Dragi aspirante,
stiu cum este sa ai nevoie disperata de un Pregnyl si sa nu-l gasesti pe piata din Romania... Mie mi-a adus mama mea, din Franta, mai multe cutii - nu se cheama exact Pregnyl, ci Gonadotrophine Chorionique Endo 5000 -, insa pe 2 dintre ele nu am ma apucat sa le folosesc, si nu pentru ca as fi ramas gravidutza, ci pentru ca au intervenit alte probleme pe care trebuie sa le tratez... 
Daca vreuna dintre voi are nevoie, va rog sa ma contactati pe mesaje private si stabilim cumva o intalnire! Ce-i drept, eu nu am mai cautat de mult Pregnyl in Romania, poate intre timp se gaseste, nu stiu, dar ma gandesc ca sincer, daca cneva are nevoie, de ce sa expire la mine in frigider, cand i-ar putea indeplini cuiva visul?!?!
Sunt 2 cutii, una dintre ele cu termen de valabilitate 05/2010, una 06/2010. Ideea este ca oricum medicamentele, in general, mai pot fi folosite cel putin 3 luni dupa data de expirare inscrisa pe cutie, asta puteti verifica la orice medic!
Ele au costat cam 8 euro/bucata, eu le donez, pur si simplu, cu unica rugaminte ca persoana care are nevoie de ele sa se roage si pentru mine si cu speranta sincera ca ii vor fi de folos!
Anuntul nu mai este de actualitate, fiolele de pregnyl si-au gasit, deja, destinatarul!
Ma bucur ca am putut ajuta pe cineva!
Mult noroc tuturor si Doamne ajuta!