca mai are o gustare si in jur de 20:30. Alt fruct nu-i dau in masina ca se murdareste, dar banana e ok. Si cum eu conduc, o mananca singura; imi cere ajutor doar cand trebuie sa i-o mai decojesc, ca nu mai are din ce sa muste
Si pentru asta stie ca trebuie sa astepte un semafor 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
gudinde spune:
Vali medicul va veni la domiciliu (nici n-am intrebat cat costa vizita dr pt ca nici nu mi-am pus problema sa nu platesc) dar cu programare. Ori 2 sau 3 sapt dupa debutul crizei este foarte mult. Este f mult si pt partea gastro, pt neuro nici nu mai zic.
In fine, multumesc tuturor pt raspunsuri, am sa intreb la Puls daca faca si analizele anuale gratuit cu trimiterea de la dr. si in rest, imi este destul de clar: ori imi permit sa chem salvarea privata cu medic pt consult, respectiv asistenta pt recoltare ori de cate ori e nevoie, ori incep sa invat medicina cu mult mai multa seriozitate, ori nu stiu ...
Cu ingrijirea la domiciliu va fi o foarte, foarte mare problema.
In fine ... multumesc mult.
Ma duc ca vad ca de la servici mi-au trimis un mail, sa vad care-i problema si acolo.
zozela spune:
si
muuulti!!
Nu,nu va obositi sa ma bagati in seama
Sunt prea obosita sa intru curand la taclale..Cred ca intru in concediu medical,ca asa nu mai pot continua
Sanatate tuturor!!

Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
mstela spune:
Gudinde,imi pare rau ca nu stiu sa te ajut.
Kya,dar unde-i iaurtul Zanei?
Deci si Zana se mentine la a 3 a masa cu branza si rosii,nu mananca consistent.
Zoze
baga concediul ala si ai grija de tine (voi)
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Mey,dar prognoza cu ploi parca era pt sambata...adik duminik putem mulge vaca,nu?![]()

Si,care imi spune cum se schimba temperatura de pe accuweather.com din F in C?? De cand ma chinui
...sa nu mai folosesc calculatorul sa ajung la gradul C.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Kya spune:
Stela, cum adica unde-i iaurtul? 
Da, seara mananca asa, light
Insa cred ca e obisnuinta din familie. Eu, de exemplu, nu prea concep mancare multa la masa de seara, nu stiu... nu se leaga in capul meu. Adica sa gatesc pt seara carne cu garnitura....
Si noi adultii mancam salata, un sandwich, ceva usurel, DACA mancam (caci in general taiem masa de seara
)
Daca iesim in oras, asta e altceva.
Deci si Sanziana, face ce vede in casa
Mai de mult, cand se intuneca devreme si stateam mai mult in casa ii placea sa mananca seara un sandwich cu cascaval d-ala bagat in sandwich maker. Ii placea ca era crocant, apoi dadea de cascavalul topit, si rodea intr-o veselie.
Aaa, puteti sa credeti ca acest copil mananca telina goala?!? Pana acum era obisnuita cand gateam, sa vina sa-si ia un morcov si sa-l rontaie. Apoi mi-a luat o bucata de telina pregatita pentru ciorba si a ros-o si p-aia!
In schimb de cirese nici nu se atinge...
... ciudatenii d-ale ei. Nu-i nimic, more for me! ![]()
Zoze abia astept sa intri in concediu, sa ai timp de taclale 
Vali drum bun si distractie placuta!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!