MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 8

Nicoleta spune:
Hai sa facem un pact: voi imi faceti galerie ca sa slabesc 4 kile si cum ajung sub 70, cum pun poze! Si intre timp va dau cateva detalii: sunt satena si am ochii verzi. Si am cei mai frumosi copii... de pe strada mea!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Monnvas spune:
ANDANII, stii ca si Monti zice ca daca ai o pofta, mai bine sa o satisfaci si apoi nu mai ai pitici pe creier. Azi am decretat si eu 3 zile pauza de la stilul de viata si am niste cartofi noi la cuptor Dar sper ca dupa astea 3 zile sa nu mai poftesc. Nu te invinovati pt o lingura de abateri, ca vina face mai rau decat lingura.
Monica mami de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Hai sa facem un pact: voi imi faceti galerie ca sa slabesc 4 kile si cum ajung sub 70, cum pun poze! Si intre timp va dau cateva detalii: sunt satena si am ochii verzi. Si am cei mai frumosi copii... de pe strada mea! ![]() ![]() ![]() |
hey da unde suntem aci la piata? ne targuim?...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Nicoleta spune:
Io asa grasa nu ma arat, da??

brindusik spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Io asa grasa nu ma arat, da?? ![]() |
pai nu e nevoie sa te arati te aratam noi cu degetu daca esti mai grasa ca noi(desi nu cred..esti probabil una dintre cele mai slabe dintre noi)..

andani, maya, fetiliiii nu-mi sariti in ajutor sa o

Nicoleta spune:
Ma, voi vreti sa ma scoateti de la subiect si ati gasit motivul! Uite, pun un link scurt si intr-o ora il sterg, da? Sa nu aud pe vreuna ca rade ca vin cu bata la voi!

brindusik spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Ma, voi vreti sa ma scoateti de la subiect si ati gasit motivul! ![]() ![]() |
ei il stergi..lasi acolo sa vedem cu toatele ca de exemplu monn poate vrea sa te vada da acu poate e cu injineru de gat

Nicoleta spune:
Edit.

Monnvas spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Il sterg, da? Si nici voi sa nu ma citati! ![]() |
Te-am citat, haaaaa!
Ai o figura de pushtoaica, iar nenea ala alb e mai gras decat tine. No, hai ca parca nu-i asa mult de lucru.

Monica mami

(7.03.2009)

brindusik spune:
dragutei foc pustii..si tu nu esti grasa..doar cu capu
ca sa nu pui poze sa ti le poate vedea oricine intra pe www.4shared.com
iti trimit acum PM cu id-ul si parola