Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 16
millie spune:
Neata

Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
aris26 spune:
anaan - pai se urcase sa taie nishte crengi uscate si l-a furat peisajul. e mare amator de "vedere frumoasa". prefera o vila pe varful muntelui in grecia decat una pe plaja. aici nu prea ne intelegem noi.
asa deci s-a prins cum sta treaba cu ochelarii?! adevarul e ca astea sunt frumoase nu ce le aratam noi sa faca ca maimutele. eu m-am topit cand ieri a vazut aparatul de tuns a lu' fra-su care e total diferit de al nostru(pe care oricum l-am folosit pe el doar de vreo 2 ori). l-a luat si direct in cap l-a pus, facand "vvvvv" din gura. de unde stia el ca ala era de tuns parul eu una nu pricep
25 martie 2009
Anaan spune:
Mare gospodina si Timeea! Cred ca ti-ar fi imposibil sa te descurci fara asa un ajutor!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Bianca2503 spune:
Pai MILLIE, la noi e distractie la baie. A fost de la inceputuri. Nu stiu ce sa-ti zic.
Bagati-va si voi in cada sau unde faceti baie.
Noi de multe ori facem dus impreuna, ne spala Vladimir. La noi e cu chiuiala la spalatul pe cap. Nu stiu de ce nu mai vrea, dar pana la urma ne descurcam.
Legat de ce mai face copilu'. Zilele trecute a luat Vladimri stampila si a inceput sa stampileze pe unde apuca. Era parchetul tot numai stampile. Dupa ce s-a plictisit el de stantat s-a dus la cutia cu servetele umede si vad ca da sa ia un servetel. Ii zic "hai ia un servetel si vino sa faci curat ca uite ce e aici". Ia copilu' servetelu si se apuca sa stearga pe jos (mai mult a intins tusul dar intentia conteaza).
Dupa ce a "facut el curat" vad ca se duce la cosul de gunoi si duce servetelul. Zic "ce faci? ai aruncat servetelul?". La care el senin zice "Mda".
Am ramas ca tuta si ma uita la el......
Anyway, ideea e ca ei inteleg cam tot!
ramona7575 spune:
Hop, intru si eu dupa ce l-am adormit pe Stefan. Ne simtim mai binisor dupa viroza urata ce am avuto zilele astea, suntem tot cu aerosol si niscavai siropurile.
Stefan a invatat sa ma incuie in balcon, ma pandeste cand ies afara si inchide usa, se agata de maner si trage in jos 

, am crezut ca innebunesc cand am vazut ce-l duce mintea. Va dati seama ce se intampla daca raman pe balcon? Et.4 din 8, vedere in spate (nu sunt blocuri decat vile, daca ploua adio sa te auda cineva zbierand), teropane , usa metalica incuiata la intrare, nu are nimeni cheie doare sotul care este in state. A? Ce e de facut??? Acum mi-am pus afis pe usa "Manerul!!!" sa nu uit sa-l trag jos cand ies pe usa (sper sa nu deschida / inchida usa, ridica apoi coboara manerul ca am puso pe romaneste... Eh, mai face si alte prostii dar cred ca si ai vostri sunt la fel.
Nu stiu ce vreme au excursionistele noastre dar faptul ca sunt impreuna, isi pun bebeii in mijloc cu jucarii iar ele la povesti. Ce bine le-o mai fi![]()
Va pooopp !!
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12
Anaan spune:
Asa deci, admira privelistea! Ma gandeam ca l-ai pedepsit putin pentru pacatele trecute!
Io as prefera o vila in Grecia pe plaja sau aproape de ea!
Aris, nu ne lasa in negura nestiintei! Zi-ne si noua ce inseamna "koutsompolis" (sper ca am scris bine, daca nu, ma ierti, stii tu la ce ma refer)
ramona7575 spune:
vorbiti despre spalatul pe cap, voi ce metode aplicati ca al meu plange cand il spal, am un fel de palarie numai cu boruri dar tot ii vine apa pe ochi.
http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG?start=12
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Zic "ce faci? ai aruncat servetelul?". La care el senin zice "Mda". Am ramas ca tuta si ma uita la el...... Anyway, ideea e ca ei inteleg cam tot! |
Mda!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Ramona, mare grija atunci, sa nu te trezesti prizoniera pe balcon. Si eu a trebuit sa demontez un sistem de siguranta de la o usa, ca prinsese fiu-meu ideea si riscam sa se incuie singur in camera!
Anaan spune:
Dau de baut, ca am promovat si eu:sunt membru junior! Un vin alb, demisec e bun?