Aspirante optimiste > 20 ani(507)
Raspunsuri - Pagina 14
draguta spune:
ocupate tare fetele noastre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dar si cand vor intra cu II liniute toate, sa vezi petrecere

didi32 spune:
Ai grija Bebelule cu activitatile astea casnice, daca nu te simti bine, lasa-le un pic ca nu pleaca nicaieri...
ici sa treaca ameteala mai repede
in devenire
bebelu86 spune:
pai am mai luat pauze. nu am facut incontinuu.
si am bagata toata ziua rosii

vad k in fiecare zi p[ap altceva
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
didi32 spune:
Bine ca poti
. cata vreme descoperi antidotul greturilor...o sa apelam la tine pt sfaturi cand ne-o veni randul
in devenire
ellenab2 spune:
Camcris am luat prima oara 5 zile duphaston k sa apara uratii spoi am luat iar duphaston din z15-z24 si closty din z5-z9 apoi iar duphaston din z15-z24. Maine e ultima pastila si apoi sper sa nu apara uratii. Tu ce iei?

doula spune:
Sunt si eu pe aici - sa nu credeti ca v-am uitat
numai ca nu prea am ce sa va povestesc
Am vazut ca ni s-au alaturat noi aspirante optimiste
BIne ati venit si sa aveti o sedere placuta. Dar sa plecati repede la odisee. E placut aici la noi, dar nu trebuie sa fie prea mult 
Vad ca sunteti multe care asteptati sa nu vina
Eu am asa o fantezie - sa deschidem o odisee doar pentru aspirante. Ce ziceti???
Mai fetelor voi sunteti atat de comice. Iarna v-ati plans ca v-ati saturat de frig si de zapada, pe urma v-ati plans ca v-ati saturat de ploaie. Acum va plangeti ca e prea cald???? 

Mai fetelor nu exista vreme perfecta pentru fiecare dintre voi... incercati sa va bucurati ca iar vin ploile/iarna etc 
Andreea 
MAGIC: The smell of your newborn baby, the feeling of being a mother, the realization that you- yes you- have the power and awesome opportunity to shape a life of a human being full of potential and unlimited possibility - WOW consider the possibilities! ~ Tracy Wilson
"I wanted you before you were born. I loved you when you were born, I saw your face and I knew that I was in love. Before you were an hour old, I knew I would die for you. To this day, I will. This is the miracle of life."
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
didi32 spune:
Andreea ai dreptate, dar parca prea repede a venit vara asta caniculara, nu prea am avut primavara si-am trecut prea brusc de la una la alta. Cel putin in Bucuresti o ne iasa pe nas caldura asta pana prin octombrie
.
Fetelor, am plecat si eu acasica, va
icesc pe toate si ne-auzim maine!
in devenire
mandreeac spune:
Fetelor eu am tras un pui de somn de vreo 2 ore si de la o vreme dorm asa adanc si bine, eu care aveam mari probleme cu somnul. Incerc sa va pun noi poze de la nunta, dar netul imi face figuri mari de tot

, incep sa il urasc.
Mi-am facut baie, ma duc sa ii pregatesc sotului ceva de papa si apoi incep sa ma bibilesc si daca nu sunt obosita mai calc ceva, daca sunt si maine e o zi.
Da chiar, ai dreptate Didi, totusi au venit prea devreme caldurile, peste 30 de grade in luna mai, cand ar fi trebuit sa fie o vreme extrem de placuta, parca e prea mult.
NIKE daca ne mai citesti, nu iti inchide contul, TE RUGAM. Azi am citit ca esti la doctorul Badiu de la Municipal. Si verisoara mea tot cu el naste si asta pentru a doua oara.
Bebelu ma bucur ca te simti bine.
Lia mai esti pe receptie?

A venit sotul, fug la bucatarie.
Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
lorena_86 spune:
Ceao fetelor........

Nu prea am vesti.....aseara mi-a fost foarte rau..........m-a durut asa tare uterul, asa tare ca il simteam unde este si credeam ca explodeaza. tare ciudat m-am mai simtit, chiar m-am speriat ingrozitor
In rest la fel, dureri de sani.......etc
fetele din bucuresti........am vazut la stiri acel incendiu, am auzit ca fumul a cuprins aproape toata capitala, si a murit si un pompier.....saracul
ma infior cand vad astfel de cazuri ca si al meu este pompier
va pupic