Mamici din Grecia (2)
Raspunsuri - Pagina 17
enculescu spune:
Doamne, ajuta si bine v-am gasit!
Sunt din Ro, ma numesc Nicoleta si apelez la voi: ma puteti ajuta trimitandu-mi adresa de e-mail (sau postala) a Sfintei Manastiri Vatopedu din Muntele Athos, pentru a-i ruga pe Preacuviosii Parinti de-acolo sa-mi trimita si mie o cordeluta atinsa de Braul Maicii Domnului?
Am foarte multe (si mari, grele) probleme, inclusiv de sanatate: nu pot merge, am facut si operatie pentru Hernie de disc, ma deplasez foarte greu, cu ajutorul carjelor, am un prolactinom (adenom hipofizar,secretant de prolactina; prolactina a crescut de la 800 la 1300 -normal e de 630-, pentru ca am fost foarte suparata -si inca mai sunt-), care imi da groaznice dureri de cap ...
Dar... intentia mea nu e de a va face ziua urata cu necazurile mele.
Va doresc toate cele bune si astept raspunsul vostru pe adresa de mail enculescu@yahoo.com.
P.S. In legatura cu cartile in limba romana: nu stiu cum sa incarc nisste documente in PowerPoint, pentru a le citi micutilor vostri ceea ce mai scriu prietenii lor virtuali din RO. Poate reuseste cineva sa ma indrume.
Multumesc multe!
Pace sufleteasca, sanatate trupeasca si bucurii binecuvantate sa aveti, alaturi de familiile voastre!
MoRo_K spune:
Buna Nicoleta uite cateva lucruri pe care le-am gasit despre Batopaidi:
http://vatopaidi.files.wordpress.com/2009/08/filladio-immb-english.pdf
http://vatopaidi.files.wordpress.com/2010/01/cerere-de-inscriere1.pdf
Manastirea ca adresa nu are strada,nr....dar cred ca poti scrie ca adresa Agios Oros(Mount Athos), MONY BATOPAIDIOU (Vatopedi Monastery)
numar de telefon am gasit 0030.23770.41488 aici l-am gasit
http://athonite.gr/athos/vatopediou.htm
Sper sa-ti fi fost de folos info...poate poti da un telefon pentru a-ti confirma adresa....nu prea stiu cum se face...
Am vrut sa-ti dau P.M. dar nu l-ai activat sper sa mai intri pe aici si sa vezi raspunsul.
Fetelor voi aveti alte info?
Noi tot in mutari...azi a venit transportatorul....maine mai avem o transa...si e o calduraaaa...uffff!!!
enculescu spune:
Multumesc mult pentru raspuns!
Daca mai aflati ceva, va rog sa-mi spuneti.
Pace si bucurii binecuvantate!
DIMITRA_R spune:
buna!!!!
ce mai fac fetele mele?pe unde sunteti?se vedee ca este cald afara si ati plecat in vacante
hai mai bagati un ochi si pe aici!
o zi buna va doresc !
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)18+
MoRo_K spune:
Bagam,bagam cate un ochi-doi zilnic Dar daaa e cald si aici la mine nici nu ploua 6 luni cat e vara nu-i ploaie...dar pt cine poate zilnic e de plaja apa e perfecta
Eu bag smotru zilele astea...joi plecam in salonic...gataaaa....ultima suta de metri!!
Dimitra cand mergi la eco?cum merge sarcina?
fetele
carmaw spune:
fetele,nu am moaral sa scriu
paziti-va de EFNIKI ASFALIA ca de DRACU
MI_E scirbasa regasesc aici aceleaci procedee romanesti
Prafu sa se aleaga de ei si de avocatii cu care merg mina in mina!
nimic in plus decit huooo efniki!
noce spune:
Salutari, mamici grecoaice!
Vin si eu cu o intrebare! Ne dorim sa vedem Grecia si ne intrebam daca e sigur sa ajungem cu copil mic acolo, mai exact in Atena si de acolo sa mergem pe insula Eghina, la Sf Nectarie. Puteti sa ne ajutati cu un sfat, o informatie? Astia la stiri arata doar cand sunt violente, de bine nu zic si ma gandesc ca poate s-au mai linistit apele si putem sa ne plimbam si noi linistiti pe stradute, sa descoperim terasele, etc.
va multumesc mult si va doresc o vara superba!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
DIMITRA_R spune:
bunaaaa!fetelor pe unde sunteti?
