Prietene la bine si la greu - 16

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Fetele, saru'mana de raspunsuri. Vitamina C am luat pt bebei, dar pe prospectul de la Influcid scria ca nu se administreaza sub 2 ani, pentru ca nu au probe destule daca ar putea avea ceva efecte adverse. I-l cam dau cu strangere de inima, dar ata ete...altceva nu stiu ce i-as putea da pentru rosu-n gat, stranuturi, si... mai nou tuse. (sper totusi ca s-a innecat prin somn si nu a inceput sa si tuseasca ).

Slava Domnului ca macar temperatura nu are...deocamdata.
Of, e prima lui raceala, si sunt tare panicata. De felul meu sunt mai stapana pe situatie, dar cand e vorba de puiutz, orice stranut si fornaiala capata proportii colosale in mintea mea.
Cred ca o sa dorm iepureste toata noaptea, sa ii tot verific temperatura.
Oricum, azi a fost super agitat, am stat cu randul tot cu el in brate, de ne-a cocosat de spate. Cred ca il cam zgarie pe gat, saracutul, ca asa shod scotea putin limbuta si inghitea in sec, de mi se rupea inima de el cand il vedeam.
De alte mancaruri nici nu s-a mai pus problema. Imi dadea cu manuta peste lingurita, de nici n-am zis ca nu facem picturi murale. Abia a vrut sa suga ceva laptic, dar muuult mai putin comparativ cu cat papa el de obicei.

Imi cer scuze ca ma plang aici si stric atmosfera. Probabil hiperbolizez totul si din cauza oboselii. Ma duc la somnic, ca ma asteapta noapte grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monis,bineinteles ca fiert!

Ce pofta am de un paharel de vinut....alb,sec.... Ma duc sa bag un pahar cu apa,ca iar am uitat sa beau dupa masa!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Hai,mai,Smara....cum sa te gandesti ca strici atmosfera? Pai atunci noi la ce mai suntem bune? Stai linistita si descarca-te la noi,apoi du-te cu forte noi la puiutul bolnavior,sa ai grija de el!
Si eu m-as panica intr-o astfel de situatie....si m-ar durea inima sa o vad chinuindu-se,deci nu exagerezi deloc,din punctul meu de vedere.
Sper sa se faca bine repede Timi,pupam baiatul bolnavior!

Dymomo,ma bucur ca papa mai bine Danut,va tin pumnii pt cantar! Si abia astept sa va luati calculator,sa te vad mai des pe aici
Cand si unde e capoiera?????

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Ia uite,dom`le! Imi refuza trimiterea primului mesaj,imi da eroare,imi storc creierul sa scriu altul,si vad ca s-a trimis,de fapt,si celalalt!
Ce draguta esti, tocmai ma intrebam de ce mi-ai scris de 2 ori. Eu fara dulciuri lesin, acum mai mult ca niciodata. Insa nu prea apuc sa mananc altceva, gatesc pentru Chiara, buni si tati, ajungem la masa si ma uit "eu ce mananc? alea nu-mi plac, nici alea" asa ca imi iau o ciocolata si ma bag sa lucrez. Mai nou insa mananc multe pireuri la beikuk refuzate de fiica-mea. Inca o cincidenta, deci? Hmmmmmm Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditzaOf, e prima lui raceala, si sunt tare panicata. De felul meu sunt mai stapana pe situatie, dar cand e vorba de puiutz, orice stranut si fornaiala capata proportii colosale in mintea mea.
La a 2-a (da Doamne sa nu se intample) vei fi mai relaxata, la a 3-a si mai si. Multa sanatate, va trece cu bine! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONIS f misto site-ul Ligiei Pop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi si eu ma bucur ca pisicuta ta papa nmai bine. Sotul meu organizeaza in fiecare an Festival de capoeira la Iasi(unul mare in vara si un workshop in decembrie si asta de vreo 3 ani). Anul asta evenimentul e in primul we din luna iunie. Sunt ceva invitati din starinatate mai ales din Franta. E numai pentru membrii clubului insa la final are loc un spectacol cu public(intare libera) la Sala Polivalenta. E f frumos. Eu merg in fiecare an. Anul asta nu stiu cum va fi ca Danut e mic iar spectacolul e zgomotos si nu stiu daca el rezista dar ma bate gandul sa incerc...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna si de la mine.

