CUM S-A NASCUT FRUMOASA MEA BROSCUTZA
intr-o zi de duminica..pe 29 noiembrie 2009, la ora 08.00 ma duc la maternitate la control.era de garda al meu doc.ma controleaza si imi spune ca pe la ora 12.00 sa ma intorc la spital ca azi nasc..dar nu ma durea nimic.ies din matrena cu gandul ca a mea doc e nebuna...dar nici bine nu ma urc in masina ca ma ia o usoara durere....nu-i nik zic eu..mi se pare...pe la 11.00 deja ma durea ca la menstruatie.la 12.30 ajung la spital..cu bagaje...ca mielul la taiere fara sa stiu absolut nimic din ce ma asteapta...mai bine.daca stiam,fugeam din spital.
pe la 02.00 m-au apucat durerile groaznice...dar nu urlam..ma tineam INCA pe pozitii
la ora 02.30...doc mi-a rupt apa cu mana si curgea apa siroaie..ma duc la baie..imi pun vata..si pana sa ies iar suvoaie..iau mopul de la baie sa sterg dupa mine...femeia de serviciu urla ,,FEMEIE ESTI NEBUNA? LASA MOPUL CA TU ACUM NASTI NU FACI CURAT,,.il las si merg in salon..deja ma apucasera urletele...toti sfintii ii imploram din ceruri si de pe pamant....ajunsesem sa am pauza de contractii de 1 minut pe la ora 04.30...si ma controlau cu palnia pe burta si cu mana prin vagin..mama ce dureri....
la ora 06.00 m-au dus in sala de nasteri.aveam dilatatie 07..fiica-mea la craniu avea 96 mm..si ajunsese deja in vagin.le-am rugat pe moase si pe doc sa ma lase intr-un pat..si sa imping..nu mai puteam..am impins in pat pana pe la 07.30..mi-se rupsese vaginul..nu mai aveam puteri...simteam ca mor ...m-a pus doc cu picioarele in sus..pe soldul ei unul..pe soldul moasei unul..si am impins..se vedea capul..la ora 08.00..m-a urcat pe capra...si da si impinde..m-a taiat..si copilul nu iesea..eu aproape lesinam de acum...mi-au bagat pe vena cam 5 energizante..degeaba..ma pierdeau si bebe nu iesea...atunci o infirmierea mai voluminoasas-a lasat pe burta mea si a impins...si la 20.20 a iesit bebe si placenta..si m-a cusut pana pe la 21.20...
eh....bebe era bine..apgar 10...cu ochii mari si deschisi benoclandu-se la mine...reusisem..nu imi venea sa cred..trecusem pe langa moarte...pe langa o nastere cu toate durerile de rigoare...fara anestezii..fara...nici o ocolire..simtisem tot din plin..dar nu mai conta...imi adusesem puiul la lumina...
saptamana viitoare avem doua lunite...e greu dar in fiecare zi o scoatem la capat..suntem puternice...si alaturi de DD totul pare mai real...mai usor de ajuns...si ne iubim...pentru totdeauna.
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui deya Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari! deya |
..defapt acum avem vreo aproape 6 lunitze...cand am scris pe blogul meu aceasta poveste avea 2 luni
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui alexia_07 Sa-ti traiasca printesa si sa iti aduca numai bucurii alexia_07 |
multumim