Prietene la bine si la greu - 16
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Daca tot m-am apucat sa scriu ...sa continui cu cra-cra( ![]() ![]() Darrrrrrrrr,pedi o suspecteaza de infectie urinara si tb sa recoltez urina intr-o punguta sterila. A fost circ dimineata din acest motiv, bineinteles fara niciun rezultat. Incercam si maine. A mai avut cineva problema asta? Gata, ma opresc ![]() va ![]() Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009 :) |
Eu am recoltat la Vlad urina , de doua ori cand ne pregateam de operatie. Preventiv am cumparat mai multe pungi de recoltare de la farmacie + recipiente sterile in care se pune urina dupa recoltare. Nu am avut probleme, pe la 6 dimineata am pus punguta (cred ca este un pic mai usor la baieti, am bagat puta in gaurica )si am impachetat pampersul la loc, pe la 8 dimineata am desfacut, si aveam urina suficienta. Atentie cand pui din punga in recipient sa nu atingi proba.
Bafta
mami de
![](copilas.gif)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
citat din mesajul lui mami.ilinca Am uitat sa zic de branzica , ar trebui sa o amestec cu fructele dimineata. Se face asa, 300 ml lapte 3,5 grasime se fierbe pana da in clocot, apoi se adauga un iaurt de 200 grame. Nu am incercat inca. Cred ca si voi ati scris despre brannza ca se face tot asa. aaaa si a zis ca putem trece de la scoica la scaun de masina, sa stea in fundulet ! ![]() Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009 :) |
Asa fac si eu branza numai ca la 500ml pun un iaurt de 200 ml, se face super simplu si iese 2 boturi de branzica cat sa pape de 2 ori
![](pupic.gif)
Lavinia fara sa te superi si eu as inversa masa de cereale cu ce de fructe, nu am vazut nicaieri recomandata masa de fructe la ora aia
![](pupic.gif)
Eu am intrebat pedi. de spanac si a zis ca mai tarziu(nici nu i-am mai spus ca deja am experimenat
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
In discutia ce fructe dau, am zis de avocado , mango etc si a zis ok
mami de
![](copilas.gif)
Poze
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, deci imi astept cumintica numarul de ordine de pe lista ta de 'to do'![]() ![]() |
![](pupic.gif)
lili_a spune:
Seara buna mamzelelor (ca mi-a placut cum a zis Dozz)
Ma uit la Cake Boss care a facut un super tort de mere decorat cu pomisori de ciocolata si am zis ca sa va aduc si voua citeva feliute la bancuta Bine, Monis, bine, am adus si bere d-aia adevarata, cu niste felii de lamiie pe farfuriuta pt o semi-Corona preparata artizanal si niste "shodo" (cum se scrie oare?) pt tenorul Santiago care e to-tal. Aaaa, si am indesat si putina de varza sub bancuta mai in dreapta, s-o gaseasca Capisoneasa cind vine de la bairam.
Asaaa, 2-3 raspunsuri...
mami.ilinca imi pare rau de garnitura buclucasa,
shtephy sint sigura ca kinetoterapia te va ajuta sa ai din nou full control asupra minutei
licuriciu esti o scumpa! Ai mai crosetat ceva? Mi-a mai venit idee sa-i faci o fustita de plaja (d-aia de pus peste slipi) rechinasei si o paturica cu ochiuri mari de pus peste carut s-o fereasca de insecte seara.
Dozz bravo mamzelei
ancutza of, sa treaca zilele cu durere de dinti mai repede
ionela
tina spor la invatat, si eu te admir ca reusesti sa te ocupi si de scoala [emoticon d-ala cu constiinta vinovata si sentimentul ratarii]
DJ activist raluci you rock
simina bravoooooo pt ma-ma
dymomo si eu zic ca atita vreme cit ia Danut in greutate si nu da semne de vreo problema, inseamna ca asa e el, mofturici. Sper sa iasa bine si analizele la urina si copro
Andre buni e tare draga
coque bravo Mateiului plimbaret
Iar am uitat ceva, nu? [emoticon senil clatinind trist din cap]
Vad ca discutam meniuri bebelusesti (by the way, Monis, cred ca-s babies pina cind devin toddlers, adica incep sa mearga - parerea mea, pam-pam ) - noi facem asa: noaptea din ora in ora atirnat de tita ca sa treaca durerile de gingii eu sint tot mai zombie, uit chestii, imi cade capu de somn, stiti voi, dimineata la 6.30- 7 tita, dupa care nitica vrajeala si mai doarme pina la 8 juma, la 10 fructe piure - am incercat mar,para, avocado,mango si azi niste caisa turceasca si trista; cistigator la puncte,mango, pe la 12 iar tita, la 2 sau 3 piure de legume - dovlecel, cartof dulce, morcov, patrunjel (si frunza si radacina), telina, citeva pastai de fasole, carnita de pui de 3 ori/sapt aburite si diluate cu niste zeama in care au fiert tot d-astea + ardei si ceapa; in general nu se omoara, maninca maxim 70 de ml daca reusesc sa fiu amuzanta si sa o fac sa rida ca sa deschida gura, la 17 iar tzitzi, la 19.30 50 ml de lapte cu cereale date cu lingurita, la 9 jumate dupa baie iar tzitzi si daca am o zi proasta in care a scazut productia si 60 de ml de lp completare. Si apoi incepe iar noaptea-cea-lunga-cu-multe-treziri.
Trimit, ca mi se pare ca am devenit cam plicticoasa... Ma duc sa beau ceva si revin pe bancuta mai in forma
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
bravo liloaso ca uitasem, Simina sa traiasca norica care zice ea MAMA
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Alinutza 24:cred ca maine dimineata tati o tine in brate si eu stau cu punguta/borcanelul atasat...ma bufneste rasul cand ma gandesc,dar parca nu e rasul meu.Ma bucur ca acum e bine Maria.
Tina: primele cereale cumparate au fost nestle-burtica sanatoasa (atunci papa nan) si de curiozitate mi-am facut putine cu lapte si surpriza ...aveau un gust bunut dar de budinca,tare chimicos ceea ce mi se pare cam aiurea pt bebe. Poate au alte sortimente mai naturale,eu am trecut pe cele de la topfer.
Many bany- la baieti pare mai usor.
Lili_a: ce cantitate de carnita ii dai,asa cu aproximatie?
multumesc pt raspunsuri.
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
am facut si eu o placinta cu branza dulce (de aia adevarata din vaca reala ) cu stafide (din care papa tati cu spor, eu hranesc copilul
... cum naiba e cu egalitatea aia intre sexe?!?
). dar va las si voua o portie, daca apare vreo ratacita la ora asta
Lili asa arata meniul si la noi, la fructe si legume (suntem inca la 2 mese / zi) - carne bagam de sapt viitoare. Imi pare rau ca esti asa cheauna.. o fi de la dinti sau ce oare?
Mami.ilinca - bafta cu recoltatul. am inteles ca e f dificil dar cica exista un soi de pungute pentru fetite pentru recoltare in mediu steril. Bafta si la rezultate, sa fie negative!
Tina - spor la invatat si bafta la examen, sa-l treci cu brio
cine e prezent? mai stau pe aici sau ma tirez la patulet?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
citat din mesajul lui mami.ilinca Lili_a: ce cantitate de carnita ii dai,asa cu aproximatie? ![]() |
hmmm,nu stiu cit sa fie, citeva grame - am facut bucatele din piept de pui pe care le-am congelat, cam cit o nuca asa, si dintr-o nuca d-asta maninca 2 zile
![](confused.gif)
ralu_seby spune:
Eu mi-s, tzitzi-esc una bucata copil.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Buna seara,fulgusorime!
Incep prin a ma plange,s-a stricat liftul si,cum suntem singure,suntem...consemnate la domiciliu...oricum,vremea a fost urata,dar tot as fi iesit,macar jumatate de ora.
Continui prin a-mi cere scuze de la Lylyana si Alexandru,i-am felicitat pe ceilalti sarbatoriti si pe Alex l-am uitat. La multe lunite,cu intarziere!
Monis,traiasca tenorul Santi,a fost atat de dulce!!! Peste un an-doi ii va lua chitara lui taica-sau.
Eu am si recipiente gradate,si cantar,dr acum nu am morcov sa cantaresc....cu prima ocazie cand ma bag la gatit din nou,iti voi scrie. Sper sa iti spuna alte fete pana atunci.
Simina,felicitari pt MAMA! Mai baga niste pozici cu delicioasa,mi-e dor sa o mai vad!
Lauriciu,uite `neshte` analize de alea faceam si eu,cum ca bebeii care papa LM se diversifica mai usor datorita lapticului care isi schimba gustul in functie de ce papa mami,deci sunt cumva obisnuiti cu gusturi (usor) diferite.. Cei cu LP mai greu,pt ca nu stiu alt gust decat `boringul` ala de LP de fiecare zi....Si totusi,sunt cazuri si cazuri...uite,Chiara si Maya papa bine(bebeluse LP).
Dymomo,doamne cat va mai chinuiti....Atat de mult imi doresc sa se faca Danut de gasca(adica gashka,nu gasca,sa o citez pe Monis) si sa vii sa-l lauzi cat de bine papa!
Noi,ce sa facem....ne diversificam,dar incet....si nu mai mult de 50 de grame(zic eu,ca nu mai cantaresc).Am inceput sa-i dau si suc de morcov de ieri,dar nu pare sa-i placa...Oricum,ma bucur nespus ca deschide si ea gurita si papa macar 30-50 grame.
MamiIlinca,ce tare ai fost cu mirosul de trandafiri!!! Sper sa iasa bune analizele.Ai cumparat punguta de colectare speciala pt bebei? E simplu cu aia,o pui dimineata si pui pampersul la loc.
Dozz,asa ma bucur ca ai inceput sa scrii,e o adevarata placere sa-ti citesc postarile
Lavi,imi pare rau de faza cu soacra. Stiu ca ai fi vrut sa vezi cand i-a spus sotul toate chestiile,dar eu cred ca e mai bine ca i-a spus intre patru ochi
Dar e diversificat bine de tot Rares!
Lilisor,imi pare asa de rau ca esti obosita! Lasa ca se face si Mariuca de gashka(
) si o sa te lase si pe tine sa dormi.
Gabitza,cum se mai simt puiutii?
Crissa,blondinul grasunel ce mai face,papa?
Tina,spor la invatat! Imi imaginez ca iti este greu...parca si soacra avea ceva probleme,nu?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi