Aspirante optimiste > 20 ani (506)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibitica20 spune:

of nici nu stiu cum sa imi incep povestioara promisa...bebelu, nu pot sa spun ca am inceput inca oficial sa lucram la , deocamdata lasam totul in voia lui Doamne-Doamne, daca El vrea ca bebe sa apara acum, noi vom fi fericiti oricum.
Nu lucram oficial pt ca avem probleme uratele economice...mai ales acum. si se pare ca va fi si mai rau. in familia noastra sunt doar bugetari si pensionari ...cum s-a nimerit asa prost ?!
de un an si ceva m-a palit ideea cu bebe si de atunci nu mai tac. logodnicul meu e cam la fel, totusi nu ma ajunge in fiecare zi vorbim despre asta, de cateva ori pe zi. cumparam revistute, ne uitam prin supermaket-uri la hainute si alte lucruri de bebe, ne facem planuri peste planuri. Va imaginati cum e, numai voi stiti si puteti intelege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bibitica stiu cum e cu monetaru.
gandeste-te k decat al meu lucreaz.
dar ne descurcam si vom vedea noi ce face.
avem parintii care ne ajuta.
important e sa fie bb sanatos si noi pe langa el.
clar e importanta si partea financiara. numai ca nu am reusit sa imi gasesc de munca. asta a fost.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 7+

Mergi la inceput

bebelu frumos si cu burticuta ( ) as vrea sa te intreb ceva, sper sa mai vii pe aici.
umbland pe alte forumuri, nu mai stiu unde exact, am dat de ceva probabil scris de tine, in legatura cu o sarcina pierduta.
Dupa Pasti, m-am trezit intr-o dimineata (urma sa petrec ziua cu scumpa mea verisoara de 4 anisori) cu o durere puternica la ovarul stang, atat de puternica, incat nici nu ma puteam misca, alaturi de o durere f mare de sani, care erau si tari. Nu am mai avut asemenea dureri niciodata, nici de burtica, nici de sani. Am avut chiar si chisturi ovariene in liceu si doctorul a fost foarte mirat sa afle ca nici macar o intepatura nu-mi dadeau prin burtica. cu atat mai putin acum, cand nu mai am nimic.
toate astea combinate si cu alte simptome, de genul oboselii, gingii inflamate...
vazand ce ai scris tu zilele trecute, am inceput sa ma gandesc ca poate a fost si in cazul meu o sarcina care nu s-a prins. a doua luna ciclul menstrual s venit normal. starea asta am avut-o aproximativ 2 saptamani, dupa care a disparut brusc. daca poti sa-mi spui daca simptomele tale de atunci au fost asemanatoare...cine stie, poate am avut vreo dereglare hormonala si atat

Mergi la inceput

da, si pe noi ne ajuta parintii cat se poate.
noi nici nu suntem acasa, ci in cluj, pt ca m-am incapatanat sa fac eu facultatea aici...e mai scump totul ca in galati...am dat de un greu imens si la facultate.
daca as fi putut sa stiu de "criza", "boc" etc..n-as mai fi plecat din galati. si toata lumea cere experienta, nici pe mine nu m-au angajat, eu nici n-am terminat inca facultatea, dar m-am dus pana si la impartit pliante in cutii postale si nu m-au luat

si apropo de copilas, asa gandesc si eu...daca Doamne Doamne ni-l da in criza, atunci e clar ca va fi bine

Mergi la inceput

la mine a fost asa:
mi-a venit menstruatia p 1 oct. dupa ce am luat duphaston 5 zile sa mi-l declanseze.
pe data de 14 oct am mers la biserica la Sf. Parascheva am stat la toata slujba vreo 5 ore, dupa inca o ora afara la coada. in ziua aia a fost super frig. iar eu eram cam dezbracata.aaa..si pe tocuri
cand am ajuns aksa si mi-am dat cizmele jos, m-a luat instantaneu o durere de burta de m-a facut ghem cateva min bune
m-a lasat, dupa care a revenit, dar era cat de cat suportabila.
pe 15 la fel toata ziua. iar pe seara deja numai puteam de durere.
era o durere surda jos, mai ales p partea stanga si se intindea in jos pe picior. puls ca mai aveam un tremurat tare ciudat pe picior.
am zis k mai rezist pana a doua zis cand trebuia s ama duc la medic.

revin in 5 min sa continui ca am ceva de facut

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

ok mi-am adus aminte ca si durerea mea cobora pe piciorul stang

Mergi la inceput

am revenit
trebuia sa bag repede niste mici k vecinii mei iar au facut gratar si au umplut tot cartieru de miros.
asa k l-am trimis pe al meu sa ia k numai puteam

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu cred ca deja cedez
si zzilele astea imi voi lua un test
ca nu am nici un simptom
si macar sa stau calma
sa nu mi se mai para una si altaaaaaaaa
offffffffffffff
si astia cu criza lor
nu ii mai suporttttttttttt

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

ce draguta esti! asa ii fac si eu, numai ca nici macar graviduta nu-s...ce o sa pateasca atunci

Mergi la inceput

buna cami ma bucur ca esti si tu din galati. nici eu nu sunt acolo acum, sunt in cluj la facultate

Mergi la inceput