Prietene la bine si la greu - 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata,

Sunt prin zona si eu ... am lecturat ce-ati scris ieri..

Coque multu de link, am bagat la favorites......asa-mi place sa va citesc, pe tine si pe Lilisunt cu gura la pana la urechi tot timpu

Monis noi am inceput cam la o sapt dupa voi diversficarea, suntem inca la combinatia morcov+patrunjel+dovleac. La fructe doar amarutu mar si fleoscaita para .

Raluci chiar asa... ia baga de scrie aici ce ti-a zis nutritionistu', sa vedem si noi ce si cum. Intre timp ai si scris... fain nutritionist... imi place ce ti-a zis.

Ancutza sa treaca durerea de dinti.

Smara nici eu nu sunt feminista deloc...in toata adolescenta mea mi-a placut in preajma baietilor, acolo eram in gaska lor si eu prezenta. Si daca stau bine si ma gandesc si la servici cei cu care ma intetelegeam cel mai bine erau barbati.

Mami.ilinca succes la recoltat pipi
Diana Si mie mi s-au parut la fel cerealele Nestle, parca prea dulci. La Dragos inca nu i-am dat, azi mergem la cumparaturi sa ne aprovizionam cu exotisme, leguminoase si cereale

Lili sa treaca oboseala...

Lumi succes la dieta...Oricum arati bine.

Ralu si eu am avut o perioada in care pofteam de toate. Acum a trecut, mananc mai putin si stau si ma minunez ca nu e tipic pt mine

Shtephy cum merge terapia?

Ca tot ziceti de vreme urata... aici ploua de dumninica in continuu. N-am iesit deloc afara. M-am saturat. E si frig, am inceput sa facem foc din nou.

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata in vena (sau in cap - Andre ) va rog

Lavi - cand ziceam de digestie ma refeream la faptul ca seara procesul este mult mai lent si nu prea are importanta la ce ora ne culcam...

Coque - am inteles, multam
Ma ingrozesti cu carnea de tara ... brrr... saptamana viitoare ma apuc si eu
de spalat pe jos am folosit si eu aia cu bicarbonat si otet, dar ori e mintea mea, ori nu mi se pare ca deja s-a matuit putin parchetu'
pupam Tarzanul Capishon

Smara - bafta cu vaccineala

Raluci - tin pumnii sa mearga brici dieta
Cum a ramas cu 1 iunie? ca eu verific deja prognoza, dar si de ploua, voi fi acolo, ca nu se mai poate cu guvernantii astia

Lylyana - premiul "zmeura de aur" pt mesajul de azi

Mai Dankutza - nu mai imprastia stiri de astea despre nea Doc . El raspunde la fel oricarei paciente, indiferent de "plic"
Zi si tu ceva de Pinky, ce mai face?

Licurici - sarumana

gata, fuga afara ca e soare

pup you all

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Neataaa, va rog dati si la fata niste cafeluta in vena, capucino in perfuzia femurala si frapucine direct in cap (ca-s si reci) si poate poate reusesc sa ma trezesc. [emoticon d-ala care casca si ii curg lacrimile de somn]. Pe deasupra mi-e si-un frrrriiiig
Am mai facut o incercare patetica cu acriturile alea de caise in combinezon pardon combinatie cu niste mar si para, saraca fie-mea scotea ditai limba de scirba si pofta de ... vomitat
Nu-s in stare sa raspund nimic de ceatza ce e in capu meu, rogu-va nu va suparati pe mine
Va pouppe pe toate fara exceptiune
PS Monis ca mi-a ramas totusi in cap faza cu parchetul matuit, incearca sa speli cu detergent d-ala bio universal de la Cora sau Mega
PS 2 A propos de "religia" Amway, nu vi se pare ca si Zepter e la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Am uitat sa va zic ce zapauga sunt...deci saptamana trecuta am cumparat cartof dulce pt dra si azi am trecut la fapte,m-am gandit sa-i pun in piureul ei de legume...si tai o bucatica ,am zis ca nu vad bine,in interior e portocaliu (ca morcovul),primul gand a fost mai,asta e stricat! Apoi il gust asa crud,bleah! Trec peste, il pun cu celelalte legume in bbcook si surpriza, preparat are gust de dovleac copt,ceea ce e ! Asa ca azi o diversific pe motata mea cu morcovus-dovleacus alias cartoful dulce! Acum serios,sunt convinsa ca e un aliment superok ca altfel nu treceam peste primele impresii vizuale si gustative!