MARO ,sunt bine,bebe creste,pe 20 ma duc la eco,si aflam si ce este.succes cu mutarea!
fetelor mai bagati cate un mesaj si pe aici,ca in august o sa fie liniste,plecam in vacanta!!!
mi-au iesit niste analize cam nasoale,acum iau tratament sper sa fie bine!
NOCE,pe insula se3 ajunge fff usor ,o sa iei un vas din portul pireus 30 de minute,iar pe insula te poti duce linistita,au de toate pt copii,farmacie,super market,restaurante,hoteluri,te pup si distractie placuta!
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)19+
noce spune:
Dimitra, multumesc Deci nu se bat oameni pe strada, nu blocheaza grevistii ferryboat-urile catre insule, nu se bat cu turistii? Daca ai vedea stirile... Mai nou, ministerul de externe roman a recomandat prudenta turistilor care merg in Grecia. Probabil ca stirile erau exagerate. Dar cand pleci cu copil mic la drum, intrebi peste tot inainte.
Doamne ajuta sa fie pace!
Sarcina usoara, sa vina bebe sanatos! Nu poti sa repeti analizele? Nu stiu cum e in Grecia, dar in Romania le gresesc des, eu era cat pe ce sa iau antibiotice in sarcina pentru o urocultura gresita.
In rest, va urez la toate vacante frumoase! Si mie mi-e dor de Romania, de ploaie, de racoarea diminetii, de padure, de fructele bune de acasa.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
theophillina spune:
Buna, dragelor!
Iata ca am aparut si noi, in sfarsit, desi v-am tot citit,numai ca mai greu cu scrisul.
Si pentru ca si noi implinim o lunita astazi va invitam pe toate la o felie maaareeee de tort.
Despre noi: suntem f bine si noi (eu si tati in noua formula cu bebe) dar mai ales bebe. Acum vreo zece zile a avut bebe un puseu de crestere cred, ca vreo cateva zile a fost cam marait in timpul zilei si a inceput sa manace muuuuuulllllttt!!! Saptamana viitoare mergem si noi la control la pediatru sa vedem cat am crescut si ce trebuie sa mai facem in continuare (vaccinuri, etc.), mie mi se pare ca a crescut super mult si in inaltime si in greutate, deja am schimbat pampersii ca ne-au ramas mici si niste body-uri la fel. Intre timp l-am mutat in camera lui noaptea, ca pana pe la vreo 3 saptamani am avut un alt patut pliant la noi in camera si dormea acolo cu noi in camera, acum cu interfonul doarme super bine la el in camera, eu il aud, si totul e ok, dorm si eu mai fara grija. Asta noaptea. Ziua de vreo cateva zile copilul meu doarme NUMAI pe burta, desi astia aici interzic, mi-a zis pediatra in mod deosebit sa nu-l las sa doarma pe burta, de cateva zile nu mai vroia sa doarma nicicum ziua. Asa ca am luat patutul pliant de care va ziceam de la noi din dormitor, l-am pus in sufragerie, ca aici imi fac eu treburile, calc, gatesc (ca bucataria e din aia deschisa), aici am pc-ul, tv-ul etc. si deci il pot vedea si doarme cate 4-5 ore legate asa, se scoala, mananca si iar somn. Si trai neneaca pe mine in felul asta!!! L-am urmarit in primele zile si isi intoarce capul singur de pe o parte pe alta fara dificultate, el a inceput sa-si intoarca capul de pe o parte pe alta de la o saptamana (dar tinut in brate) si a inceput sa si-l ridice cate putin pe la vreo 2 saptamani, asa ca nu am nici o teama (desi am avut la inceput oho!!!) ca as putea sa-l gasesc cu fata in jos, desi repet, e tot timpul sub ochii mei. In rest, isi pastreaza obiceiul de copil cuminte, nu are colici, nu pierd noptile cu el, a avut si el vreo 2 nopti pana acum in care m-a tinut treaza vreo 2 ore. Asa ca de-acum daca isi pastreaza bebe obiceiul sper sa fiu mai activa.
Cate o pentru voi toate.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS