Prietene la bine si la greu - 16
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
crissa13 spune:
sa ii fac si mai mare pofta lui Andre???...
ieri mi-am luat o punga de veverite, dar sa stii ca atunci cand am mancat-o ma gandeam la tine
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13 sa ii fac si mai mare pofta lui Andre???... ![]() ieri mi-am luat o punga de veverite, dar sa stii ca atunci cand am mancat-o ma gandeam la tine ![]() mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009) poze bb Robert |
mai, poate branza isi face si singurica, dar pufuleti chiar nu cred ca reuseste
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13 sa ii fac si mai mare pofta lui Andre???... ![]() ![]() |
![](zzzz.gif)
![](zzzz.gif)
![](zzzz.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/grigore_tina/grigore_tina.jpg)
grigore_tina spune:
monisule,eu acu ma apuc de invatat dar tare mi-ai facut pofta cu placinta ta.
eu azi am primit comanda de branza(imi aduce un nene branza bulgareasca.buna......si masline,yami....).maine fac macaroane cu branzica la cuptor ca de placinta nu am timp.daca vreti va dau o reteta simpla de foi pentru orice placinta.se face rapid,fara drojdie(de care eu am oroare ca nu imi cresc prajiturile daca e prea veche).
geo doarme iar mami ia in brate dosarul cu rezumatul cursurilor si vreo daou-trei ore toceste.
poate mai trec si pe la voi.
nasii mei lucreaza cu amway,adica ei cumpara si fratele nasei vinde.nu prea imi plac produse(ce am incercat.si sunt cam scump).si cum zice monis parca i-a tampit acest brand.toata ziua despre asta vorbesc.eu am primit de la fratele nasei un sapun cu glicerina si o lotiune din aceasi gama.usuca pielea rau de tot ambele si cica erau pentru bebe.le-am testat eu intai si nu mi-au placut.
lumi soacra e mai bine.nu prea mai am treaba cu dumneaei decat cu calcatul daca nu vine cumnata.
daca nu reusesc sa mai intru va spun usor.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze geo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Crissa,pe langa Andre sufar si eu....sunt la dieta(repet,am facut un pacat astazi cu un Mars),dar sunt atat de multe `delicatese` dupa care salivez!!!
Fiica-mea munceste din greu sa busileasca,cred ca in curand trebuie sa cumpar tarc.L-a ametit si pe tata-sau(pe skype) cu toate miscarile,intoarcerile,si mersul cu spatele. Si baga niste tipete,cred ca o aud si vecinii din blocul de peste drum
Si am invatat-o sa o legan inainte de culcare,doar ca am facut-o pt mine,ca ea adormea frumos singura,dar prea mi-e drag sa o tin in brate. Asa ca,in fiecare seara,ma plimb cu ea prin camera si-i cant 2 cantece- pe la jumatatea celui de-al doilea e adormita
.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
smaranditza spune:
Vin si eu pe bancuta, kiorosh de oboseala si somn. A, si mai aduc cu mine o tava de "coji uscate si vechi"
, ca daca spun ce am scos mai inainte de la cuptor, imi fac pacate cu Alexa.
Cine da de beute, sa nu ne innecam cu cojile? O limonada chiar ca as bea acum, din aia cu lamaie si miere, ca in vremurile gravidoseniei, numai ca nu am lamaie in casa.
Pfoooai, am ramas ca la dentist cand am vazut ce combinatii de legume si fructe bagati voi la prunci.
Pai, eu credeam ca trebuie sa respect cu sfintenie chestia aia cu un singur aliment nou introdus o data, si lasat 2-3 zile pana sa introducem altul, ca sa vedem reactii. Sau voi asa ati facut? Ca mie parca imi cam da cu zecimale daca ma pun sa socotesc la ce ati scris voi ca dati (masa de legume: toata piata
, masa de fructe: tot Kauflandul
). Cand am vazut ce combinatii de n luate cate k la puterea n+1 faceti...m-a luat cu ameteli.
Eu i-am dat vreo 4 zile fulgi de orez cu lm. Am vazut ca nu-i tare incantat, am bagat cartoful dulce. Azi e a treia zi de cartof, si parca a inceput sa-i placa. Maine ma gandeam sa introduc morcovul in amestec cu cartoful, dar cum e zi de vaccin, cred ca il "cartofesc" pana pe sambata asa...
Va rog, luminati-ma si pe mine, cum ati introdus asa multe deja? Cand citeam ce supite face monisu ...sau ce combinatii exotice fac raluci cu lavi...
Lavi, ma bucur ca ai lamurit problema cu socrosenia. Desi...hm...daca eram eu, nu scapa asa usor. In "public" m-a umilit (public=sotul
), in "public" se cere iertare. Iar sotul, daca tot a ascultat cuminte parerea mamicutei, la fel de drepti ar sta sa o asculte si pe-a mea, de fatza cu mamitzica, si-apoi sa faca pace-pace, intre doua dobitoace.
Ei, fiecare familie isi gestioneaza diferit crizele. Ma bucur ca esti mai linistita acum.
Shtephy, la noi au aparut capsunile. E plina piata si gradina socrilor. Altfel, nu ma apucam eu sa mananc capsuni mutante...cat merele de mari.
Pana acum nu am observat reactii la Timi. Sper sa nici nu aiba, ca eu nu am intrebat pedi daca am voie sa mananc.
Licurici, sa stii ca exact acelasi lucru l-am concluzionat si eu din ce am citit pe-aici: bebeii alaptati accepta parca mai greu diversificarea. S-ar putea intr-adevar ca fetele sa fie mai mofturoase decat baietii, desi nici Timi al meu nu e mare mancau.
Cat despre articolul de sub forumache: interesant, dar eu n-as putea fi sotia unui asemenea om. Nu am nimic de zis la partea cu bunele maniere. Acolo nu facem rabat. Dar daca s-a ars becul iar sotul nu e acasa...doar nu o sa stau pe intuneric pana vine el. Pun mana si-l schimb. La fel si daca s-a ars o siguranta.
Acum...ar fi multe de vorbit despre rolurile si indatoririle sotilor in casa, si stiu ca la fiecare e diferit.
Dar daca sotul merge la munca, tot el face mancare, tot el da cu aspiratorul (ca sa nu mi se exercite mie presiune pe niscai zone emportante ), tot el spala vasele ca sa nu-mi sifonez eu manussele mamutzii si-ale tatutzii
, eu, panseluta, ce sa fac? Copii. Atat? A, si sa-l tot alint si mangai gales pe ceafa, si sa-l laud ce bun sot e, ca respecta principiile ying si yang?
Cred ca as lua-o razna intr-o saptamana.
Si nu, nu sunt deloc o feminista.
Oricum, eu nu sunt sigura ca domnul care a scris articolul nu l-a scris doara asa...de vrajeala.
Andre, esti beton cu buni. Tine careva evidenta la perlele ei (plus raspunsurile tale
)? Ne-am mai descreti si noi ridurile facute cu diversificarea asta.
raluci, astept si eu ceva idei de retete pt babycook, pt ca la capitolul "fantezie in bucatarie" sunt varza.
monis, multumim de liknu-uri. Le-am salvat; sa vedem cand imi fac timp sa le si citesc. Chiar, trebuie sa-ti trimit un PM cu adresa mea de mail, sa-mi zici de locurile alea faine de prin BG.
Cat despre alimentele calde, si eu am observat ca lipaie mai cu placere la inceput, cand e caldut piureul. Ca sa nu fie prea fierbinte, eu torn o picatura mai sus putin de ceasul de la incheietura mainii. Nu mai stiu cine mi-a zis ca acolo e pielea ff subtire si sensibila, exact ca si gurita bebeilor.
Ancutza, tare aiurea cu durerile de dinti. Mie mi s-au parut intotdeauna printre cele mai cumplite dureri (in afara de cele ale nasterii
).
Sper sa-ti treaca rapid. Ei, dar cine o sa aiba dupa aia dantura "colgate" (asa ziceam noi cand eram mici, ca avem zambet/dantura "colgate" - reclama care era in voga atunci).
dankutza, cu avocatul chiar ca am intrat de tot in ceata. E clar: cate capete, atatea pareri.
Tina, spor la invatat. Ehe...studentia...ce vremuri, dom'le...
DOzz, in babycook eu pun apa plata. Apa de la robinet noi nu bem deloc. O folosesc doar pentru mancare, dar si atunci...cu inima stransa...ca stiu cat e de murdara. Vrem sa ne luam si noi filtru din ala jmeker, da' stii tu...cu criza asta...
Ma cam bag neintrebata sa-ti raspund. NU am eu mare experienta in alaptat, dar am muschi facuti de la pompa.
La cat de mofturos mi-a fost si este inca Timi cu mancatul, am bagat pompa de frica sa nu-mi pierd lapticul. Asta dupa ce in cateva seri a supt din ambii sani, i-a golit, si nu era satul. L-am culcat asa, dar din urmatoarea zi am bagat pompa, si cu ea am ramas.
Eu zic ca daca pompezi tot la 2-3 ore va fi ok. Chiar ma gandesc sa pompezi si inainte sa pleci, sa pui la frigider (ca sa nu pape bebe lp cat esti tu plecata).
Ar mai fi de scris, dar trimit asa dar ma duc in pas alergator spre baie, ca e musai sa bag si un spalat pe cap in seara asta.
Noapte buna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Seara buna pe bancuta. Eu cu lispa acuta de chef, inclusiv de croitoreala deci e groasa.
Sa scriu 3 vorbe.
Padi eu folosesc Milupa bio flugi de orez dar nu-mi plac. S-au schimbat mult fata de acum 3-4 ani, aia se faceau piureut, astia nicum nu reusesc. Tremin cutia si trec la altceva, poate Topfer, ca Nestle nu-mi plac ca-s tare dulci si aromate.
Laptele congelat il pui 24 de ore in frigider sa se dezghete incetisor si apoi il incalzesti la aburi si amesteci cu cereale.
Lavinia, daca tot ai spus schema ta, iti spun si eu ca-s cam multe mese pentru 6-7 luni. As pune fructe amestecate cu branzica dimineata, legume si carnita la pranz si daca vrei neaparat cereale dupamasa. Arhisuficient.
Monis, fain canta Santiagul!
Lalu am uitat sa te felicit pentru noile achizitii, le-am vazut in poze (scaunul de masa-e Poli dinala mai smecher sau i-ai pus tu ceva?)
Dymomo, imi pare rau ca va chinuiti, tin pumnii sa iasa bine analizele.
Ieri si azi n-a vrut mai deloc legume, probabil combinatia dovlecel cartof dulce nu i-a fost pe plac desi eu si sotul am lins tot ce-a ramas de la ea si am mai fi mancat. Sa vedem poate am mai mult noroc maine. Cerealele cu laptele meu le papa asa in mare scarba, un maxim de 40-5o de ml
... Nu ma stresez e bine cu greutatea, in continuare de departe cel mai gras copil al meu
(are 7 kg, nu va spun la ce varsta aveau Vlad si Timi 7 kg
...)
Pupilici, distractie placuta pe bancuta, multumim de urari (Timi va pupa fluturand din genele ei alea lungi si dese!)
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
crissa13 spune:
aaa mi-am adus aminte ca vroiam sa le intreb pe fetele care au folosit mameloane artificiale la alaptat de care au folosit si cam ce perioada de timp??
sora mea gravida in 33 de sapt nu are sfarcuri de loc, si era curioasa daca v-au ajutat. si ce metode de formare a sfarcurilor ati folosit???
poze bb Robert
crissa13 spune:
Lumi multa bafta in dieta sa nu mai calci stramb. ( mie mi se pare ca arati fff bine si nu mai ai nevoie de dieta)
Cred ca e foarte dulce Anabelle cu toate miscarile pe care le face! Uf de-abia astept sa se intoarca si Robert pe burtica si sa sa plece de-a busile, desi am impresia ca nu o sa o faca prea curand la cum plange cand il pun pe burtica.
poze bb Robert
ralu_seby spune:
Fuck, mi-e o foame de mor...si voi...vorbiti de lucruri sfinte..imi chiortaie matele...
Monis, e tare dulce Santi, si Matei cand i-a auzit glasul si-a ridicat privirea catre laptop si l-a privit pret de cateva secunde. M-ai omorat cu placinta aia..Azi am baut si eu bericica cu alcool ca muream de pofta, vorba lu' Andre, in timpul sarcinii nicio pofta..dar acum, nu-s ce naiba am..mananc de sparg, m-am ingrasat
si am si niste pofteee (chiar nu cred sa fie alte motive)
Crissa, ce-ar mai merge niste pufuleti..
Siminico, ce tare e ranjita, deja spune ea Ma-maa. Niste cozonaci sau ceva bun ce ai mai gatit si tu?
Lili, nu ai devenit plictisitoare, e f bine asa, poate cand incepem si noi D imi mai amintesc ce combinatii povesteati Ma omori cu tortul ala..si eu ma uit la emisiunea asta
Licuriciule, mi-a placut textul de azi (cel cu femeile si barbatii), ce mai face printesica dansatoare?
Gabitza, cum mai esti? Eva e bine?
Ionela, voi cum mai sunteti? Vreau si eu o felie d-aia de pizza..cu sos iuteeeee... aa Licuriciule, dc ai drum prin Buc..te scot la shaorma la Dristor (deja inghit in sec)
Lumi, nasol fara lift..noroc ca la noi sunt 2 pe scara. Deci te abtii nu? Te admir
Raluci, te puuup, multumim ca ne reprezinti cu multa onoare, cu regimul, sala, masajul, Branca Ursului cum merge?
Diana, niciun semn? E totul bine?
Tina, bafta maine la examen!!
Dozz, am eu o vecina la Amway..chiar o sa o intreb ce a mai aparut, chiar azi ma gandeam la LOC-ul ala de curatenie universala, mai ales ca in curand o ia la goana piscotelul pe gresie si parchet..
Lavi, , ma bucur atre ca esti bine si mai ales ca Raresu baloteaza de toate fara probleme.
Monica, asteptam pozicilii!
Lyly, creierul meu deja ma lasa..tu ai vreun examen? sau deja... Sper ca asta seara sa dormi si sa te odihnesti intr-un sfarsit
Lidiuta, o pizza si pt asta seara n-ai? Tii doar pt tine?
Dozz, frumoase mesaje!
Dymo, multi , ca sa fie Danut mai prietenos!
Mami.ilinca, curat ghinion cu garnitura aia, daaar, trebuie sa existe o rezolvare! Despre legume bio...de unde sa iei banane bio???
Eu in general cand ma duc la piata, caut si eu oamenii de la tara, care au verdeturi si legume/fructe nu chiar ca scoase din cutie pt expozitie, ca alea clar sunt modificate..
Eu una m-am zapacit cu ce am sau ce nu am pana la urma voie sa-i dau lui bebe: avocate, brocolli...
Dankutza, sunt absolut sigura ca Cezara o sa fie tocmai bine la controlul de 6 lunitze!
Alinus, pt dintoc
!!
Lalu, mercic pt linkul cu retere beibicucesti, am bagat un Goagal translate si iaca fataaa
Ancutz, cum mai esti cu maselarnitele..ce povestesti tu acolo sa te inzdravenesti repede
Na_bo, ce tare ca ai avut gaina d-aia reala. Pt fornaiala..tot asa..pompita si apa de mare
Gata..m-am dumirit..Miany, e cu burta pe cartee, baftaa!
Andreiuta sau D-na Veverita, buni e mortala!!, nu va slabeste o clipa
Stephy, e minunat ca ai inceput terapia, o sa ai mana functionala f repede, simt eu
Dozz, referitor la apa pt bebici...am vazut parca 7 izvoare la un chiosc pe la noi pe aici..7 litri parca la pret de 6..eu una ador apa plata Herculane, e asa..cristalina, plus ca tocmai am vazut reclama lor in Super bebe, cum ca e f potrivita pt bebelusi.
Cat despre alaptare in vacanta..cred ca e ok sa te mulgi..multe optiuni oricum nu prea vad..
Coque, sa iti traiasca sora, sa fie sanatoasa, sa papi numai bunataturi si pt minee
Alinutza, Maria inteleg ca e bine si ca infectia nu a recidivat..
Smaranditzo, Smaranditzo, da ce-ai gatit tu bun acolo si vrei sa ascunzi de noi??? Aaa?? Spune tot
Io dau de baute de toate, staio sa-mi amintesc ce am: whisky, vin rosu, energizant, Heineken, lamai pt limonada..ceai...n-am Beilis
Am si capsuni la frigi si eu mananc la greu..Matei nu are nimic de obiectat..nici pielicica lui
Realizez ca in mesajul asta mai mult am balit..
Cu intarziere: La Multi Ani
sarbatoriti astazi!!
Fug la dus.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)