America (202)
Raspunsuri - Pagina 19
josefine spune:
AB, este OK cu pisoii atat cat nu miauna pe la usi inchise.
Noi tinem toate usile deschise, ce-i drept, dar si curatam tot timpul. Daca pisoii sunt fericiti asa, e bine pentru voi.
www.razvanphotography.com
blackpanterro spune:
Josefine, felicitari pt alegere, sa fie cu succes!
Andreea, sa va traiasca pisicii :), noi stam la coada pt un Shih Tzu :), il primim luna asta de ziua lui Aidan.
Adriana 26+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
miereamara spune:
Josefine felicitari si bafta in continuare!
AB-urel nu ma invita de doua ori! Poate prin toamna ca acum suntem la buget restrictiv, asa cum o citii pe Ruxi pe la alt subiect (Ruxi facui si eu lista de cumparaturi azi si zau dc nu am iesit ieftin, nu am mai luat toate prostiile cum faceam de obicei).
Trebuie sa platim avocatul si aplicatia pt GC. Chiar mai aveti ceva onorarii de avocat actualizate ca sa facem si noi o comparatie?
Ce fel de pisicuti aveti? Mi-s dragi de numa, dar deocamdata nu mai pot sa cresc. Anul asta e primul an dupa nici nu mai stiu cati fara pisica. Si e tare bine. Pisica din Romania inca mai traieste, are 14-15 ani, o avem de cand eram in liceu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Gica al nostru e maidanez, vine sa doarma si sa manince in sunroom (care e inchisa complet), dar in rest nu are acces.
Cu toate astea mai gasesc cite un fir de par prin casa si ma gindesc ca nu stiu cum fac altii de-i tin inauntru. Bafta si ia o perie buna.
Josefine, bafta la Baltimore. Iowa dadea cinci saptamini vacanta?
ruxij spune:
Mie imi plac pisicii, dar cum pretena mea Pam are pisici si cand merg la ea am par si in fund, excuse my french, am zis thanks but no thanks. Imi plac aia de la bunica-mea saracii, abuzati si tinuti pe afara:))
Miere, pai iesi mai ieftin, asa e, eu arunc mancare tot timpul din cauza ca nu's disciplinata si cumpar tot ce vad, fara sa ma gandesc ca nu are cine sa manance, luam o gura si restul se strica :( Cred ca e trauma din tineretile de trista amintire:))
ruxij spune:
Voi faceti risipa la mancare? Ca eu fac. Sa ma fac de ras aci. Cumpar pepene si mi-e lene sa il tai si atunci il las in frigi pana se strica. Cumpar capsuni si dc. nu's taiate deja, mi-e prea lene sa le tai coditele and all that si iar se strica. In general la mine fructele si salata se strica, iau prea multe, mancam prea putine.
blackpanterro spune:
Io sunt invers, falimentez la cate fructe si chestii de salata cumpar ca le mananc imediat. In fiecare zi, aproape, cumpar mere, nectarine, lubenita si zmeura si le termin in ziua aia cu Aidan. Apoi aproape in fiecare zi cumpar rosii, castraveti, riddichi si feta ca mor dupa salata de cruditati cu branza.
In schimb mananc putina mancare si atunci arunc si eu ba orez, pui, vita...mor de nervi dar la sota-miu ii place sa gateasca sa fie...
Adriana 26+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
lai spune:
Josefine, felicitari pentru alegere si sa fie intr-un ceas bun! Si bravo tie ca ai negociat cu baltimorezii!
Miere daca pentru sot sunt joburi in toate cele trei orase iar pentru tine sunt cu mult mai multe si mai bune in DC, atunci, daca doctorul va da ok pentru Aidan, mergeti acolo. Eu nu ma omor dupa DC, pentru trait as prefera San Diego sau Seattle, dar si eu daca as avea de ales si sotul ar avea oferta de job in DC, acolo m-as duce, pentru ca tot asa ar fi joburi mult mai multe pentru mine decat oriunde altundeva.
AB-urel, enjoy pisicii
Lia, eu da si nu, dar mai mult da. Adica - la cumparaturile saptamanale sunt in general cuminte si econoama, de cand m-am maritat (ca inainte nu prea gateam si nici cumparaturi saptamanale nu prea faceam) merg in fiecare saptamana cu listutza la magazin, am planificat ce gatesc pe toata saptamana, iar in ultimul timp am inceput sa compar si preturi, sa ma uit la ce e-n sale, fapt de care-s f. mandra Pe de alta parte, intre aceste cumparaturi minunate mi se face pofta de diverse chestii, si mi-e ff greu sa ma abtin - orice altceva pot sa-mi refuz, mai putin asta. Si mereu mi se face pofta de cate ceva In concluzie risipesc o gramada de bani pe prostii de mancare. M-am gandit si eu ca mi se trage de la vremurile de trista amintire; dar e la fel de posibil sa fiu eu pur si simplu nesimtita.
Cu salata mi se intampla si mie sa mi se strice, chiar des; concluzia: nu mai cumpar salata. Sotului de Lai oricum nu-i place salata-frunze, asa ca fac din castraveti, rosii, ceapa.
Cu fructele in general is ok, ca le mananc dar recunosc ca am si eu acum un pepene in frigider de ceva vreme pe care mi-a fost lene sa-l tai, si acum mi-e frica sa ma uit sa vad daca mai e bun
Lai
AB_AC spune:
Am fost azi sa vedem pisicii:) Is mici negruti, maidanezi si jucausi. Au sapte saptamani. Nu mai dadeam plecata fatuca:) Am luat lista de cumparaturi pentru pisoi, al meu m-a intrebat candid daca asta-i tot:)) Il dau eu brazda.!:))
Detest parul nu zic ba, dar fatuca este calina si topita dupa orice codita de animal. Acuma o sa fie par, dar oricum pe unde trece Marc sunt diverse asa ca marcatul potecii.
Irina cu noi invitatia e mereu ... cand sunt eu acasa pe perioade lungi adica februarie -iunie. In iulie -august anul asta e FR si in rest la cum alerg bintre doua fuse orare nu invit pe nimeni:)) ca nu ma simt in stare:)
CRISMIR spune:
Irina,deci va mutati?...bafta,sunt tare curioasa ce o sa alegeti pana la urma...eu cu Sinzi am stat intr-o zi si-am studiat orasele...am ajuns la concluzia ca ne-am muta la Lia...la tara asa,da bai,ce case am vazut si ce preturi,wauuuuu,super...plus scolile sunt super pt copii....deci Lia noi la tine am venii...acu' cred ca spitale pt noi ar fi,da cu barbatii ce facem???...Seattle e super frumos,cam ploua,dar...suna bine
Josefine, felicitari pt job si bafta ,sper sa va fie bine cu alegerea facuta
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100