Gasca de Constanta *114*
Raspunsuri - Pagina 14
DanaAlex spune:
tzup-tzup, repejor pe pagina 14 ...

Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007)
dadi_t spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
intrebare: incapem toate sau pe rand in piscina lui Iuli???? Dana, mama Tianei (23 august 2006) si a lui Tiberiu (7 iulie 2007) |
La intrebarea asta doar Adinutza stie raspunsul, pentru ca nu ne-a dat detalii...cat de mare este piscina...dar facem lista...
si asteptam sa ne vina randul 

Dana este tare placut afara...nici cald, dar nici rece...taman bine...
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
Acum chiar am monopolizat subiectul
...invitam fetele TOATE.....sa animeze subiectul:Cornelia, Bettyk, Vladis, Leti, Dodo, Crixia(unde ai disparut???), Liris-(simonici nu mai zici nica....prin state cum mai este cu ...criza????),Sanzi(LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI!), Camelia(ati plecat cu fetele pe undeva???-intreaba Bibi de Alex)...lista-i lunga si daca am omis pe cineva...nu-i bai nu?...oricand, cu mare placere, va asteptam pe toate....

<<<Tania,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Dodo-pui spune:
...eu stau cuminte...la asa bataie pe piscina nasului
...raman in Navodari...mai bine
PS:la bucatarie eram caci dorm hunii si pot face mancare fara teama xa o gasesc pe mobila
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Lali_mete spune:
Hallo,,eu nu am somn
si bantui pe forum.... DanaAlex,am umblat hai-hui ultima luna. Doua saptamani am fost la socrela,dupa cre am fost la o prietena in Bucuresti,ca a avut botezul puiutului ei,Darius.Mi-a lipsit enorm forumul. Fetele de la "Dovlecei" ma-u salvat de la dat bani la psihiatru,psiholog si altii d-aia cu "psi",ele si bebelasul,ajutati de sotz. Asa ca are de ce sa imi fie dor de DC.
Intalnire,coasta,cirese? Vreau si eu
,ma primiti? Unde,cum,ce aduce fiecare?
Lali,mami
+
Paul-Iuliansi+ Vali,tati
in devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!
bettyk spune:
Buna dragele mele! sunt foarte matinala:),ma pregatesc sa plec la bucuresti la control la ochi cu fii-mea. sa vedem cu ochelarii,mai poarta,schimbam dioptrii. mai mult pe drumuri zilele astea
.
Dana Alex, merci pt aprecieri. face dansuri sportive la Blacksea. sunt super incantata de cum lucreaza. iar mandrei ii place,mai ales ca va avea spectacole din iulie,cate 2 pe saptamana, la scena din Mamaia,Cazino. deci voi fi des pe acolo...........
Pupici si un inceput de weekend frumos!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
bettyk spune:
Am reusit sa bag 2 poze noi de la spectacolul de luni,cand a fost majoreta
.
Pupici.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
sinzi_ana spune:
Multumesc de urari!!!!
David este in Ro cu bunicii...daca vi se pare ca il zariti prin parc...hihi...el este!!!![]()
Adinutza, da...anul trecut pe vremea asta ne vedeam!!!
Am rezolvat cu profa de pian....am inteles ca e buna!!!![]()
ADINUTZA spune:
Ce fain! Nici n-a pus omu piscina si e plina deja...mai punem si apa?
Chiar sper sa fie suficienta apa in put pt ca piscina e marisoara 3,60 m diametru si 94 inaltimea.
Daca nu, completam noi cu volumul nostru![]()
Oricum abia va asteptam!
Coaste, cirese, capsuni si ce-o mai fi le organizam mai aproape de intalnire...
Fug sa ma pregatesc ca plec in tura de noapte!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC