Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(214)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bianca, eu credeam ca stati la voi acasa. Ma gandisem sa o duci cateva ore dimineata, in loc de gradi la bunici.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ooo, nu draga mea...noi stam la ai mei....unde rasfatul e in floare...sotul deja mormaie ...c-ar vrea sa ne mutam acas la noi...eu trag inapoi....el nu pricepe ca timpul lui de stat cu copii este undeva la 3 ore...max 4...dar eu ?si sa ma trambalez iar cu caruciorul la etaj, sa ma plimb toata ziua cu masina de la parinti la bloc....aiurea...bineinteles ca sunt faze care nu-mi convin...ca ne mai impungem ...dar asta e...la urma urmei copiilor tre sa le fie bine....dar sa nuiutam nici de mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ne mai stiti????
rusinica mie!

Mergi la inceput

Ce de evenimente cu adevarat importante!!!!!!!!!!!!!

LAVI - MA BUCUR TARE! SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
LAURA - FELICITARI! SA FITI SANATOSI CU TOTII! BEBICA MANCACIOASA SI NEPLANGACIOASA!

LAVI - cm de risc maternal se poate lua fara comisie 120 de zile, mie mi-a facut raport medicul de medicina muncii si recomandare p t 120 de zile, plus cele 126 de maternitate; eu nu am mers in nicio comisie; ti-as recomanda sa intrerupi somajul pt a te angaja pe un salariu mare, care sa te ajute in per cu indemnizatia, sau imediat dupa somaj sa iei un salariu mare, pt ca media sa fie rezonabila; cum credeti...daca din somaj intri in medical, atunci indemniz de crestere a copilului va fi foarte mica, de fapt stii ca somajul se scade si se va face media intre veniturile de dupa si inainte de somaj? adica intre cele pe care le vei realiza acum si cele de inaintea nasterii Iasminei...s-o fi inteles ceva?

BB - dar ce s-a intamplat cu "vorbele scoase"? eu nu am inteles nimic...mai sap...

Mergi la inceput

sa zic si vreo doua vorbe despre noi...A e bine acum, adica iar a avut muci vreo doua zile, dar si-a revenit; nu am mai dus-o la gradi din 2 iunie, acum sunt cu ea in concediu fara plata, din cauza de probleme de necrezut la serviciu...adica din cauza unor incompetenti de directori care vor duce totul de rapa, multi colegi competenti si-au dat demisia, altii sunt in cfr, altii in concediu de odihna...toti ne gandim sa plecam, sa scapam...am noroc ca directoarea care si-a dat si ea demisia, si care era o draguta mi-a semnat cererile de concediu, asa ca vreo luna sunt in concediu...de odihna...

nu stiu cum vom proceda cu fata din toamna, am reusit sa o inscriem la gradi la stat si o vom duce acolo, pentru ca vad ca s-a detasat de gradi privata, avand in vedere ca a stat mult acasa din cauza de boli; ma gandeam ca, daca as duce-o la program scurt ar fi mai ferita de boli? ca nu sta nas in nas cu colegii ca la somn??? nu stiu...si pe urma de la pranz sa punem bona...ar fi ok asa? sau tot program lung? cum spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

Bianca, uauu..e greu, cred...sa stii ca si pe mine ma bate gandul ca merg cu amandoi la ai mei pt o vreme...sa vedem cum facem...sau o aduc pe mama la noi...

Alina, cum sunteti voi? tu cum te simti?

Adela, ma bucur ca sunteti mai bine...cat despre gradi, nu cred ca programul scurt e o garantie pt a nu mai lua oaresce de pe acolo..dar na...faci cum crezi ca e mai bine pt voi... nasoala treaba cu serviciul...doamne ce se intampla in tara asta???

Lavi, cine te-a suparat, mama? Hai ca n-o fi chiar asa mare bai...sau e? da cu noi ce-ai?

va tzuc! sa ne auzim cu bine..si cu vesti bune doar...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

salutare ellis....ma bucur sa aud ca Alessia e ok...in rest ...cu serviciul ..ce sa mai zic...dezamagire totala tara asta pt. mine...iar sotul e patriot convins...deci mi-e data sa raman aici...sa inghit toate chestiile astea care se intampla ... ca eladea nici eu nu consider ca programul scurt ar feri fata de boli....si cred ca ar fi mai tracasant pt. ea programul cu inca o persoana in plus (bona)
eladea ...iti recomand din suflet sa faci cum stii dar sa ai pe cineva care se poate ocupa de Eric(cel putin) in preajma ta...eu am vazut diferenta...cand a fost Ana mica stateam singuri...deprimant si obositor- e foarte greu sa fii singura ...vei alapta si Eric va striga ca vrea nu stiu ce...pe cel mic nu-l vei intrerupe, il vei ruga pe Eric sa astept, Eric nu va mai avea rabdare ...plansete si nervi...esti obosita...cine mai face mancare avand in vedere ca tre sa si mananci klumea ,nu biscuiti si pizza...si uite asa...
acum e mult mai bine....sunt cu mama mea...cel mai imp. lucru...ma pot baza pe ea sa schimbe copii, sa-i imbaieze, sa-i hraneasca, sa-i plimbe...timp in care eu recuperez somnul pierdut noaptea....mananc,fac un dus, cand am treaba in oras-unul il iau cu mine, unul ramane acas, ma solicita si trebuie sa petrec mai mult timp cu Ana...
sa nu aruncati cu rosii, oua, chestii de genul....sunt in stare sa-mi cresc si singura copii...dar asta nu inseamana ca nu pot apela la familia mea,atata timp cat sunt langa mine, vor sa se implice ,pot sa se implice in viata mea...si mie imi convine acest lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Bianca, si eu sunt intru totul de acord cu tine...am nevoie de ajutor si nu ma dau mama eroina care le face pe toate...daca tot am ajutor in jur pe care ma pot baza, de ce nu...ma consider norocoasa...in plus si socrii sunt in Cluj, pot oricand sa-l las pe Eric si la ei...dar asta dupa ce va trece perioada de acomodare cu cel mic...ca vreau sa fie si el prin preajma...

si cu Eric m-a ajutat enorm sa fie mama langa mine...mai ales in primele 3 luni, cand faceam cu schimbul noaptea si-l plimbam si-l leganam ca urla din toti rarunchii de la colicile alea...cred ca daca n-aveam ajutor in momentlee alea clacam...eram rupta de oboseala, plus cum zici cu mancarea, spalatul, etc. cine sa se mai ocupe???

cu siguranta voi apela la ajutoare...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 38+ cu bb Filip

AMR: 10 ZILE PANA LA MAREA INTALNIRE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor, insa eu ma gandesc cu groaza ca, daca voi mai lucra pana in toamna,nu imi mai pot lua nici concediu fara plata sau medical sa stau cu fata daca se imbolnaveste, pe sot nu pot sa il tin acasa sa stea cu ea ca se duce naibii tot ce incearca si el sa faca, nici parinti in preajma nu am si nici nu cred ca daca ar fi langa noi m-as putea baza pe careva - nu de alta, mama si tata au serviciu, ca sunt inca tineri, plus ca au batranii pe cap, soacra nu e dispusa sa stea cu copilul meu - casnica fiind. oricum nici nu mai cer asta, pentru ca de cate ori am cerut m-am lovit de un refuz sau am adus-o pe bunica mea de 78 de ani sa stea cu Alessia si nu va pot spune cu ce grija am fost eu...
probabil ca voi sfarsi prin a-mi da demisia, raman cu jobul de doua ore, sa am grija de copil...pacat ca si jobul ala se sfarseste in ianuarie...nici nu stiu ce variante as mai avea...dar Dumnezeu e sus si nu ne lasa pe noi!

Ferice de voi ca aveti pe cineva aproape in care sa aveti incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o Bianca draga..ce n-as da eu sa fie mama colea..stai tu linistita si vezi-ti de toate cele, odihneste-te..mai iesi, mai fa una alta..

Paula cu Mihai 37+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 21 de zile de dans in burtica

Mergi la inceput