Crestinismul si evolutia spirituala 12
Raspunsuri - Pagina 26
crinuta spune:
Nikole, sunt impresionata ca stii cate ceva despre Tereza de Avila. Unde ai aflat de ea prima data?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
La mine visele sunt de multe ori prevestitoare, in niciun caz amagitoare. Multe vise mi s-au implinit in detaliu, in altele eram avertizata, nu cred deloc ca visele sunt amagitoare, doar ca sunt mai multe categorii de vise.
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
crinuta spune:
Nikole, daca o citesti pe Tereza de Avila, citeste si Ioan al Crucii. Merg in aceeasi directie.
Despre Tereza Mica a Pruncului Isus ai citit ceva? Este vorba despre copilaria spirituala...
Crinuta si minunea ei
crinuta spune:
Iasmin, suna-ma cand poti. Vezi ca duminica am si nunta ( pe la 4 cred), si de la 11:30, pt ca Liturghie a doua s-a mutat sambata seara de la 19:30 pe perioada verii.
Crinuta si minunea ei
crinuta spune:
Nikole, uite: http://www.profamilia.ro/sfinti.asp?vieti=274
Crinuta si minunea ei
crinuta spune:
http://www.carmelitanisnagov.ro/ro/sfintii-carmelitani/sfanta-tereza-de-avila-portret/
Aici sunt Sfintii Carmelitani: http://www.carmelitanisnagov.ro/ro/sfintii-carmelitani/
Aici se mai fac exercitii spirituale. Daca merge mama voi merge si eu cateva zile/
Crinuta si minunea ei
Iasmin08 spune:
Crinuta, eu am inteles ca visele pot fi de trei feluri: de la Dumnezeu (dar extrem de rare), de la oameni (impresiile de peste zi), de la vrajmas (care se manifesta ca fiind ''prevestitoare'').
Din cauza ca de multe ori vrajmasul se joaca cu noi si ne trimite vise pe care ulterior le si indeplineste, noi suntem sfatuiti in Biserica sa nu credem in vise. Eu insami am discutat cu parintele duhovnic atunci cand visam ceva foarte inalt- discutii cu sfinti, sau mai stiu eu ce. Si parintele imi spunea: indiferent de la cine a fost acest vis, nu te increde, sa nu fie amagire. ''Vrajmasul este inalt teolog" imi zicea parintele, ''nu te prinde in capcana, doar pentru ca sunt lucruri mari ce ti le spune si sa incepi sa ii crezi"
La un moment dat iti pregateste caderea, tot prin vis.
Cum ziceam, visele de la Dumnezeu sunt extrem de rare. (adica prevestitoare).
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Iasmin, cine da defintii de genul acesta ca pot fi extrem de rare?
Uite, la mine sunt dese, la mama la fel. Eu am multe tipuri de vise, despre unele nu vreau sa vorbesc, dar cu siguranta nu sunt de acord cu afirmatiile preotului Cleopa, dar ma rog, fiecare crede ce doreste.
Visele sunt extrem de importante, nu trebuie deloc neglijate, exceptand visele din subconstient, care sunt alta categorie, dar in niciun caz de la diavol.
Pot fi si vise de la diavol, ispitiri in somn de ex, dar astea sunt foarte rare.
Crinuta si minunea ei
crinuta spune:
In Biblie sunt exemple clare de vise date de DUmnezeu, se stiu bine care sunt. Vezi Sf. Iosif avertizat sa fuga in Egipt, e doar un exemplu minor, sunt mai multe.
Crinuta si minunea ei
Iasmin08 spune:
Nu eu am zis asta , nu e scoasa de la mine, ci tot de la sfinti parinti. O sa ma uit sa vad ce am prin casa, sa iti recomand sa citesti.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori