Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Roxana eu propun sa-l numim pe Ivan cel mai tare fratior! E de departe cel mai tare, sincer! Acum macar se uita in scoica inainte de a tipa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Mai sa fie, chiar ca a venit vremea buna si toata lumea e afara. Se scrie rarut pe aici. Uite asa pot urmari si eu cu usurinta ce se scrie.

LA MULTE LUNITE celor care implinesc azi Joy de GabyHila, Petru de Greenfrog, Victor de Loriangi, Daniel de Miruna79!!!
Ella am vazut si eu pe Geo vorbaret. Si mie mi se pare ca seamana cu tine
Vio nu reusesc sa vad pozele tale
Dayanara e mortal Ivan. De fapt mai in gluma si Mihai o face mucoasa pe Sofia . Am vazut si pozicile. Ce frumos se uita Silvana la Ivan intr-una dintre ele
Marina Cristian mucos. daca dr zice ca n-are nimic nu te impacienta. A explicat cineva aici metoda cu ser introdus in jet si in cantitate mare intr-o nara si ies pe nara cealalta. Nu deranjeaza copilul .

Alina vazut si zambareata cu sora ei . Cum impinge ea la carucior. Iar Justina s-a facut domnisorica mare

Gata, neuronul meu obosit atat a putut la ora asta.
Va pupic, noapte buna

PS. Delia, David era bolnavior si n-a mai rezistat, a mers la Doamne Doamne

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmkristine

Roxana eu propun sa-l numim pe Ivan cel mai tare fratior! E de departe cel mai tare, sincer! Acum macar se uita in scoica inainte de a tipa?

Marina de Cristian Patrick (8.04.2010) si Bianca Maria (15.09.2005)

zgaltaie scoica, se joaca pe langa ea cu tot felul de jucarii de mi se face parul maciuca, sare ...asa ca atunci cand ii zice bebe imputit, pirata, cura (de la cur - adica la feminin :))) si altele deja stau linistita, zic merci ca n.o bate

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Dayanara pe primul copil l-am diversificat la 6 luni si-i dadeam LP. Explicatia este ca la acea varsta li se maturizeaza stomacelul, apar nu stiu ce enzime capabile sa mai digere si altceva. E adevarat ca era cam grasut la un moment dat si ni s-a recomandat sa-i scoatem o masa de laptic, si intr-o saptamana de plans am reusit sa renuntam la o masa (am marit intervalul dintre mese).
Miria - dupa primul bebe s-a retras burtica integral, fara sa fac nimic, doar am asteptat un an de zile . Si acum s-a tras destul de bine, doar sunculitele se incapataneaza sa plece, oricum am trecut de pragul de 60kg, mai am pana la 52...
Pentru cine spera sa doarma bebe legat cam toata noaptea, eu nu-mi fac sperante, cel mare a reusit aceasta performata spre 6 luni.

Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata mamicute si iepurasi!

Multumim mult pentru vizionarea pozelor.

Roxi am vazut poze cu Silvana eleganta. Tare scumpica e. Are o poza in care e leita sotul tau - aici..
Camasuta portocalie din poza nu e din cele comandate, ca abia am apucat sa le spal, nu sa le si calc, dar sunt una din marcile de acolo de pe site. Eu am luat din Carrefour si am dat dublu la pret.

Delia sper sa reusesti sa il convingi pe Coleman sa va mutati. Desi sunt exclusiv pe LP, prefer sa stau pana pe la 5-6 luni cu diversificarea.

O saptamana scurta frumoasa sa aveti.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Sunt bosumflata de dimineata, na!
Saptamana trecuta i-am luat Damianei sange pentru analize si a stat asa cumintica! Iar acuma cand sa aflu rezultatele mi-au zis ca nu au rezultatele complete din cauza asistentei ca n-a luat ce trebuia.
Deci trebuie sa i le repet. Nu-i corect!

Bebe m-a fatait toata noapte din cauza de tata sforaitor, cred. Asa ca, spre dimineata imi venea sa plang de somn. Si cand ma puneam in pat paarca ma pandea incepea sa faca in toate felurile, parca era un animalut. Pufaia, molfaia, scancea, grohaia, scartaia, fornaia si daca nu vroiai sa-l bagi deloc in seama o data isi umfla plamanii si racnea de sareai sa ars.

Acuma, incerc sa ma dreg c-o cafea si sa fac ceva de mancare, desi am un cheeeef!!!

Ar trebui sa ias si afara nitel, dar nu pot sa sunt cu acumulatorii descarcati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata mamici,

Venim si noi dupa plimbarea zilnica la mare, am papat, ne-am jucat, zmotocit, iar acum mataim in patut. Ca de era mai bine cu mami. Dar isi descopera jucarelele si gata.
Eu am iar treaba, ca nici azi nu vine menajera . Offff si nici nu m-am ocupat sa gasesc alta.
Delia spor la convins Coleman sa va mutati. Si noi o sa ne mutam in curand si mi-e groaza de trambaleala.

Castelanaaaaaaaaaa ce mai faci fatuca? Asa ocupata esti? Mai da si tu un semn de viata. Si transmite-le felicitari celor de acolo pentru premiul de la Cannes
Si mai sunt muuuulte fete care nu au dat nici un semn de multisor, nu vreau sa nominalizez cu neuronul meu. Feteleeee un semn sa stim ca sunteti ok!!!!!!!!!!

O zi buna, am fugit la trebusoare

PS. Dupa amiaza mergem la plaja (Mihai, ca noi suntem doar spectatori inca )

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir bine ca mi.ai adus aminte...
rebiana tu ce faci? jasmin? si ar mai fi:)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor va multumim foarte mult pentru urari, ieri am stat afara in curte toata ziua si am fost tare cumintel. Doar noaptea se trezeste in continuare de 4 ori pe noapte si mai are si chef de socializat.

avm poze de la botez aici:
http://picasaweb.google.com/petrudinica

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Aparem si noi in viteza ca de obicei

Ce m-a ofticat vremea din weekend-ulasta prelungit !!! Nu putea sa fie soare ?? ce as vrea sa plec la mare....

Am vazut o gramada de pozici ;
Roxana - Silvana e ca o bombonica ( mai sti bomboanele alea silvana?. I se poriveste numele) in costumasul cu minnie

oana- eric e mare si frumos ca mamica lui ( tu doar frumoasa nu si mare )

Marina - 700 in nici 3 sapt doar alaptat e super bine.

Kossir - de ce nu faci si tu plaja ?

Delia- suna misto unde vreti sa va mutati. Eu zic sa-l fortezi pe Coleman daca nu vrea

Am facut si noi cateva poze in weekend
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutulDeOmPrimaLuna#5474898438401643602

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput