Aspirante optimiste > 20 ani (504)
Raspunsuri - Pagina 9
didi32 spune:
Mara felicitari pt steluta!
Cami, tinem pumnii, nu te ambala, eu stiu cum e. Dar butoiul e bine inchis si pazit, asa ca n-am avut incotro si-a trebuit sa-mi revin. Fetele astea scumpe nu te lasa la greu sa stii
. Oricum e devreme, incearca sa te gandesti la altceva, zic eu experta in sfaturi de relaxare

in devenire
didi32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris cosminutza ce mai faci draguto nu mai dai nici un semn de viata ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Intrebasem si eu de Cosmi c-am vazut ca n-a mai intrat. Nici Ama n-a mai zis nimic, cum se mai simte...
in devenire
camcris spune:
didi multumesc dar sa stii ca-i tare greu sa nu te gandesti ca doar asta ne dorim totte si cand se apropie perioada de testare stii ca nu mai ai rabdare sau cel putin eu asa sunt![]()
sper doar sa treca mai repede ca nu mai am rabdare

bebelu tu ce mai faci?
cum te mai simti?
ai terminat cu actele aseara?

de molipsire am prins si io catva
didi32 spune:
Cami tocmai d-aia ziceam si eu ca-s experta in relaxare
, dar sa stii ca dupa 2 ani de dat cu capu de pereti
parca nu ma mai consum chiar asa - doar daca nu anunta in fiecare saptamana cate-o colega ca e gravida c-atunci o iau razna instantaneu
in devenire
iubita.mara spune:
fetelor va las ca ma duc la cea mai buna prietena a mea sa ma joc cu bebelina ei de 1 luna si 1 saptamana pe nume ema
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
ang_21_costi spune:
neatza fetelor ![]()
cand lenevesc si eu putzin, voi aveti chef de scris (presupun sa am eu de munca
)
hai ca merg sa citesc din urma

angi
Doamne Doamne fii cu noi in fiecare zi !!!
anamira spune:
Salutare salutare!![]()
Fetelor din pacate si eu tb sa declar z1, cu toate ca mi se pare ff ciudat ca a venit uratul fiind sub duphaston. Deci nu-mi ramane decat sa le intrerup si sa-l las sa vina normal.
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)
bebelu86 spune:
CAmi am temrinat actele aseara.
Cosmi are treaba si nu prea are timp sa intre. am vb cu ea aseara un pic si era bine. dar obosita de la munci

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
7+

sa fiu