Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni | Autor: Delalex

Link direct la acest mesaj

Am niste capsune si as vrea sa fac o inghetata ca tare avem poftadar nu stiu nici o reteta buna, pt. ca de obicei inghetata o cumpar
Am facut mai demult inghetata de casa dar tin minte ca facuse ace de gheata si nu-mi place asa. Vreau sa iasa cremoasa.
Daca stiti o reteta super va astept
Merci!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Gind la gind, chiar azi am facut:
Capsuni, frisca nebatuta, lichida si miere, toate dupa gust, le amesteci cu robotul sau la blender, iese o nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am facut inghetata, intr-adevar este foarte buna si cred ca voi pastra reteta asta pentru inghetata de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delalex spune:

Si eu, merci, a iesit super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ce frisca nebatuta folositi si de unde o cumparati?

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Speram sa ma luminez ce fel de frisca se poate folosi cu succes la inghetata, sau ce fel de smantana, la frisca pentru torturi...

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Citat:
citat din mesajul lui marimar

Gind la gind, chiar azi am facut:
Capsuni, frisca nebatuta, lichida si miere, toate dupa gust, le amesteci cu robotul sau la blender, iese o nebunie

-------
mamica fericita de M(2000), M-R( 2004) si MV (2008)
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda

..........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

We do not INHERIT the EARTH from our ancestors; We BORROW IT from our CHILDREN" ( Native American Proverb)

Bun, deci le pui pe toate si le amesteci cu un blender, intrebarea mea este daca o sa creasca frisca aia, avand in vedere ca amestecand cu capsunile care lasa lichid, totusi nu rezulta ceva lichid, fara volum????

Ma gandeam nu ar fi mai bine, ca aceleasi ingrediente sa fie preparAte altfel, si anume frisca lichida dar batuta cu un mixer, pe care s=o amesteci pe urma cu iaurt si/sau smantana, ,miere, capsuni?? zic si eu.....
si ce rezulta se pastreaza la congelator sau la frigider?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

interesanta reteta, dar cita frisca likida se pune cita miere da-ti si voi cu aproximatie sa stim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am folosit frisca lichida pe care am batut-o pana s-a umflat putin apoi am pus capsunile si am adaugat mierea dupa gust (am gustat compozitia si am adaugat miere pana cand am considerat suficient de dulce).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Sa nu radeti, dar eu nu stiu ce este frisca lichida. Cum arata, de unde pot s-o cumpar?

Mergi la inceput

Ipearina, nici eu nu stiu, de aceea am si intrebat si inca de doua ori, mai sus... Inca nu mi-a raspuns nimeni.

album
gradina

Mergi la inceput