Greutatea copiilor la varste diferite
Buna! Sunt pentru prima data pe forum si sunt preocupata de greutatea copiilor deoarece sunt mamica unei fetite de 4 ani care are inaltimea de 105cm si 21de kg si cu toate ca este f activa si energica , ma gandesc ca este prea grasa!! As vrea sa stiu si despre alti copii.....Multumesc!!!
Raspunsuri
ellinia spune:
Stefan are 5 ani si 3 luni, inaltimea e de aprox 120 cm iar greutatea e de 19 kg. Are aceeasi greutate de vreun an cred, nu e slabanog e foarte activ, nu sta deloc.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
bebeaca spune:
Sunt si eu mamica unei fetite de 4 ani,nu stiu sigur ce inaltime are(105 cm),greutatea ei e de 14 kg.Eu nu-i impun sa manance paine la masa,fiindca se constipa foarte rau si fara sa manance.
ralucajosan spune:
Buna,
si eu am fost si sunt super preocupata de greutate, din cauza ca fetita mea a avut la nastere doar 2 kg. De aceea o cantaresc si acum, la aproape 2 ani aproape in fiecare zi.
Acum la 1 an si 10 luni are 87 cm. si 12 kg.
Sper sa mai raspunda si alte mamici cu varste apropiate de cea a fetitei mele pentru ca subiectul este unul de interes!
Sanatate multa!
Laura25 spune:
Baiatul meu la 5 ani fara o luna are 110-112cm si 18 kg. Da, din cifre, pare cam grasutza fetita ta. Cred ca ar fi bine sa fii atenta la alimentatia ei si sa vorbesti cu pediatrul despre asta. Voi cum sunteti ca si constitutie fizica? Va mosteneste cumva?
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
raluca,david al meu a avut la nastere 2.8kg si acum la 1an si 8luni are 12.8kg si 86cm(cantarit ieri)
de David si 21+
alex_andra spune:
Oare e cazul sa-mi fac griji?
Eva are 1 an si aproape 4 luni, 80 cm si 11,5 kg.(s-a nascut la 3,100)
Si mananca nenica....dar e si activa
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Alex-andra nu iti face griji, copii sunt diferiti, au curbe de crestere diferite, depinde si ce constitutie au.
Baietelul meu s-a nascut cu 4 kg, la 4 luni avea 8 kg, la 6 luni avea in jur de 9.5 kg, apoi la un an in jur de 12 kg. a fost f bolnavior si a slabit mult, ajunsese la 10.5 kg, apoi a recuperat si acum la un an si 4 luni are in jur de 13 kg si 90 de cm. este foarte inalt pt varsta lui, intotdeauna a fost pe curba de inaltime pe percentila 99%. Eu nu-mi fac deloc probleme pt greutatea lui, este un copil f energic, alearga toata ziua, are zile in care mananca bine, alte zile in care nu prea mananca. Refuza carnea, f f rar mananca () carne, in rest am grija sa isi ia proteinele din restul grupelor de alimente.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Luminel spune:
fetita mea, la doi ani (fara doua zile), are 90 cm si 13 kg...din cate am vazut e chiar pe medie in grafic.
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Baiatul meu la 5 ani fara o luna are 110-112cm si 18 kg. Da, din cifre, pare cam grasutza fetita ta. Cred ca ar fi bine sa fii atenta la alimentatia ei si sa vorbesti cu pediatrul despre asta. Voi cum sunteti ca si constitutie fizica? Va mosteneste cumva? Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Philip, 6 ani in iulie, are 111 cm si 18 kg :)