pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
mariucasara spune:
Cristies rosia e f buna, fara coaja si fara seminte, dupa 8-9 luni. Eu nu i-o voi da in supa ci cruda cu branzica de casa.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cristies spune:
Avand in vedere ca v-am ajuns cred ca merit o pauza. Ma duc sa strecor laptele de soia.
Cris.dogarel, reteta e www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/aperitive/prepararea_laptelui_de_soia_in_casa-4800/" target="_blank">asta. Eu n-am mai uscat ramasitele, le-am scurs si le-am pus in congelator si le-am dezghetat cand am avut nevoie de ele.
Eu in week-end am facut si bors, ca am facut imprudenta sa citesc pe cel pe care il aveam in casa si m-am ingrozit.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O
?
mariucasara spune:
De pe amazon mi-am comandat eu ceva de curand si au livrat fara probleme in Romania. Nu livreaza insa in Spania, Italia...
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
Deci io este inteligenta de felu meu da nu pricepeam la ce se refera bici. D-abia cand am zis cu voce tare punand accentul diferit m-am dumirit - a durat vreo 60 de secunde. M-am prostit ... Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |

sorry ca am produs atata confuzie... macar ceva -ceva pe ziua de azi, ca in rest nula, de maine ma apuc de assignmentul dat de sef...
Ruxita spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
E mecanica. Mult diferita de cea clasica, pune in functiune toti muschii, inclusiv ai bratelor, transpiri maxim. Eu una nu prea fac, desi am mare nevoie. Dar cand o sa invat gaza sa se uite la mine o sa fac. Promit. Eu n-am citit articolul, am comentat doar pe poza _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
cand dai peste o degremona imi dai si mie te rog o alerta maxima?... aprofundez problema si vad ca are f. multe utilizari...
miremia spune:
Cristies parca tu spuneai de cumparaturi de pe amazon. Sper sa fiu destul de logica in ceea ce urmeaza sa spun.![]()
Pe amazon.co.uk exista mai multe magazine care vand. De exemplu magazinul X, magazinul Y, magazinul Amazon. In cele mai multe cazuri Magazinele x,y,z nu livreaza in Ro sau daca livreaza, costurile livrarii sunt f mari. Insa, magazinul Amazon livreaza orice, iar pretul livrarii este convenabil.
Deci cand vrei sa cumperi ceva cauta produsele vandute de Amazon. 
As face capitol nou dar tre sa fug la scoala.
Mirela
fericita de Mara Ioana
iulenca spune:
Va salut fetili ca nu am apucat in postarea precedenta. Sunt cu limba de un cot, de dimineata va alerg si acu va prinsei in sfarsit.
Ruxita aoleu ce fata mare ai. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa abordezi tu subjectul cu baietii si cunoscutul lor. E complicat bre sa fii mama. Eu cred, da' nu se stie cum va fi, ca o sa abordez totul cu sinceritate si direct atunci cand va veni momentul - peste 100 de ani adica. Da in acelasi timp tot io cred ca tre sa stii sa fii si un pic smekera cu pustanii astia, adica sa ii si manipulezi asa fara sa isi dea seama. E grele rau dupa cum spuneam. Pe langa astea diversificarea e floare la ureche fetelor, ascultati la mine ca-s mai batrana
.
Plateea fata you're my kind of girl - dusa rau. Da io te banui ca doar in scris esti asa, in realitate cred ca esti mai domolita. 
Alexutzza sau care vroiai recipiete Avent - parerea mea e ca sunt kk maka. Am mai zis - mancarea pt bebici nu prea o poti pastra, o faci, o papa sau nu si o arunci ca faci a doua zi alta fresh. Si oricum care e diferenta intre astea avent si alt fel de recipiente micute "ordinare".
Cu carutul sport daca tot nu vrei sa bagi bani multi in el eu zic ca de pe la 6 luni merge unul d-ala ieftin gen primii pasi - 1 mil si u pic care nu are treapta perfect orizontala dar deja nu mai e o problema de la 6 luni incolo. Si sa stii ca e si f rezistent.
Gata altceva nu imi mai amintesc.
pup ca a inceput un urlator bruiajul
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA![]()
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI![]()
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK![]()
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulenca Va salut fetili ca nu am apucat in postarea precedenta. Sunt cu limba de un cot, de dimineata va alerg si acu va prinsei in sfarsit. Ruxita aoleu ce fata mare ai. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa abordezi tu subjectul cu baietii si cunoscutul lor. E complicat bre sa fii mama. Eu cred, da' nu se stie cum va fi, ca o sa abordez totul cu sinceritate si direct atunci cand va veni momentul - peste 100 de ani adica. Da in acelasi timp tot io cred ca tre sa stii sa fii si un pic smekera cu pustanii astia, adica sa ii si manipulezi asa fara sa isi dea seama. E grele rau dupa cum spuneam. Pe langa astea diversificarea e floare la ureche fetelor, ascultati la mine ca-s mai batrana .Plateea fata you're my kind of girl - dusa rau. Da io te banui ca doar in scris esti asa, in realitate cred ca esti mai domolita. ![]() Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
M-a sunat fiica-mea acum 2 min si imi zice:" Nu vrei sa cobori pana jos sa-l cunosti pe Cristi?" m-am facut de un banut de 5... am un tricou cu lapte curs, n-am facut dus de ieri, am o bandana aiurea pe cap... ii zic ca il vom cunoaste la momentul oportun si numai daca va fi cazul, adica in weekend, si ce sa vorbesc cu "flacaul"??? sa-l intreb daca are intentii serioase?
plateea spune:
LML YANNIS!! 
ruxita, ce povestesti tu acolo de fetita ta...
maine poimaine ne arati poze de la nunta!
catalutza... cate kile ziceai ca ai?? nu mai vb cu tine! 
noi am facut vaccinul, sper sa fim ok ca eu maine cica am examen. nu prea vrea nimeni sa stea cu bbTo, pe drum nu prea m-as incumeta sa-l iau... of, of, mai, mai...
I will survive... 
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
alexutzzza spune:
cristies asa cum ti-a explicat miremia, pe amazon cel mai bine te duci in coloana din stanga dupa ce dai cautare la ceva si akl poti seta any department, any brand, any discount, any price etc, jos de tot este "any seller" ei de aici e bine sa filtrezi numa pe sellerul Amazon.co.uk ptr ca restul produselor sunt posted si delivered de alti selleri care ori nu trimit in Ro ori au costuri de livrare f mari. Amazon are costuri f ok, de ex ptr obiecte mari cum ar fi un scaun de masa inalt sau un carucior au numa 10 sau 11 lire livrare in Ro, daca te intereseaza sa iei ceva de p amazon spune-mi ca ma bag si eu.
Despre Lamaze, eu am facut comanda pe 19 Mai (miercuri) am primit instant un mail automat ca orderu a fost primit si va fi processed asap si abia duminica dupa-masa pe la 4 mi-a zis ca a fost dispatched si ca daca nu ajunge in 10 zile sa le scriu, deci...dureaza ceva nu stiu de ce asa mult, poate ptr ca vine 1 iunie si sunt multe comenzi, inca astept sa vina. Eu am luat direct de pe Lamaze ca vroiam niste jucarii care nu le-am gasit pe amazon, altfel le luam de pe amazon si imi luam in aceeasi taxa de shipping si borcanelele.
La care alea de la farmacie te referi? alea de pipi si caca? am multe intrebari aici:
se pot baga la congelator?
pot fi sterilizate?
pot fi incalzite la bain marie?
se inchid etans?
plus ca nu ma vad hranindu-l pe Yannis in Mall dintr-un recipient de pipi...
....am vazut acum setu respectiv la miniblu...120 de RON, de 4 ori pretu de pe amazon! astia sunt nebuni! 
de
Yannis
AMR 7 kile....
si nu vor sa plece singure