Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)
Raspunsuri - Pagina 26
Roxxy80 spune:
FELICITARI, ANDREEA!!! SA-TI TRAIASCA GRASUNELUL, SA FIE SANATOS TUN, MANCACIOS, CUMINTE!!! 

Vasari spune:
Ce mai faceti, Anca?
Sunteti tot in 3? Cum merge scoala si cum te descurci?
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Ce mai faceti, Anca? Sunteti tot in 3? Cum merge scoala si cum te descurci?Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+ Primul orice |
da suntem tot in 3 pana sapt viitoare cand vine tati in concediu
Am fost o saptamana la tati si noi si acum asteptam sa vina el acasa

..Cu scoala merge bine.. sunt un mic soarece de biblioteca
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
M-am chinuit sa citesc ceva din urma
..Asa mai pe sarite..
Si vroiam sa va zic ca am avut si eu zile ingrozitoare in care nu ma mai intelegeam deloc cu ei...(cei mici) ...si am intrat in depresii..apoi am apelat la un medicament de la Boiron Sedatif Pc .... Buneee ... am luat doar o doza pe zi nu de 3 ori cum scria in proscpect si am devenit o fercita..
.. si copii mei culmea sau "cumintit" ...
...Le recomand cu caldura ...daca va simtiti depasite de situatie .. sunt homeopate ... fara efecte adverse..Sunt bune pentru situatii de stres..anxietate.. cand simti ca nu mai faci fata situatiilor..cand nu poti dormi din cauza stresului.. ![]()
Edit: Am recit mesajul si suna a reclama ...![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Roxxy80 spune:
Bine ai revenit, Ank. ma bucur ca sunteti bine si ca urmeaza sa petreceti o saptamana cu tati vostru.
Spune-mi, te rog, acest medicament da somnolenta? Eu sunt singura cu piticii cam 10 ore pe zi si nu asa avea cand sa dorm decat la somnul lor de la pranz. Eu trec printr-o perioada proasta dpdv psihic si chiar as avea nevoie de ceva care sa ma mai linisteasca.
| citat din mesajul lui Ank83 M-am chinuit sa citesc ceva din urma Si vroiam sa va zic ca am avut si eu zile ingrozitoare in care nu ma mai intelegeam deloc cu ei...(cei mici) ...si am intrat in depresii..apoi am apelat la un medicament de la Boiron Sedatif Pc .... Buneee ... am luat doar o doza pe zi nu de 3 ori cum scria in proscpect si am devenit o fercita.. .. si copii mei culmea sau "cumintit" ...Edit: Am recit mesajul si suna a reclama ... Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ank83 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Bine ai revenit, Ank. ma bucur ca sunteti bine si ca urmeaza sa petreceti o saptamana cu tati vostru. Spune-mi, te rog, acest medicament da somnolenta? Eu sunt singura cu piticii cam 10 ore pe zi si nu asa avea cand sa dorm decat la somnul lor de la pranz. Eu trec printr-o perioada proasta dpdv psihic si chiar as avea nevoie de ceva care sa ma mai linisteasca.
Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009) |
nu dau somnolenta.. mie mi se parea ca am parca si mai multa energie.. ti le recomand din suflet.. si eu stau non stop cu ei singura..

Acum le iau doar cand simt ca nu mai fac fata.. din cand in cand

Ank
Raul
17.10.2007 si
bb_yasmi spune:
fetelor ma speriatiiii...........brrrr...brrr...asa greu o sa fie???!!!
mamica fericita de
2+ si
5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
Victo spune:
cine are parola de la contul comun, sa fac capitol nou?
pai Ank, nu il duci pe Raul la gradi din toamna? macar ai un liman..:)
acum si cu gradinita asta e cu dus si intors..ca cel mare vine cu toate minunile de virusi si apoi tragi cu amandoi bolnavi cate o sapt-doua de chiar ca innebunesti..ufff..cum o dai, tot nu e bine.
Paula
cu
Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui Victo cine are parola de la contul comun, sa fac capitol nou? pai Ank, nu il duci pe Raul la gradi din toamna? macar ai un liman..:) acum si cu gradinita asta e cu dus si intors..ca cel mare vine cu toate minunile de virusi si apoi tragi cu amandoi bolnavi cate o sapt-doua de chiar ca innebunesti..ufff..cum o dai, tot nu e bine. Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 16 de zile de dans in burtica |
ba cum sa nu il duc.. l-am inscris si pe el la gradi program prelungit din toamna.. dar stresul si agitatia e acum..
Cat despre virusi ...asta e..macar o sa mearga ea mai imunizata la gradi
... asta sa fiu cat de cat optimistaAnk
Raul
17.10.2007 si
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetelor ma speriatiiii...........brrrr...brrr...asa greu o sa fie???!!! mamica fericita de 2+ si 5+![]() ![]() ![]() AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!! |
eee ..in primii ani...dupa e o nimica toata
Ank
Raul
17.10.2007 si