Gormiti. Cum ne jucam cu gormiti?

Gormiti. Cum ne jucam cu gormiti? | Autor: ana_a

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa facem un fan club, de parinti a caror copii se joaca cu gormiti.
Mi-ar place sa citesc despre joaca cu gormitii, sa vad cati copii au aceasta pasiune, cum o exploreaza, cat timp isi petrec cu acesti gormiti.
Sunt desene animate cu gormiti?

Stefan al meu a gasit 2 - 3 desene pe you tube la care se uita aproape in fiecare zi, in plus este innebunit sa vada colectia altor copii, tot pe you tube sunt filmulete puse de parintii cu copii care isi prezinta cate o colectie impresionanta de gormiti.

Astept cu mare interes sa citesc despre gormitii vostri.

Noi avem 20 de gormiti, si probabil vom mai cumpara.
La bistrita nu prea se gasesc "raritati" apar doar 2-3 modele la cate 2 luni.

blog de mamica
proud

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Inca nici un parinte cu copilas pasionat de gormiti?

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eusunteuasa spune:

nu l-as lasa pe fii-miu sa se joace cu jucarii ce au coarne
Ce drept mai am apoi sa cer comportament non-violent? ca sa nu mai zic ''ceva'' de coarne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Ce drept mai am apoi sa cer comportament non-violent? ca sa nu mai zic ''ceva'' de coarne

si asa le ingradesti libertatea si imaginatia de mici, ca mai apoi sa fie niste fricosi care nu-si pot exprima punctul de vedere, isi pierd imaginatia si se lasa total condusi de altii. Comportamentul violent sau non- violent nu este format de niste jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui eusunteuasa

Nici macar cu o vacuta de cauciuc?
Cati ani are fiul tau? El ce spune despre interdictia ta in ceea ce priveste coarnele?

ana_a, fi-miu nu are decat doi ani si o luna si inca n-a descoperit chestiile astea. Dar astept cu interes:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Noi avem cativa gormiti primiti din Italia, insa piciul meu nu are cu cine sa se joace, copiii de aici nu prea ii cunosc. Asa ca trebuie sa ma joc eu cu el
Partea proasta e ca ´suprafata de lupta´ ocupa foarte mult spatiu si e enervant de montat/demontat...asa ca ii cam zic pas
Intreaba-le pe fetele din Italia, poate gasesti mai multe raspunsuri, acolo sunt f la moda, cumnata mea e invatatoare si imi spunea ca elevii ei (clasa a 2.a parca) sunt innebuniti dupa gormiti, fac campionate, etc...
Uite-te si aici: http://new.gormiticlub.it/

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

eusunteuasa aceasi reactie am avut-o si eu ...anul trecut cand ne-am nimerit in vizita la un copilas care detinea marea colectie de vreo 20 de gormiti, copilas de varsta lui Stefi al meu, in conditiile in care al meu inca construia din lego roboti si alte minuni.
Si cu fiecare zi care trecea, Stefan a facut loc acestor mici figurine in rafturile lui de jucarii.

Ce varsta are copilul tau?
Stefan, a primit primii gormiti de ziua lui, cand a implinit 5 ani de la toti cei care l-au intrebat ce isi doreste de ziua lui.
Totul a avut alt sens in joaca noastra cand si-a dat seama ca nu conteaza insula aia a gormitilor de la pravalie(pe care am refuzat sa o cumpar), ca el isi poate construi propria lui insula....din aluat!
Si uite asa, asta vara am modelat vulcani din aluat si i-am copt in cuptor.

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

subiectul acesta se poate inchide de moderatori!
multumesc.

blog de mamica
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ana, al meu nu i-a descoperit inca. Are o colectie mica de bakugani, ca a vazut la alti copii si a vrut, dar nici cu aia nu se omoara. Se joaca insa cu tot ce inseamna roboti, pistoale si avioane. Mie nu mi se pare ca jucariile de genul asta 'cultiva' violenta. Iar baiatul tau din tot ce povestesti pare a fi un copil foarte inteligent, cu imaginatie si creativitate deosebite. Sfatul meu e sa nu il fortezi sa intre in tipare. Ajuta-l sa isi dezvolte calitatile pe care le are. Ai incredere in el si lasa lumea sa vorbeasca, ca alta treaba ce are?!

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput