Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Ruxita sa incerci eventual Galactogil pt lactatie? sa stii ca nici eu nu mai am sanii pocnind de la 2,5 luni dar asta nu inseamna ca nu am lapte, am de face fantana arteziana daca scapa tztz din gura...e normal sa nu se mai tensioneze sanii dupa 2-3 luni.

Ratusca eu de frica dintisorilor prematuri am inceput sa o obisnuiesc asa: cand ma musca,apuca cu gingiile sau pur si simplu ma doare fac "iiii" sau "auuuu" si ma uit la ea si se opreste din supt, poate sa fie foamea foamei ca tot se opreste si imi zambeste si apoi potriveste cumva altfel sfarcul ca nu mai e durerea ascutita. Da fac asta de vreo 3 sapt si in primele 2 nimic dar apoi s-a invatat usor ca asta inseamna ca ma doare...eu de frica dintilor am inceput sa o invat asa ca daca mai am si ciuperca si ea mai are si dinti...ajung la bibe...

Catalutza mami de Irina

Esti tare ca o inveti de pe acum sa fie blanda cu tzitzi! Mie mi se mai tensioneaza uneori sanii, dar sunt sigura ca e datorita motiliumului pe care-l iau, altfel ar fi sosete tot timpul. Si tot degeaba, ca Irina tot nu-mi ia bine in greutate. Nici macar binisor...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

eu ai dau humana si este 270/65 la 100 ml preparat,iar pentru 100 g pulbere este de 2080/497

Multumesc mult, bubu!

Mergi la inceput

cris_m, ce-am vorbit noi doua pana acum? Hai mami, arata-ti fata (figurativ vorbind, desigur)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annaiss spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mamidepuiuti , lasa ca primim noi pm pana la urma, ne-o vedea cineva si pe noi. Multumesc pt intentie!

Pentru fetele care dau LP: am nevoie sa stiu care formula e cea mai calorica, va rog mult uitati-va pe cutie si spuneti-mi si mie cate calorii are LP pe care-l folositi.

Eu am o cutie de Aptamil pe care scrie 275 kJ / 66 kcal.

Buna
Eu ii dau NAN 1 - 280kJ / 67kcal la 100 ml lapte preparat
Am vazut ca multa lume se plange de NAN, dar la mine a mers bine cu el si nici nu a constipat-o.

Irina + Arya Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata feteleeeeeeeeeeeeeee
cofee 4 all
trezireaaaaaaaaaaaaa

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Multam de cafea! Citesc si revin.
Vreau si eu PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

vreau si io pm cine il are....recunosc ca nu am fost atat de activa

La multe lunite tutror sarbatoritilor de duminica pana astazi

vroiam sa mai zic ceva dar s-a trezit matza

intru mai tz

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mamidepuiuti , lasa ca primim noi pm pana la urma, ne-o vedea cineva si pe noi. Multumesc pt intentie!

Pentru fetele care dau LP: am nevoie sa stiu care formula e cea mai calorica, va rog mult uitati-va pe cutie si spuneti-mi si mie cate calorii are LP pe care-l folositi.

Eu am o cutie de Aptamil pe care scrie 275 kJ / 66 kcal.

Nan1 - la 100 ml de lapte preparat 280/67

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

`neatza, neatza zice rata...
mamidepuiuti - multumesc de cafea. Am nevoie, ca Luc a inceput sa ma terorizeze cu 5 treziri pe noapte. Ori ii e foame, ori ii e cald. La noapte incerc LP! Am zis!
mamidepuiuti, nik0le, rox_y - aveti PM

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA SI DE LA NOI...

SUNT CU UN CAPITOL IN URMA....

greu dom'le cu examene si ...un jijik

cand reusesc....intru

vreau sa recuperez...

noi...suntem la fel...mai nou doarme ziua...si daca nu-siu face somnul e destul; de marait....si seara la fel...pana adoarme...ii placed s mai miaune

pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

cris_maaaaaarioooooo!? cris_maaaarioooo?! Unde eeeeesti?
vai, trebuie sa vad cine a zis aseara ca daca nu apari vine cu foarfeca! Sa taie cortina, evident! dar eu am avut un cosmar azi noapte cu "omul cu foarfeca"

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput