Mamici din Grecia (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ertina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw buna seara ca sa raspund da merge dieta miine seara dau raportul deja ma simpt mai usoara In rest URASC TINTARIMEA CARE TOATA E PE MINE Imi dau cu de toate am aparate voilage, creme cred ca treb sa-mi i-au zborul.... Ertina distractie placuta in buc -in ce zona stai? Va urez la toate grecoaicele o seara pklacuta iar ERTINEI zbor placut si sa vii repede! |
carma, multumesc frumos
ma bucur ca te-ai apucat de dieta...sa stii k merita si slabesti usor si frumos, fara vergeturi sau alte nebunii
ma voi intoarce pe 24 sau 25 iunie..stau in banul manta, daca ai auzit...aproape de guvern in piatza victoriei.
Va pup pe toate... si sa scrieeeeti
carmaw spune:
EU(din blocul Muzica _Sala Palatului am aterizat in Vatra Luminoasa- STADION)
deci voiaj placut si sejour agreabil!
pupici
cm
MoRo_K spune:
Bunaaa....azi am timp de scris
pe la mine mai nimic nou ...soare cald...nimic nou despre plecarea noastra in salonic....mi-a picat o coronita nu putea sa mai astepte sa ajungem in salonic offff...mai e si in fata asa ca o teaca era peate o radacina...si n-am cum s-o las si e cu scos nervi...grrrr...
in afara de asta...m-am hotarat sa nu mai pun lapte pisicii afara ...ca sunt serpi si mi-e groaza oricum de ei...d-apai sa-i mai si atrag cu laptele....au omorat vreo 2 i apropierea casei...deci stau cu sitele la usi nu las neam deschis complet...
la noi tantari...slabutz doar intr-o seara ne-am umplut si a facut sotul echilibristica omorandu-i...bag in priza aparatul si oricum nu prea sunt...gasisem in salonic aparat electric adica rezonanta nu cu lichid sau pastila si acum imi pare rau ca nu l-am luat...cred ca e mai putin toxic....acum nu stiu rezonantele alea dc afecteaza ....
altceva...ce sa zic cu stirile astea si cu scaderile de salarii si preturile galopante ma cam panichez...am auzit ca o sa mai fie un val de taieri din salarii....asta pana in toamna....o sa ajungem sa stam in casa si sa ne gandim de 10 ori ce cumparam si sa ne rugam sa fim sanatosi....ca orice cheltuiala.....offff ce sa zic...nesiguranta si cam fara sfarsit...offf...
Acum ceva mai happy
Theo ce mai zice Stelios mai sta?acum cred ca intri in 38 nu? m-am gandit sa facem galeria ca nu se stie cand vine Stelios si sa apucam Sa dea Domnul sa ai nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi si sa nu simti nimic nimic sa te uiti la menegaki
carmaw spune:
citat din mesajul lui MoRo_K Bunaaa....azi am timp de scris pe la mine mai nimic nou ...soare cald...nimic nou despre plecarea noastra in salonic....mi-a picat o coronita nu putea sa mai astepte sa ajungem in salonic offff...mai e si in fata asa ca o teaca era peate o radacina...si n-am cum s-o las si e cu scos nervi...grrrr... in afara de asta...m-am hotarat sa nu mai pun lapte pisicii afara ...ca sunt serpi si mi-e groaza oricum de ei...d-apai sa-i mai si atrag cu laptele....au omorat vreo 2 i apropierea casei...deci stau cu sitele la usi nu las neam deschis complet... la noi tantari...slabutz doar intr-o seara ne-am umplut si a facut sotul echilibristica omorandu-i...bag in priza aparatul si oricum nu prea sunt...gasisem in salonic aparat electric adica rezonanta nu cu lichid sau pastila si acum imi pare rau ca nu l-am luat...cred ca e mai putin toxic....acum nu stiu rezonantele alea dc afecteaza .... altceva...ce sa zic cu stirile astea si cu scaderile de salarii si preturile galopante ma cam panichez...am auzit ca o sa mai fie un val de taieri din salarii....asta pana in toamna....o sa ajungem sa stam in casa si sa ne gandim de 10 ori ce cumparam si sa ne rugam sa fim sanatosi....ca orice cheltuiala.....offff ce sa zic...nesiguranta si cam fara sfarsit...offf... Acum ceva mai happy Theo ce mai zice Stelios mai sta?acum cred ca intri in 38 nu? m-am gandit sa facem galeria ca nu se stie cand vine Stelios si sa apucam Sa dea Domnul sa ai nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi si sa nu simti nimic nimic sa te uiti la menegaki |
miha ce aparat cu rezonanta impoteiva tintarilor-cum arata am primit ce mi-ai trimis multumesc frumos
Cit despre reteta poti sa pui sunculita de praga si sa folosesti smintina slaba-asta dac vrei s-o incerci
Eu am adormit incercind sa fac sa plece migrena de data asta luind QUARELIN
Va las vad ca nu e deloc animatie nu-i nimic lasati pe prietene.....!
pup toata lumea
nibi_niki spune:
Buna ziua!M aprimiti si pe mine in club?
Am un pui mic si frumos(zise cioara)nascut pe 11.03.2010.in Rhodos.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
carmaw spune:
bine ai venit draga mea....esti prima insulara care are bebelus.
Sa-ti traiasca !....iata ca gasca diaporei grecesti se mareste!
deci ne spui si noua ceva despre tine?
PUPICI SI ASTEPTAM!
nibi_niki spune:
citat din mesajul lui carmaw bine ai venit draga mea....esti prima insulara care are bebelus. Sa-ti traiasca !....iata ca gasca diaporei grecesti se mareste! deci ne spui si noua ceva despre tine? PUPICI SI ASTEPTAM! |
mersi frumos.Am uitat sa adaug si numele fetitei mele:Maria.
cateva date despre mine:Nicoleta,18.09.1981,nascuta crescuta maritata divortata in Galati.
AMR....7KG
nibi_niki spune:
mai fetelor,dar unde ati disparut?
AMR....7KG
carmaw spune:
citat din mesajul lui nibi_niki mai fetelor,dar unde ati disparut? MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
iubit-o intra si ele mai rar
Doua dintre fete sunt in ro ertina si dimitra(larisa)cineva e la chisinau si cred ca ....a alta grecoaica de-a noastra naste deci multumeste-te cu mo ro k (miha) o draguta si cu mine
Eu am timp nu lucrez si nici bebe nu am in dotare
Sper ca am rezumat corect..;tu stii greceste?
Hai te astept!
nibi_niki spune:
Am citit de fetele ce au plecat in Romania.Le urez vacanta placuta.Am venit in Grecia acum 2 ani si jumatate.Vb greceste,,cu greselile de rigoare.Am facut si 2 cursuri de limba greaca nivel A si nivel B.Cu toate ca traiesc pe insula si m-as fi descurcat f bine cu engleza imi da o stare de bine sa stiu si limba greaca.
In rest plictiseala mare,cam toata ziua cu fetita acasa.Imi mai face "sotul" cate o surpriza cand si cand si mai iesim la o terasa seara.Dar stau cu gandul la Maria, care sta cu o bona de cateva ori pe saptamana.
AMR....7KG