Smaranditza, va fi bine, o sa treaca usor si repede!. Da ai dreptate prima data e cel mai greu...

Alinus, vad ca nu e clar contraindicat spune sa vorbesti cu medicul inainte. Cred ca daca nu mai poti merge asa o data de doua ori pana poti lua altceva de la farmacie.

Dymomo, Lumi ma bucur sa aud ca papa puiutii!

Teo refuza in continuare legumele, maxim 3-4 lingurite dinalea mici de la Avent ia apoi scuipa tot ce mai reusesc sa-i strecor. Minunat, de ce sa nu faca si ea la fel ca fratiorii ei?
Cereale papa maxim 50 de ml, tot ii ceva.

Andre, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Mie nu-mi place ideea de a da papica cu biberonul, ideea e sa se obisnuiasca cu lingurita. Daca ii dai laptic urla? Aveti o singura masa diversificata? poate ar trebui sa o lasi sa pape cat vrea si completare laptic si sa incepi si alta masa, cea de fructe de dimineata, decat sa insisti pe o singura masa complet inlocuita.

acu incarc ceva poze. Revin cu linkul imediat.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Salut!

Repejor si eu, sa nu mai ratez bancuta.

Tina, cum a fost la examen?

Ilinca, sper sa ai succes maine cu recoltatul probei, mi se pare cam complicat procedeul, tin pumnii.

Lumi, asa ma bucur ca mananca pisicuta. Imi place si cum ti-ai personalizat dieta, esti tare norocoasa ca ai imaginatie culinara si ca iti face placere sa gatesti.

O sa incerc si eu retetele de substante de curatat pe baza de otet si bicarbonat, mi-a parut foarte atragator articolul acela. Am retinut si cum trebuie sa punem buretii de vase la microunde zilnic, nu cred ca e o idee rea. M-am uitat acum cateva luni la o emisiune stilul SOS-bucataria ta (sau ceva de genul asta) si ideea era ca veneau unii si iti demonstrau ce mizerie ai in bucatarie, gaseau colonii din cele mai inspaimantatoare bacterii cam in toate bucatariile vizitate si apoi iti faceau ei o curatenie luna si te si ajutau sa iti reorganizezi bucataria. M-am cam inspaimantat atunci de cate zac pe blaturile noastre de gatit…

Interesant efectul amway-zepter, iata cum abordam si mici topicuri de sociologie. Sa zica cineva ca discutam numai despre pampersi si aburi de cachi. Acum ca mi-ati impartasit din experientele voastre, daca vreau sa cumpar un produs amway, o sa imi fie teama de distribuitori…

Diana, sa ne mai zici de diversificarea lui Teo, sunt f curioasa cum merge.

Multumesc pt primirea aici, ma faceti sa ma simt tare bine, ma bucur ca am iesit din umbra.

Mergi la inceput

Dozz
Sunt mare gurmanda si urasc sa mananc un singur fel de mancare,un singur gust etc. Imi place sa ma diversific,asa ca treuie sa-mi folosesc imaginatia,mai vad ceva pe net,mai bag ceva de la mine si...cateodata iese ceva bun,cateodata nu.
Oricum,am incercat unele chestii noi si au iesit absolut delicioase,abia astept sa ajunga R,sa i le fac si lui.

Pentru pisicioasa abia astept sa experimentez diferite combinatii,gusturi,ingrediente! Ma mananca degetele cand amestec doar morcov si patrunjel,asa as vrea sa bag mai multe....dar ma consoleaza gandul ca am timp....cel putin vreo 16 ani.

Super cu aia de la SOS bucataria,oare nu trec si prin Iasi,ca tare i-as invita la o cafea. Brrrr,as intra in pamant de rusine sa-mi faca altii curatenie in casa!

Deci.....cu ce curatam parchetul fetelor? Va dati seama ca se vor apuca sa linga pe jos

Mahatma Ghandi

Mergi la inceput