va pup

PS: acum caut retete pt noi ,parintii, cu cartof dulce pt

Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca
Am uitat sa va zic ce zapauga sunt...deci saptamana trecuta am cumparat cartof dulce pt dra si azi am trecut la fapte,m-am gandit sa-i pun in piureul ei de legume...si tai o bucatica ,am zis ca nu vad bine,in interior e portocaliu (ca morcovul),primul gand a fost mai,asta e stricat! Apoi il gust asa crud,bleah! Trec peste, il pun cu celelalte legume in bbcook si surpriza, preparat are gust de dovleac copt,ceea ce e ! Asa ca azi o diversific pe motata mea cu morcovus-dovleacus alias cartoful dulce! Acum serios,sunt convinsa ca e un aliment superok ca altfel nu treceam peste primele impresii vizuale si gustative!va pupPS: acum caut retete pt noi ,parintii, cu cartof dulce pt
Acum am intrat in ceata total (nu ca as fi iesit din ea de vreun an incoace). Am cumparat o chestie despre care vanzatorul mi-a zis ca e cartof dulce, inauntru era albicios, am gustat si era cah, a ajuns direct la gunoi, dupa care m-am intors cu gura mare la vanzator ca mi-a vandut tapioca in loc de cartofi (dupa pozele gasite pe google). Daca erau cartofi totusi? Mamaliga lor Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna ziua,
am fost la vaccin.copilul a strambat un pic dar nu a plans.i-am dat o jucarie si i-am cantat.poate va ajuta si pe voi ce am facut eu si nu se mai sperie bebeii la intepatura.gata cu vaccinurile.
avem 7550gr.nu a luat prea mult in greutate,dar e ok.suntem lungan.69.5cm avand in vedere ca a avut 50cm la nastere.
mi-a zis sa introduc biscuitele cu gluten si orezul(sa fie pasat bine).
au iesit si rezultatele la analize.avem lipsa de fier si de luni incepem ce el si ii dau asa:
1 picatura dimi-ziua1
ziua2-1pic dimi+1 la pranz
si tot asa pana ajungem la 5 picaturi de 2 ori pe zi.
continuam asa vreo 2 luni.
combinatia cartof dulce sau normal si spanac nu o incanta pentru ca ambele baloneaza.
avocatul nu e recomandat pana la 1 an.asa ca nu ii dau.pot sa ii mai dau nectarina,daca vreau portocala dar ea prefera sa nu incerc.sunt de acord.
la 8 luni pot introduce kiwi.
cam atat.
am citit tot.
aseara nu am avut timp sa il laud si eu pe sot.
el face urmatoarele in casa:oua si cartofi prajiti+gratar,
spala pe jos si da cu aspiratorul,sterge oglinzile,duce gunoiul.
chiuveta si cada le spalam pe rand.daca nu are el timp le spal eu.
vasele le mai spala si el.
doar eu:calcat,spalat rufe,sters geamuri,facut mancare,avut grija de comoara noastra.
eu sunt foarte mandra de el.am uitat sa spun ca mai sterge si praful cand nu am eu timp.de cand am fost insarcinata in primele luni a devenit un baiat bun la toate si asa vreau sa il pastrez.
va las ca am treaba pana plec la facultate.
poate mai intru.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis, sarumana pt premiu
nu beau cafea de fel dar am mancat o cioco intreaga...m-oi trezi azi?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Andre, cartofii dulci sunt de cel putin 2 feluri din ce am vazut eu. Sunt un soi mai deschis la culoare, alb galbui pe interior si un soi rosiatic, portocalii pe interior.
Tapioca arata asa, intr-adevar aduce mult cu un cartof dulce soiul mai alb (asta e si mai putin dulce parca).

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Mai Dankutza - nu mai imprastia stiri de astea despre nea Doc . El raspunde la fel oricarei paciente, indiferent de "plic"
Zi si tu ceva de Pinky, ce mai face?

Moni te contrazic. Am stat de vorba cu 2 paciente de ale lui care au fost dezamagite de el. Una este o fata de inseminare pe care am dus-o eu la el. A lasat-o sa se chinuie cateva ore pana sa-i spuna ca oricum nu poate naste natural din cauza ca are placenta lipita de uter. A chinuit de la 2 pana la 10 si ceva, timp in care dilatia a fost 0, pana a iesit seful/sefa de tura ca sa o bage in cezariana. Culmea e ca, fata asta a decartat la el. Si bine inca.

A doua fata care mi-a spus de el, este o fata pe care nu o cunosc dar ne-am imprietenit foarte tare. Tinem legatura pe mess, amil si pe tel. Ea m-a sunat sa-mi cumpere kitul de epidurala, pe care il vandusem deja. Fata asta are mari probleme cu banii. Numai ea munceste. Sotul nu are servici (este agent imobiliar). De la inceput i-a spus ca nu are o situatie materiala buna si daca vrea sa o ia in evidenta. El a acceptat. Cu greu reusea sa-i dea din cand in cand cate 50 lei. Venitul lor in casa era de 25mil, din care sa platesca si rate. Cand s-a apropiat nasterea, s-a dus mai des la el. Nu a vrut sa ramana in ziua in care era de garda, ca sa-i rupa membranele. Au apucat-o durerile a doua zi. L-a sunat si el i-a spus sa nu-l mai deranjeze si sa o caute pe dr Chirita, care era d egarda, ca el nu vine la spital pt ea. Mi-a mai spus mai multe dar nu mai tin minte detalii.

Eu nu am ce sa-i reprosez lui Doc. 10 copii de as mai face, tot la el m-as duce. Eu am corespuns cum trebuie (material vorbind), nu am stresat omul cu telefoane. Mie mi-a placut de el si cum a avut grija de mine. Il am la inima, mai ales, ca si-a dat halatul jos dupa operatie si s-a dus la neonatoloaga sa vada ce e cu Pinky si sa-i spuna de suspiciunile lui Herghe. Pt mine a fost si este super omul. Clar ca voi naste si pe al doilea cu el. Doar daca pleaca din tara, nu m-as duce dupa el. Altfel.... al meu e!

Pinky s-a facut cam ... obraznica! Daca nu-i place ce are in gura... ne scuipa. Sufla areul pe gurita, de-i sare tot ce are in gura. Doamne mi-a zis ca nu-i place avocado. Eu, am incercat sa-i dau un pic si mi s-a parut ca a papat un pic. Dar a fost destul de reticienta. parca nu as insista cu avocado. Vrea bine, nu vrea, iar bine. Daca e adevarat ca e geru digerabil? Mai bine ii dau un pic si nu insisit. Doamna i l-a amestecat cu un pic de mar. Si a mers mai bine. Sa vedem ce a mai facut azi. O "paraste" doamna.
In rest ii place sa-i cant. Cant si eu ce aud pe astia mici la scoala si ea rade uneori cu hohote.
Am inceput sa ma gandesc pe termen lung cu greutatea ei. Am citit pe undeva ca la 1 an trebuie sa aibe triplu greutatii de la nastere. Asta ar insemna cam 7.5kg poate (Doamne ajuta!) un 8 kg. E clar, fat mea "seamana" cu Vald si Timi by DianaR.

Eu am terminat de scris rapoartele. Trebuie s ale corectez pe ale colegii, in timp ce ea le corecteaza pe ale mele. Luni sunt libera. Asa ca am 3 zile de stat cu Pinky.

Pup ca trebuie sa iau copii de la sport.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Andre, cartofii dulci sunt de cel putin 2 feluri din ce am vazut eu. Sunt un soi mai deschis la culoare, alb galbui pe interior si un soi rosiatic, portocalii pe interior.Tapioca arata asa, intr-adevar aduce mult cu un cartof dulce soiul mai alb (asta e si mai putin dulce parca).Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete
Era clar tapioca ce mi-a dat ala, bine am facut ca am mers cu gura pe el. Acum problema mea era ca pun niste oameni dragi pe drumuri sa-mi trimita si sa-mi caute si poate am gresit eu la nenea asta, dar clar nu era cartof. Saru mana Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput