Aspirante cu vechime "medie" (53)
Raspunsuri - Pagina 16
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M nu fata.....as vrea sa imi calce cineva rufele se ofera cineva ? Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Fata roaga-le sa se calce singure.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Hai ca palavragiram de am umplut capitolul. Aproape.
Eu am program de calcat doar duminica sau sambata. Sic! In restul saptamanii frec menta.
oana
Arianna_M spune:
uite k la asta nu m-am gandit
buna idee
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M uite k la asta nu m-am gandit Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Sa-mi spui daca ai reusit sa le convingi.

oana
claudela spune:
V-am spus...eu as avea program non-stop de ... facut ceva!
Dar o iau usurel...ca daca nu ... ma lasa puterile...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela V-am spus...eu as avea program non-stop de ... facut ceva! ![]() Dar o iau usurel...ca daca nu ma lasa ... puterile... POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Eu ieri am facut curatenie. Azi m-am odihnit. De maine ma duc la scoala. Ca cica nu mai facem greva.

Si apoi mai e o saptamana si vine vacanta. Sa vedeti atunci plictiseala.
oana
claudela spune:
Oana, ce as vrea si eu vacanta...cat mai mult...
Sa stau acasa cu Mirunica si sa frecam menta...sa ne jucam, sa cantam, sa dansam...si cel mai important...SA FACEM NANI MUUUULT!!!!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
claudela spune:
Dragele mele eu va pupacesc!Chiar am palavragit azi nu gluma!![]()
Eu va doresc o seara linistita!Vin cu cafeluta de dimineata, stati fara grija!

POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela Dragele mele eu va pupacesc!Chiar am palavragit azi nu gluma! Eu va doresc o seara linistita!Vin cu cafeluta de dimineata, stati fara grija! ![]() ![]() ![]() POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Si tu sa ai o seara placuta. Ne "vedem" maine.
Pupici tie si Mirunei.

oana
vrmoana spune:
Arianna pana la urma cum e? Cred ca te-au convins rufele sa le calci. N-au vrut singure, nu?![]()
Sa ai spor.
oana