Leoaicele DC **51**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Leoaicele unde v-ati ascuns? Haideti ca a iesit soarele,ati intrat in hibernare deja? Glumesc bineinteles ! Eu sunt aici,acord primul ajutor subiectului .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si eu si eu sunt pe aici, ieri am fost la nasi ca a fost ziua nasei mici si am stat pana aseara pe la 8 la ei, dimineata am facut curat in toata casa, am schimbat lenjeriile iar aseara am bagat o tura ce calcat de o ora si ceva
azi nu am facut nimic ma munt dintr-un loc in altul...a spus nasa ca azi mergem in parc ca vine caravana mini max, sa vedem daca ajungem...va si va astept la povesti

Mergi la inceput

www.1235.ro/admin/images/temp/2151229885536cioco.jpg" target="_blank">ceva bun

ce ati facut we asta? noi am fost ieri in parc de la 15 la 22 am picat late aseara!

Gabi , ce fac copilasii? ai ajuns cu ei la plaja?

Lali , tu ai ajuns la plaja? ce face sotul tau, pleaca pe vas?

Katty , ai vb cu Andrei? cum este la Olanesti? dar voua cum va este singuri acasa? eu cand sunt fara Bia parca nu e ok, ma invart ca beaga prin casa fara rost.

Annie , ce faci, de ce nu mai spui absolut nimic?

un mare buchet de pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Saluti... a tutti!

Noi am fost plecati in weekend la Olanesti, am venit aseara tarziu de tot, i-am dus pe mama si pe Andrei, ei au ramas acolo!
A fost frumos!
Catutza, bag seama ca ai avut un weekend tare distractiv si plimbaret, cam ca al nostru!
Lali, multam ca tii atmosfera pe aici!

Mergi la inceput

Katty , cum e la Olanesti acum? in ce corp/etaj sunt cazati? ati dormit si voi acolo? eu am descoperit ca asistenta dr-ului avea o vila misto si camere de inchiriat dar mi-a fost jena sa o intreb de un nr de telefon

Mergi la inceput

la multi ani de Sf. Petru si Pavel

si o felie de tort din partea mamei mele

Mergi la inceput

neatza

sunt chioara de somn, nu stiu de ce dar in ultima perioada adorm foarte greu noaptea si evident dimineata abia ma trezesc
in rest nimic nou, ma pregatesc de nunta, trebuie sa calc si sa ma duc sa-mi fac programare la coafor desi nu stiu ce-mi va face ca mi-au venit piticii si m-am tusn scurtulet

haideti la semnat prezenta

Mergi la inceput

Buna!
Va copiez de la subiectul nostru cu copii de 2002:

Eu nu sunt intr-o dispozitie tocmai fericita!
Noi avem rude in nordul Moldovei, zona Dorohoi, si poate ati auzit ca e prapad acolo de la inundatiile din ultimele zile, stau tot timpul cu matusa mea la telefon! E tragedie in sat, matusa a scapat doar cu casa inundata, e putin mai la deal decat celelalte din vatra satului, dar sunt zeci, sute care au ramas fara nimic! Cei care stau chiar langa Jijia au fost inundati pana la acoperisuri! Au stat 2 zile fara curent, s-au inecat animale, s-a stricat drumul... ce mai, e groaznic!

La multi ani tuturor celor care si-au serbat ieri ziua de nume!!!
La multi ani mamei tale, Catutza, multumim de tort!!!

Intrebai de Olanesti, e super acolo, Andrei cu mama stau la vila Plopul intr-un apartament, iar matusa mea, cu varul si finuta si inca o pustoaica stau la 1 mai, in corpul C. Tot timpul si-l petrec impreuna, copii se joaca, n-au treaba!
O sa fac o selectie de poze din weekend, n-au iesit prea stralucit, ca am pus aparatul pe rezolutie mica, sa vad cum ies, si au iesit naspa rau!...

Inteleg ca ai nunta in weekend, distractie placuta!!!

Mergi la inceput

Katty , am vazut si eu la tv ca e prapad in zona aceea imi e mira rau de bietii oameni, animale...
am vazut si noi Vlia Plopu de la Olanesti dar am inteles ca este a armatei, deci banuiesc ca trebuie sa lucrezi acolo ca sa te poti caza la ei. Abia astept pozele in we

Mergi la inceput

Da, Catutza, e al armatei, finul nostru lucreaza acolo...uitati si poze!!!

Mergi la inceput