Prietene la bine si la greu - 18
Raspunsuri - Pagina 9
mami.ilinca spune:
Salutare,
RamonaC: nu te speria nu s-a stricat bbcookul.Tb doar insurubat la loc cutitasul,nu are leg cu garnitura.
Am constatat ca motatei mele nu-i place branza de vaci,facuta de mine,i-am pus si in legume si in fructe, a mancat doar un sfert. Voi cum le dati branzica?
Intrebare 2: scortisoara cand putem sa le dam bbilor? adica peste fructe un varf de scortisoara.
Va pup,
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
lylyana.ion spune:
am ajuns si noi acasa, pun pozele mai tarziu...
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
lylyana.ion spune:
cateva poze de la protest
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 DANKUTZA cred ca de aici am comandat Rudivaxul. Cand ii suni spune-mi ce ti-au zis. Reprezentant Sanofi Aventis SRL Bucuresti. Telefon +40(21)2507392 +40(21)2507394 +40(21)2507393 Lidia |
Saru'mana. Deocamdata trebuie sa ma informez daca nu cumva devin contagioasa (desi este la mintea cocosului, adica LMC, ca da). Nu vreau sa stau departe de Pinky vreo 2 saptamani pt ca sunt eu nebuna la cap sa fac un vaccin. Cred ca ar fi mai bine sa stau pe tusa. Mi-am notat nr de tel. Bine ca stiu de unde se poate comanda.
Saru'mana de tel.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
citat din mesajul lui smaranditza Fetelor, care cereale sunt mai bune si fara balarii, arome, etc. Ma lasa memoria, sau chiar am citit pe undeva ca nu trebuie sa contina amidon? Stiu de Nestle ca sunt foarte aromate, dulci, si nu sunt recomandate. Eu am folosit pana acum Miulpa Bio - fulgi de orez fara lapte, dar la fel ca si Diana. nu sunt incantata ca nu se dizolva in lm, ci trebuie tot timpul sa bag la beibicuc (mersi, Andre ) sa se sparga fulgii aia. Si cum eu ii dau tot cate 30-40 ml lapte cu fulgi, mi-e teama sa nu mi se strice beibicucu de la atata invartit in gol. As vrea sa schimb firma de cereale, dar nu stiu cu care. Topfer sunt ok? Stiu ca dankutza e fanul lor. Cum sunt cerealele? Le-ai incercat? Se dizolva bine? Esti multumita? |
E drept eu sunt fan Topfer. Am acasa fulgi de orez cu lapte, dar nu i-am folosit, pt ca pedi, mi-a spus sa nu ma garbesc cu cerealele. O sa-mi spuna ea cand sa i le dau. Deci, deocamdata, sterg de praf cutia. Scuze! Nu prea te-a ajutat mesajul meu.
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
krelia spune:
Cuscri, bun. Deci nu e voie sa combini fructele intre ele...sau sa le combini cu altceva? Ca tot nu am inteles. Iertare, dar azi sunt proasta rau...
fotomodela mancacioasa.
Strumphy, eu curat fructele de coaja, inainte de a le pune in blender.
Mihamora, mersic de raspuns, ma gandeam eu ca alea sunt
Ionela, ..oparitul asta imi "suna" a "ciorba de burta", tot a 2a zi dupa nunta. Adica, se aduna lumea la mireasa acasa, mananca o ciorba de burta si povestesc de cum s-au simtit la nunta....ma rog, probabil un prilej sa mai bea un paharel
Smara'..foarte tare cu punguta buclucasa
Incepusem mesajul asta pe la ora 2.....dupa care papa, maraieli, parc, maraieli si iar papa...si acum, foieli de zor...asa ca.....BRB.
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
dankutza spune:
A aparut la chioscuri nr 3 din "Bucate pentru copii", asta daca sunteti interesate sa o cumparati. Acolo scrie cum se face branzica din LP. De altfel se recomanda, ca branzica sa se faca din Lp pana la 1 an. Oare ar trebui sa facem branzica din LP? Na'! Alta dilema!
-cele si -uri pt raspunsurile pe care mi le=ati dat.
Concluzia:
-jucariile/inelele de dentitie nu trebuie sterilizate, ci doar spalate cu apa calda si sapun (asta oricum o faceam); pastrate in frigi in perioada dintisorilor (pe asta nu o stiam)
-gelurile de dinti sunt cam un fix-pix; nu cumpar decat daca e musai (bine de stiut)
-cand trec de la Bio1 la Bio2, trebuie sa fie treptat (asa banuiam si eu, ca nu am nevoie de niste colici acum, dar nu eram sigura)
Botezul Cezarei - poze
dankutza spune:
citat din mesajul lui mihamora Aaa, ceva interesant, ca tot se vorbeste despre autodiversificare, exista www.babybo.es/puericultura-bebe-a/278/ficha/ALIMENTADOR-ANTI-AHOGO-SENCILLO.html" target="_blank"> asa ceva in plasuta respectiva se pun legume sau fructe si bebe molfaie dar nu se poate inneca, arata in mare ca o suzeta, are si lantisor de prins sa nu cada pe jos. Caut alta poza mai buna. |
La noi exsita de la Primii Pasi. Se numeste "saculet hranire" si costa pana in 10 lei. Dar mie, totusi, nu prea mi-ar place sa o vad sugand la un plastic. Parerea mea!
Botezul Cezarei - poze
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
La noi exsita de la Primii Pasi. Se numeste "saculet hranire" si costa pana in 10 lei. Dar mie, totusi, nu prea mi-ar place sa o vad sugand la un plastic. Parerea mea! Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09) Botezul Cezarei - poze www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet |
Mi-am adus aminte ca ai pus la un moment dat link-ul ala de la primii pasi, dar nu am stiut cum se foloseste. Eu parca a incerca daca a gasi pe aici aa ceva, ca oricum si la suzeta e plastic/silicon si molfaie nonstop la ele.
Cand ai vreme imi scrii si mie reteta la branzica aia cu LP, te rog frumos, ca nu stiu daca apuc sa cumpar revista respectiva. Eu tot cu LP i-am facut de 2 ori, dar asa cum m-am priceput eu. A vrea a vad i varianta verificata de altii. Merci
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
mmmm cica celebra scrisoare zice: Nu va fi afectata alocatii pentru copii, primita pina la doi ani, in valoare de 200 lei. Dupa doi ani, ramine de 42 de lei
Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi redusa cu 15%, dar nu mai putin de 600 lei
(asta daca va rezista guvernul asta sontorog si nu va fi daramat de miscarile sociale...)
Apropos de miscari, am vazut-o pe Ramonika protestand la Iasi
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)