America (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Philip e de o saptamana in vacanta si aici temperaturile sunt peste 90, cam greu sa-i tin pe amandoi ocupati in casa. mai vin copii, calculator, arts and crafts , azi am iesit cu bicicleta si eu cu N in carut, apoi am facut coroane de kings, acu nintendo, i-am luat si noi pana la urma sa aiba ce face in avion...zice sotul ca e mai usor sa ai numai grija de un copil si nu doi in 10 zile plecam .
lia, eu-l am pe Nick care baga totul in gura, de aia am zis sa fie safe.
Corina, ma uit dupa Grant's numai ca nu vrea Philip sa iasa din casa. trebuie sa ies la shopping dupa-amiaza cand e sotul acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Wow ce revarsare de premii !! La noi ne pun sa semnam si pe noi si pe ei ca cetim douazeci de minute pe zi si la sfarsit toti cei cu toate foile primesc diploma de membri in clubul de reading al Headmasterului si si-au primit diploma de graduation dupa spectacolul de sfarsit. (care a fost acum vreo saptamana... chiar daca noi terminam pe douzeci si ceva IUNIE!!!)

Mergi la inceput

Fetelor dau de baut numa bere ca emoticoanele aiestea n-au sampanie. Mi-or acceptat capitolul la Wiley. Yupppie... Il pritocesc de aproape un an.. zau asta fu bebeul trei cu patru nasici care-mi comentau fiecare linie si cu doua soacre pe post de editori, dar am scos-o la cap:) Si-s mandra ca io-s singura mamica, nu asa ca altii care rezistau in doi sau trei valurilor:)) Sau cine stie aceia mai aveau de gerat si conflictele de team.
Trebuie sa va zic mercic pentru ca in orele mele de lucru noptatece ati fost pe langa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

felicitari AB!! si la mai mare!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Ab-urel!
Acum daca ai terminat capitolul, sper sa nu ne parasesti si sa ne mai dai vesti despre voi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari multe multe AB !!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Multam:)
Irina nu plec mey. Mai un articol, mai o raceala de-a cupiilor abonata-s. Numa cand am si cursuri de predat nu mai apuc. Atunci dorm in orice pozitie, oricate minute libere am:))

Mergi la inceput

Citisem ca plecati in Franta? am inteles gresit?

Bubu meu a facut buba, are fata julita de la frunte pana sub nas, nasul arata ca o patlagica cu o taietura de-a lungul si varful zdrelit, plus pe obraji...a fost afara cu taica-su si s-a impiedicat pe terenul de tenis si a cazut cu fata de astfalt, faza este ca nu l-a adus in casa imediat ca cica nu a plans, l-am dezinfectat eu cu betadina cand au venit, dar trecuse cam juma de ora.., m-a luat cu lesin cand l-am vazut.

Mergi la inceput

I-am comandat o bucatarie smechera cu frigider, aragaz si tot ce trebuie, tigai...cadou de 1 iunie, am vaut ca la gradi asta e atractia principala, ii place sa manevreze tigaile de clatite, au si acolo un aragaz de jucarie micut.
Plus un sevalet unde poate scrie cu creta si cu carioci , pt ca e in faza in care coloreza tot ce prinde, ieri s-a mazgalit cu pixul pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ABurel, felicitari!!!! Ne mandrim si noi ca te-am "ajutat"!!!!

Irina, suna super bucataria!!!! Deci sa inteleg ca atunci cand veniti la noi in vizita Aidan imi va face cafeaua?? Mancal-ar nasa pe el!!!!

Am si eu o intrebare..mai legislativa asa...
Este normal sa te sune de la dr dupa 2 sapt de la un diagnostic grav?? Adica ei sa aiba rezultatul deja de 2 sapt, si sa nu te sinchiseasca sa te anunte??? Ma mananca sa dau in judecata pe careva.

Mergi la inceput