Doresc sa achizitionez un astfel de sistem. Mai exact vreau sa montez pe masina sotului, pt a urmari in timp real unde este masina, de unde pleaca si unde ajunge, cat stationeaza, etc. Asta m-ar scuti de foarte multe discutii, minciuni si interpretari. Nu vreau sa intru in detalii. Vreau doar sa stiu de unde pot cumpara un astfel de sistem si daca este eficient, adica daca arata exact unde stationeaza masina, si aici ma refer la strada, numar, nu la informatie de genul bulevardul X,Bucuresti. Nu ma pricep la astfel de tehnologie, dar sper ca intelegeti la ce ma refer si la ce vreau.
Si ca sa explic si de unde mi-a venit idea asta traznita, tocmai ce am vazut cateva autoturisme care aveau un abtipild cu mentiunea "vehicul monitorizat prin GPS". Si aici m-i s-a aprins beculetul . Sotul are multa munca de teren, si eu suspectez de ff multa vreme, ca printre munca asta mai are si diferite "stationari". Aici nu ma refer la stationari pe la niste fuste, ci pe la anumiti prieteni cu care ar putea pierde vremea.... In fine, sunt hotarata sa cumpar asa ceva, indiferent de pret, si de aceea va cer sfatul si informatile.Pe net am vazut f multe sisteme dar nu stiu ce sa aleg. Sper sa gasesc aici cateva raspunsuri. Multumesc!