Clubul BRASOVENCELOR (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Vom mai sta un an.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
diuna spune:
Deci va asteptam in vacanta!
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
Nicoleta spune:
Da, vrem sa venim. In august, inca nu stim cand si cat...
sanziana72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac Sanzi, cursuri de germana pentru copii se organizeaza acolo? la engleza, cat costa sedinta pentru copii? |
De cursuri de germana nu stiu, dar parca pe site-ul lor ziceau ceva si de asta.
La engleza noi nu am mers la cursurile continue, ca nu putem de 2 ori pe saptamana, dar am mers la clubul de conversatie, o data pe luna, care costa 28 lei sedinta.
Pentru vara au cursuri de engleza de o saptamana de la 10h la 12h in fiecare zi.
Noi vrem sa mergem in seriile din 12-16 iulie si 23 - 27 august.
Pentru germana cred ca vom chema pe cineva acasa.
diuna spune:
Pe mine ma tenteaza si asta: http://www.cursuridearta.info/2010/06/curs-de-pictura-in-aer-liber-la-brasov-vara-2010/, nu numai pentru fata, poate merg impreuna cu ea. Stiti ceva, pe cineva care stie...prietenul unui prieten......?
Dealtfel, ceee maaaai faceeeeeti?????
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein
danielac spune:
salut!
inca nu am facut nimic cu germana... cu meditator nu stiu pe nimeni...o sa ma mai interesez...pana acum2 sapt.Diana a fost la mama la tara, acum a revenit acasa, sa vedem ce vom face in continuare!
ce alte activitati de vacanta mai stiti?
sanziana72 spune:
Diuna, din cate am inteles eu, cursurile alea sunt pentru adulti. Ma tentau si pe mine , dar nu prea sunt prin Brasov vara asta (cu munca, nu in vacanta).
Activitati nu prea am gasit in Brasov, decat departe de noi (sunt niste cursuri - scoala de vacanta in Bartolomeu). Vreau sa ajungem macar o data la salina artificiala.
In rest, excursii pe Tampa/Postavaru in weekend, incercam sa ne antrenam pentru Bucegi.
Nicoleta spune:
Salutare.
Noi am sosit luni de la mare, a fost frumos. Dar s-a terminat. In rest...
anca_vlad spune:
salutare si de la noi!
am inceput numaratoarea inversa, somn nu am noaptea mai mult ziau sunt somnoroasa!
asta este sper sa mai rezistam pana la sf luni...desi e din ce in ce mai greu!
va pup si va dorresc uninceput de wee placut!
Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
Nicoleta spune:
Anca, de data asta bebe a rezistat mai mult in burtica, parca? Sa ai o nastere rapida si nu prea dureroasa! Si bebelina sa fie sanatoasa!
Restul brasovencelor? Cu ce va ocupati timpul liber? Noi am avut o binemeritata ploaie, s-a mai racorit... Astept sa se trezeasca piciul, Stefan s-a dus cu profesoara de germana sa viziteze Minopolis-ul... Sunt curioasa cum va fi, abia astept sa-mi povesteasca!