Capusa?

Capusa? | Autor: ms92350876

Link direct la acest mesaj

As vrea sa aflu daca piscatura de capusa poate provoca pleurezie adica apa la plamani, dureri de ligamente cu umflatura persistenta, la 2 ani de la muscatura. Sotul meu a avut o capus in spate provocand o roseata de un diametru de 30 cm, medicul care a scos capusa i-a rupt capul in spatele sotului meu. Acum 6 luni s-a depistat pleurezie la sotul meu a slabit 15kg fost diagnosticat cu TBC si urmeaza tratament, ulterior diagnosticul a fost infirmat, apa i se aduna in continuare a avut nenumarate punctii, in urma cu 3 luni i s-a umflat mana stanga si a avut dureri de nedescris, crezand ca este oun puseu de acid uric a facut trei tratamente impotriva gutei, fara nici un rezultat, pana la urma a ajuns la ortopedie unde a fost operat i-au gasit niste formatiuni galbene tip bob de orez, un vas dilata pulsatil cu o vascularizare foarte bogata si niste formatiuni rosu-sidefii acestea au fost trimise la examinare (mai putin vasul dilatat de care nu s-au atins) dar examenele au iesit negative sau cel putin neconcludente. Intre timp o prietena m-a intrebat daca nu a fost intepat de vreo insecta si atunci mi-am adus aminte de episodul de acum 2 ani cu capusa. El nu a crezut dincontra nici nu a amintit nimic medicilor acestia in mometul de fata sunt in dilema pentru ca dupa 6 luni de tratamente si spitalizare nici un diagnostic pus nu se confirma.ieri noaptea s-a umflat si mana dreapta in exact acelasi loc unde s-a umflat si cea stanga acum 3 luni precum si o parte a talpii drepte, provocand dureri insuportabile. in clipa de fata sotul meu este internat din nou in spital iar medicul lui stie acum de intepatura de capusa. Dar deocamdata tot nu avem diagnostic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Spune-i medicului de Borelioza.
Est o boala infectioasa transmisa prin muscatura de capusa , simptomatologia este extrem de variata , poate prinde cam orice organ , de aceea este mai greu diagnosticata.
Mariaa de aici de pe forum stie foarte multe , de fapt poti cauta pe forum (scuze ca nu iti dau eu linkul dar ma grabesc la facultate ) si gasesti tot ce vrei sa stii.

Din lichidul de pleurezie i s-a facut vreun examen?

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput