Crestinismul si evolutia spirituala 12
Raspunsuri - Pagina 29
crinuta spune:
Iasmine, nu trebuie sa schimbam parerea nimanui.
Vroiam sa iti scriu un citat din Faustina, referitor la vise, viziuni inselatoare, mai precis am gasit unul din multele fragmente in care ea spune cate haruri a irosit indoindu-se mereu:
"Am irosit multe haruri caci ma temeam mereu sa nu cad in amagire. Dumnezeu ma atragea la El cu o asemenea forta, incat adeseori nu era in puterea mea sa rezist harului Sau atunci cand eram cufundata brusc in El si in acele momente Isus ma umplea de o asemenea pace incat pe urma daca voiam sa ma nelinistnesc, nu puteam. Si atunci am auzit in sufletul meu aceste cuvinte:
- Ca sa fii sigura ca EU sunt autorul tuturor acestor cereri, iti voi acorda o pace atat de profunda incat, chiar daca ai vrea sa te nelinistesti si sa te sperii n-o sa-ti mai stea in putere, ci iubirea iti va inunda sufletul pana la uitarea de sine
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Katya spune:
Ana,eu sper ca nu se considera discordie o discutie in contradictoriu.In fond noi nu sintem aici un grup de prietene care discuta doar lucruri confortabile pt fiecare,ci un grup de crestine care discuta despre crestinism cu tot ce inseamna el:asemanari,deosebiri,evolutie spirituala.Invatam,adaugam,corectam,inmultim,ne imbogatim samd.Au mai fost discutii si probabil ca vor mai fi,asta e,sintem de 3 feluri crestini,asta nu inseamna ca ne dam in cap,i-am spus uneia dintre noi pareri din Biserica fiecareia.De ex eu cu patou sintem mai mereu in dezacord pe forum,aunci cind e vorba de religie,dar in privat sintem prietene,atunci cind nu discutam despre religie.
Cam asta,altfel,ma gindesc si eu de fff multe ori la fel ca Iasmin daca nu cumva e pierdere de vreme statul pe forum,mai bine citesc si-mi vad de ale mele.
V-am pupat!
crinuta spune:
Este ultimul meu mesaj legat de Sfanta Tereza de Avila pentru ca mie aceste discutii imi provoaca tulburare, si nu vreau sa fac pacate din cauza unor interpretari de 2 lei.
Deci, Catolicismul nu are nimic in comun cu New Age, simpla comparatie intre cele 2 e ofensatoare. Cine vrea sa se incumete sa discute despre aceasta mare Sfanta, daca chiar doreste, atunci sa puna mana sa ii citeasca operele. Asa inveti, nu din citate, i am very sorry.
Si cu asta am incheiat subiectul Tereza de Avila, dar nu voi permite o secunda ca vreun Sfant catolic sa fie terfelit. Never! E in primul rand o chestiune de bun simt, in al doilea rand o atitudine necrestina.
Stii, si cei care taie capatele celor care nu cred in religie lor, tot asa spun, ca isi apara religia....
Insa pana una alta, n-a atacat nimeni vreun Sfant ortodox, cu toate ca eu sunt singura non ortodoxa, dar zau ca nu mi-as permite sa fac asa ceva, si daca as face asa ceva, as fi mustrata de preot in confesional.
Oricum va fi o singura Biserica, fie ca ne place sau nu, asta se va intampla, pt ca orice plan al lui Cristos are finalitate, iar Biserica LUI este UNA, nu sunt doua.
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Stai linistita Iasmine, ca nici la catolici arta nu e mantuitoare. Ideea in sine e aberanta, honestly...
U know ca iti impartasesc parerea, ti-am spus-o de multe ori. Eu recunosc ca prea putin ma intereseaza cand cineva crede altceva, pt ca as pierde timpul cu asta.
Deschizi si tu un subiect nou, please?
Crinuta si minunea ei
Iasmin08 spune:
Crinuta, nu mi-ai zis daca iti merge link-ul ala.
(unele idei ar merita schimbate, dar asa e, nu putem sa le schimbam noi)
Bey, as face capitol nou, dar astept sa se autosesizeze cineva care sa rupa capitolul nou cam dupa pagina 20. Am vazut ca in principiu asa se procedeaza. Asa ca vei vedea, se va face si asta la un moment dat de catre men in black
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Iasmin, a inchis mama laptopul si l-am pierdut, ca eu dupa ce am vb las telefon am plecat de acasa si am venit de 30 de minute.
Mi-l mai dai pl?
pup
Crinuta si minunea ei