Aspirante optimiste > 20 ani (504)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ukume ma bucur ca bb e bine si l-ai vazut.
si eu abia astept sa-l vad. dc ar fi dupa mine, cred k as face eco in fiecare zi dar stiu k nu face chiar bine la bb. asa k imi musc buzele si ma abtin.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Fetelor ajutati-ma!!
Nu mai stiu ce sa fac si ce inseamna. Am facut testul de ovulatie acum doua zile si mi-a iesit clar pozitiv. L-am facut si iri si la fel. Azi l-am facut din nou si este tot pozitiv. Nu ar fi trebuit sa scada? Imi este foarte frica, ca poate nu a fost o ovulatie si a iesit asa pt ca am valori mari de LH? oare? Ca altfel nu-mi explic. A fost prima prima data cand am facut teste de ovulatie.
Am vazut ca o voloare crescuta de LH se intalneste in cazul ovarelor polichistice, dar eu nu am chisturi ca am fost la mai multi dr si toti mi-au zis ca nu am.

Inebunesc.....

Si eu care eram asa bucuroasa ca am ovulat si am tot prestat si ....poate degeaba.

Va pe toate

Mergi la inceput

lorena eu nu stiu cum functioneaza testele de ovulatie.
dar de unde sti ca ai LH-ul ridicat? ai facut ceva analize?
poate intra fetele si te lamuresc.
hai nu fi suparata, k poate nu ai prestat degeaba.

Albumele noastre

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

lorena uita-te bine pe teste.... la testle de ovultie ese foarte probabil sa apara 2 liniute mai multe zile. Ideea este ca numai intr-o zi liniutele sunt la fel de pronuntate. Si eu amfacut teste de ovultie si mi/au iesit cu 2 liniute 3 dintre ele. Dar numai intr-una din zile mi-au iesit amanoua liniile foarte foarte pronuntate. la tine cum au iesit?

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Si sa nu va mai zic........ca sunt in Z25

oare este posibil sa ovulez acum, asa tarziu?

In ultimele luni am avut CM la aprox 32-33 de zile iar luna trecuta de doar 28.....offfffffff

Ce nu este in regula? Toti dr imi zic ca este ok dar nu vad cum. Dr mi-a zis la inceputul sapt sa merg asaca la sot ca ovulez dar totusi de o sapt tot ovulez ca doamne iarta-ma dar nu-s` iepuroaica

Mergi la inceput

Bebelu te inteleg perfect. Si eu asa am fost primele saptamani. imi venea sa merg in fiecare zi. Ba mai mult... am si luat un nr de tel de la alta docotrita sa ma programez intre timp numa ca sa-l vad pe bebe. Dar pana la urma m-am linistit si am zis ca nu are rost sa devin paranoia asa ca am astepta. Trece greu... stiu.... dar sa vezi miercuri ce bine dormi numai la gandul ca dimineata te trezesti si il vezi pe bebe

11+

Mergi la inceput

Lorena nu te stresa ca iti faci mai rau. Poate saptamana trecuta erai pregatita de vulatie si numai acum ai ovulat. Se intampla tot felul. Eu am ovulat fara ciclu asa ca "everything is possible". Mie mi-a venit ultima data ciclu in 28 ianuarie si am ramas insarcinata in martie. Am avut ovulatie undeva in jur de 14 martie

11+

Mergi la inceput

lorena dar tu ai facut ceva analize?
ai luat ceva tratamente?
stiu cum e sa ti se zica k totu e ok si nu se prinda.
dar la mine barem am facut analize peste analize, si stiam k totu e ok.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Acum doua zile mi-am facut doua: unul pe la 12 dupa amiaza si a iesit a doua liniuta mai pozitiva decat controlul. Apoi cand am ajuns acasa pe la 9 seara mi-am mai facut unul si atunci a iesit cel mai rosu dintre toate. Un rosu intens, puternic de aprox 5 ori mai puternic decat liniutza de control Ieri mi-a isit mai intensa decat liniutza de control dar nu la fel de intensa ca ca acum doua zile. Azi l-am facut doar asa ca vad daca a scazut si surpriza a iesit la fel de intensa ca si ieri, dar nu mai intensa ca acum doua zile cand a fost SUPER SUPER.

Scuze daca nu am fost clara, dar sunt zapacita rau.

Mergi la inceput

ukume crede-ma k tentatia e super mare mai ales k de curand s-a deschis un cabinet care se face si eco la gravidute si se tin sub observatie sarcinile.
si imi face cu ochiu sa dau o fuga pt o eco,

Albumele noastre

Mergi la inceput