America (202)
Raspunsuri - Pagina 21
blackpanterro spune:
Am pus pozici cu burtica de 27 de saptamani!! Nu pot sa cred ce mititica e de data asta :), randul trecut am fost deja uriasa pe vremea asta :))
Avem o zi superba si Aidan e la un b-day party la vecini, toti pruncii sunt in trambulina :)
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/27Weeks?authkey=Gv1sRgCIzC5Pvdsf20_AE#
Adriana 26+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
balerrina spune:
Josephine,
Am locuit suficient de multi ani in Baltimore si midwest small city ca sa le compar.
Versiunea scurta:
Baltimore-DC area este o zona in care sunt multe slujbe, insa in locurile safe si cu scoli bune costul vietii este foarte ridicat. Scolile sunt in general o problema, in sensul ca public system nu este foarte bun cu exceptia catorva county-uri unde casele sunt f scumpe si taxele mari. Oriunde vei sta nu vei putea sa eviti complet traficul, in general este destul de prost ma ales cand te apropi de DC. Marile avantaje sunt viata mai cosmopolitana decat in Iowa si accesul la multe slujbe. Coasta de est este in general mai cosmopolitana insa ritmul vietii este foarte diferit. Este posibil sa fie overwhelming la inceput daca ai locuit multi ani in Mid-west.
Iowa, small city. Costul vietii este jos, insa siguranta slujbei nu este mare. Sunt in general putini employers si daca li se nazare ceva, e mai greu de gasit o alta sluja, si daca ai two-body problem e dificil. Lia spunea de Caterpillar si West Lafaytte. Nu vrei sa stii cati au fost
dati afara de la Caterpillar in ultimii trei ani de la locatia din West Lafayette ... Costul vietii este in general mai jos si scolile publice mai bune, la fel safety si trafic.
Parerea mea e ca in ziua de ani cu foarte putine exceptii, nu poti conta pe marea majoritate a slujbelor pe termen lung si ca e mai bine sa fii intr-o zona cu access la slujbe si sa alegi o slujba care te pozitioneaza bine pe piata muncii (ce inveti, ce experienta, cum o sa arate la CV). Beneficiile se negociaza. Daca te vor cu adevarat iti vor da beneficii decente.
Daca ai intrebari scrie-mi pe PM sau putem vorbi la telefon.
-- C.
Carmenbr spune:
Sanziana, neutrophilele sunt ok, la fel si celulele albe. TSH e T3 si e marit.
Doctora nu a zis prea multe, decat sa repetam analizele dupa ce termina antibioticul. Ea a zis ca vrea sa rule out the cancer, pt ca Eric din ianuarie pirede constant in greutate. Apoi cand rezultatele au venit, ea a lost libera, week-end lung si eu pe net cu ideea de rule out cancer in cap. Mare greseala.
Acum alta dandana. A inceput aseara sa se planga de durere de gat, la ceafa, in partea dreapta spate.
Mi s-a sculat de durere la 6 dimineata si la 8 deja plangea. Nu isi poate misca apul deloc, il doare rau. I-au pus un heat wrap pt gat, i-am dat ibuprofen si acum ma duc la Urgent Care. Are legatura cu cazatura si lovitura la cap? Se mai opresc nenorocirile astea? Ca aseara am luat diazepan ca ma busise rau plansul.
Adriana, sa aveti un bebelus sanatos si multa fericire. Sarcina usoara in continuare.
Multumesc la fete de suport. Chiar am nevoie!
josefine spune:
Carmen, multa sanatate tie si lui Eric!
Mama mea se chinuieste de zeci de ani cu artrita reumatoida (RA); vestea buna e ca de cand suntem in SUA, tratamentele au oprit evolutia bolii si se simte mult mai bine (fara dureri, etc). Ce-i drept, face un tratament foarte puternic si in fiecare luna se duce la spital.
www.razvanphotography.com
mihutza11 spune:
fac si eu ca voi.. imi faceti pofta de mutat... mai ales ca e plina vara si deja nu mai e de iesit afara... mi-e asa dor de 4 anotimpuri..
Josephine sa fie intr-un ceas bun alegerea.. si eu tot spre Baltimore inclin..
Carmen multa sanatate! mai mult de atat nu ma pricep sa spun.. eu sunt in plop cu boli/analize/etc.. slava Domnului!
eu sunt bucuroasa ca am cam scapat de pampers .. numai noaptea ii mai pun, dar e uscat dimineata! nu credeam ca o sa fie asa usor si repede! nu fie de deochi ce fata are mama!
edit: si ce fundulet mititel si dragalas are in chiloteii de d-ra! [:d]
Mica dansatoare
philip spune:
Adriana, arati tare bine.
Carmen, uf, uf, imi pare tare rau si as vrea sa-ti pot da un sfat. nu ma prea pricep insa daca e sa fie hipotiroidism nu-i sfarsitul lumii, uite, eu l-am capatat in timpul sarcinii si inca sta agatat de bine, iau pastiluta in fiecare dimineata si acum sunt ok, s-a stabilizat nivelul TSH-ului. am mai citit pe net ac Eric a avut nu's ce forma de purpura care e autoimuna, ma tot gandeam ca o fi si el ca mine (ca si eu am mostenit din familie toate "bunatatile" astea autoimune, celiachia, tiroida, predispozitia la diabet etc). zic si eu. imi pare sincer tare rau si te imbratisez cu multa caldura. uite, Philip nu trece de 40 lbs de un an, eu ma simt groaznic, creste in inaltime dar nu ia in greutate. dar nici nu mananca. Eric cum papa?
te pup